Чудесен 10-инчов сензорен екран с графика с изключителна рязкост елиминира изцяло бутоните и работи толкова интуитивно, колкото iPad.

TOPGEAR

 • ОТКЛИКВАЩ СЕНЗОРЕН ЕКРАН С МОЩЕН ПРОЦЕСОР

  В основата на Land Rover InControl е многоядрен процесор Intel с високоскоростна Ethernet мрежа, управляван от сензорния екран точно като таблет .

 • ИМАТЕ ДОСТЪП ДО ВАШИЯ АВТОМОБИЛ ОТВСЯКЪДЕ

  Приложението Remote Ви позволява да проверявате Вашия автомобил от Вашия смартфон отвсякъде по света - от ниво на горивото до отворени стъкла.

 • ВОДЕЩА В БРАНША АВТОМОБИЛНА НАВИГАЦИЯ

  Навигацията прави достигането на желаната дестинация лесно и точно благодарение на гласови упътвания завой по завой, изгледи към кръстовища и 3D карти.

 • КОНТРОЛИРАТЕ ШОФИРАНЕТО И ПАРКИРАНЕТО

  С гама функции в помощ на водача Land Rover InControl Ви дава свободата да се наслаждавате на шофирането, независимо дали паркирате в града или сте на пътя.

INCONTROL INFOTAINMENT

Гамата информационно-развлекателни системи InControl на Land Rover сега включва нашата най-усъвършенствана система Touch Pro Duo*. Създадена да даде възможност на всеки да извлече максималното от пътуването, тя Ви позволява да свържете Вашия смартфон, за да отваряте приложения, да се наслаждавате на музиката благодарение на висококачествената аудиосистема и да навигирате във Вашия свят.
Научете повече
Вижте видео

АУДИОСИСТЕМИ MERIDIAN™

Иновативните технологии на Meridian предоставят цялата плътност и яснота на звука на живото изпълнение на Вас и всички Ваши спътници. Подобрете изживяването, което Ви осигурява музикалния плейър в автомобила, с избор от три* аудиосистеми: аудиосистема Meridian (налична с Touch или Touch Pro), аудиосистема със съраунд звук Meridian и аудиосистема Meridian Signature.

*Проверете при Вашия търговец на Land Rover кои аудиосистеми Meridian са налични за избрания от Вас автомобил.
Научете повече

INCONTROL CONNECTIVITY

За несравнима свързаност във Вашия автомобил Connect и Connect Pro на Land Rover осигуряват на Вас и Вашите спътници възможност да се наслаждавате на безпроблемно изживяване във и извън автомобила. Наслаждавайте се на удобството на опциите Remote Essentials или Remote Premium, които Ви дават дистанционен контрол над Вашия автомобил. Опциите Protect и Secure Tracker осигуряват по-голяма безопасност за Вас и Вашия автомобил.
Научете повече
Вижте видео

INCONTROL DRIVER ASSISTANCE

Осигурявайки спокойствие, функциите Driver Assistance Ви гарантират по-голяма безопасност на пътя и извън него. Сведете до минимум риска от удари и драскотини при паркиране в най-тесните пространства в града благодарение на Асистента за паркиране. Изпитайте функциите за интуитивно шофиране, които не само Ви помагат да не сваляте поглед от пътя, но Ви предупреждават за опасности и дори засичат нарушена концентрация на водача.
Научете повече
Вижте видео

†Trifield и устройството „three fields“ е търговска марка на Trifield Productions Ltd.
††Meridian е регистрирана търговска марка на Meridian Audio Ltd.
*Броят високоговорители и мощността зависят от това кой Land Rover сте избрали. Показаният автомобил е Range Rover. Попитайте Вашия търговец за повече подробности. Тази снимка/това видео на Land Rover е само с представителна цел. Разположението на високоговорителите може да варира в зависимост от автомобилите.