АКТИВИРАНЕ НА СВЪРЗАНОСТ

 • СТЪПКА 1
  СТЪПКА 1

  Първо трябва да поставите Micro SIM карта, като следвате инструкциите на страницата Поставяне на SIM карта.

 • СТЪПКА 2
  СТЪПКА 2

  Влезте в настройките за свързаност на Вашия автомобил от менюто Общи настройки на автомобила и активирайте мобилни данни. Изберете иконката Настройки на който и да екран > Всички настройки > Функции > Свързаност > Активирани мобилни данни.

 • СТЪПКА 3
  СТЪПКА 3

  След успешно свързване в горния ъгъл на сензорния екран ще се изведе иконка 3G или иконка Wi-Fi. Моля, обърнете внимание, че свързването с интернет може да отнеме до 2 минути в зависимост от силата на мрежовия сигнал.

СЪЗДАВАНЕ НА ПРОФИЛ

}
 • СТЪПКА 1
  СТЪПКА 1

  Когато използвате InControl Touch Pro Navigation за първи път, ще Ви бъде поискано да създадете и именувате Вашия профил. Това Ви позволява да запазвате любими дестинации, предишни пътувания и настройки на навигационната система.

 • СТЪПКА 2
  СТЪПКА 2

  Когато Ви бъде подсказано, превъртете надолу до края на страницата и изберете Включване на всички/Включване, за да активирате всички свързани навигационни функции. Те включват състояние на трафика в исторически план и информация за трафика в реално време. Като изберете Продължаване/Отмяна, всички свързани навигационни функции ще бъдат дезактивирани.

ВАШИЯТ АКАУНТ ЗА НАВИГАЦИЯ

}
 • СЪЗДАВАНЕ НА АКАУНТ
  СЪЗДАВАНЕ НА АКАУНТ

  След като профилът Ви е създаден, можете да създадете акаунт InControl Touch Pro Navigation, като изберете Влизане на основния навигационен екран. Може също да Ви бъде подсказано да направите това, когато избирате някои функции, които изискват от Вас влизане, включително Споделяне на ETA, Синхронизация в облака или Навигация от врата до врата.

 • ПРИЕМАНЕ НА ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ
  ПРИЕМАНЕ НА ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ

  Следвайте инструкциите, указани на екрана, за да регистрирате нов акаунт. Ще Ви бъде подсказано да приемете Общите условия за навигационната система, които ще намерите, като наберете съответния URL във Вашия браузър.

ИЗТЕГЛЯНЕ НА ПРИЛОЖЕНИЕТО LAND ROVER ROUTE PLANNER


Приложението за смартфон InControl Route Planner увеличава максимално потенциала на навигационната система InControl Touch Pro на Вашия Land Rover. Приложението InControl Route Planner Ви позволява да навигирате от врата до врата. Задайте дестинацията от смартфона си и първоначално ще бъдете насочени към Вашия автомобил, който след това ще поеме навигацията. След като паркирате, навигацията се връща обратно към Вашия смартфон, който предоставя упътвания за достигане на крайната дестинация пеша или чрез градския транспорт. За да влезете в приложението за смартфон, използвайте същия имейл адрес и парола, които сте използвали за настройка на акаунт InControl Touch Pro Navigation за навигационната система на Вашия автомобил.

ДОСТЪП ДО INCONTROL ROUTE PLANNER


InControl Route Planner Ви позволява да планирате Вашите маршрути и да запазвате дестинации и места. Когато е оборудвана Pro Services, ще имате достъп до тези маршрути по-късно от Вашия автомобил. Можете също да управлявате Вашия акаунт InControl Touch Pro Navigation от този уебсайт и да влизате с имейл адреса и паролата, които сте създали в навигационната система на Вашия Land Rover.

За повече информация как да имате достъп до най-новите актуализации на карти, посетете раздела „Карти и Услуги на InControl Route Planner“.

Посетете уебсайта InControl Route Planner

НАСТРОЙКА НА LIVE APPS

 • СТЪПКА 1
  СТЪПКА 1

  За избор и достъп до LIVE Apps влезте в менюто Допълнителни функции на сензорния екран на Вашия Land Rover.

 • СТЪПКА 2
  СТЪПКА 2

  Влезте с имейла и паролата за Вашия акаунт в InControl Protect. Можете също да изберете псевдоним и да задавате PIN код, за да можете да влизате без да е необходимо да използвате Вашите идентификационни данни всеки път. Ако не сте влезли, Вашите предпочитания няма да бъдат запазени.

 • СТЪПКА 3
  СТЪПКА 3

  Ако в менюто Актуализации се появи зелена стрелка, сочеща надолу, това означава, че са налични актуализации. Просто изберете Актуализации, ако е необходимо.*

 • УЕБСАЙТ MY LAND ROVER INCONTROL
  УЕБСАЙТ MY LAND ROVER INCONTROL

  Регистрирайте се и влезте в My Land Rover InControl, за да персонализирате Вашите предпочитания и да управлявате Вашите InControl функции.

  ПОСЕТЕТЕ УЕБСАЙТА MY LAND ROVER INCONTROL
 • ПОДДРЪЖКА ЗА LAND ROVER INCONTROL
  ПОДДРЪЖКА ЗА LAND ROVER INCONTROL

  Ние с радост ще отговорим на всички Ваши въпроси или ще Ви разкажем повече за Land Rover InControl.

  Свържете се с нас
 • ОБЩИ УСЛОВИЯ
  ОБЩИ УСЛОВИЯ

  Вижте документите Общи условия и Политика за поверителност на Land Rover InControl на уебсайта на Land Rover за Вашата държава.

  Вижте Общи условия