СВЕТОВНАТА МУЗИКА НА ВЪРХА НА ПРЪСТИТЕ ВИ


Можете да се наслаждавате на базата данни на Spotify от над 30 милиона песни на сензорния екран чрез InControl също толкова лесно, колкото на лаптоп или смартфон. След като влезете в профила си, всички функции, които сте опознали и обикнали, са налични. Можете да търсите песни, както и да обхождате всички Ваши обичайни радиостанции и препоръки.

МУЗИКАТА НИКОГА НЕ СПИРА


Офлайн режимът на Spotify е наличен през Spotify за InControl Apps, така че можете да слушате любимата си музика, дори когато нямате интернет връзка. Приложението включва също услугата Discover Weekly плейлист. Всяка седмица тя препоръчва асортимент от песни, които бихте харесали, въз основа на Вашите слушателски навици.

НАЛИЧНО В INCONTROL APPS


Приложението Spotify е налично само като част от InControl Apps - нашият набор приложения за автомобил, създадени и оптимизирани за използване във Вашия Land Rover. За да се възползвате от всички предимства на InControl Apps, Вашата информационно-развлекателна система InControl изисква един от нашите мощни пакети за свързаност - InControl Connect или Connect Pro.

 • СВЪРЗАНОСТ
  СВЪРЗАНОСТ

  Безпроблемна свързаност между автомобила, смартфона Ви и света.

  Научете повече
 • INCONTROL PROTECT
  INCONTROL PROTECT

  Следете състоянието на автомобила си и поискайте помощ отвсякъде.

  Научете повече
 • INCONTROL SECURE
  INCONTROL SECURE

  Вашият автомобил може да бъде проследен и върнат в случай на кражба.

  Научете повече
 • НАМЕРЕТЕ ТЪРГОВЕЦ
  НАМЕРЕТЕ ТЪРГОВЕЦ

  Потърсете търговец на Land Rover близо до Вас.

  Научете повече