ТУРИСТИЧЕСКИ ОБИКОЛКИ НА ЗАВОДИТЕ

ВАШАТА ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕТЕ ОТБЛИЗО С НАШИЯ СВРЪХМОДЕРЕН ПРОИЗВОДСТВЕН ПРОЦЕС И ДА ВИДИТЕ КАК СЕ РАЖДА ЕМБЛЕМАТИЧНИЯТ LAND ROVER.

ЗАПАЗЕТЕ ОБИКОЛКА
ВИЖТЕ ВИДЕО

1K-9JSew2-c
Чувствам се много по-свързан с Land Rover, като знам колко много майсторски умения, експертен опит и усилена работа са вложени във всеки един автомобил.

УЧАСТНИК В ТУРИСТИЧЕСКА ОБИКОЛКА НА ЗАВОДА НА LAND ROVER, СОЛИХЪЛ, ВЕЛИКОБРИТАНИЯ

ТУРИСТИЧЕСКИ ОБИКОЛКИ НА ЗАВОДИТЕ
ТУРИСТИЧЕСКИ ОБИКОЛКИ НА ЗАВОДИТЕ - СОЛИХЪЛ
Нашата туристическа обиколка на завода в Солихъл ви предоставя неограничен достъп до нашите свръхмодерни производствени линии, където можете да видите лично как се създават Range Rover и Range Rover Sport. А обиколката на производствените мощности на Jaguar Land Rover в Солихъл ви отвежда зад кулисите на зашеметяващия нов Range Rover Velar и отличения с награди Jaguar F-PACE.
ЗАПАЗЕТЕ ОБИКОЛКА
ТУРИСТИЧЕСКИ ОБИКОЛКИ НА ЗАВОДИТЕ - ЛИВЪРПУЛ
Вижте процеса на сглобяване на два от най-популярните модели на Land Rover - Range Rover Evoque и Discovery Sport - как панелите се пресоват и формоват и как каросериите от стомана и алуминий се запечатват, заваряват и монтират. След това се дивете на дългата две мили изцяло роботизирана зона за оформяне и финално сглобяване, включваща монтиране на двигателя, стъклата и джантите. Всичко това в нашия исторически завод в Ливърпул.
ЗАПАЗЕТЕ ОБИКОЛКА
ИЗЛОЖБА, ПРОСЛЕДЯВАЩА ИСТОРИЯТА НА RANGE ROVER И ТУРИСТИЧЕСКА ОБИКОЛКА НА ЗАВОДИТЕ
Преди почти пет десетилетия Range Rover промени начина, по който света започна да шофира офроуд. Сега вълнуваща изложба и туристическа обиколка на заводите ви дава възможност да видите свръхмодерния процес на производство на автомобили и след това да проследите пътуването от прототипа до емблемата на британския дизайн и да получите ексклузивен първи поглед към Range Rover Velar.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
ВИП ОБИКОЛКИ И ПРЕЖИВЯВАНИЯ
Насладете се на гама ВИП обиколки и преживявания, включително преживявания, свързани с конфигурацията, производството и предаването на автомобила на ВИП клиенти, в които клиентите и техните гости се извозват с шофьор до зала на MeridianTM преди голямото събитие – разкриването на техния впечатляващ нов Range Rover.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
ПРЕЖИВЯВАНЕТО RANGE ROVER
Посрещнати от личен консиерж, това e истинско потапяне в света на Range Rover в Солихъл. Обиколката ви започва в зала на MeridianTM, преди да бъдете извозени с шофьор до ключовите производствени зони. ВИП преживяването ви включва освежаващи напитки, гид за съответната обиколка и достъп до специалните зони.
ЗАПАЗЕТЕ ОБИКОЛКА
ОТИДЕТЕ НА ОБИКОЛКА

Потопете се в духа на Land Rover, като изживеете лично всяка стъпка от производствения процес, докато тези автомобилни икони се сглобяват и слизат от производствената линия. Бъдете първите, които научават за нашите нови изложби и туристически обиколки на заводите.

ИНФОРМИРАЙТЕ МЕ
ЗАПАЗЕТЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ
Изпитайте лично високата проходимост на Land Rover върху всякакъв терен
РАЗГЛЕДАЙТЕ ПРИКЛЮЧЕНСКОТО ПЪТЕШЕСТВИЕ
Вижте някои от най-емблематичните дестинации в света зад волана на Land Rover
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Научете повече за автомобилите Land Rover
ИНФОРМИРАЙТЕ МЕ
Абонирайте се за последните новини за Land Rover