THE ABOVE AND BEYOND TOUR

ИЗПИТАЙТЕ УМЕНИЯТА СИ ЗА ШОФИРАНЕ ДО КРАЕН ПРЕДЕЛ. НИКОГА НЯМА ДА ЗАБРАВИТЕ ПРЕЖИВЯВАНЕТО ЗАД ВОЛАНА НА LAND ROVER.

ВИЖТЕ ВИДЕО
В Land Rover винаги търсим следващото вълнуващо шофиране. Живеем, за да се движим нагоре, надолу и настрани. Стръмни наклони и резки спускания. Скалисти речни корита, заледени пътища и изкачвания. Винаги сме готови за всичко. Всичко, но не и на равно.
НИМА Е ЗАБАВНО ДА СЕ ДВИЖИШ ПО РАВНО?

The Above and Beyond Tour се отправя в различни краища на света, давайки възможност на феновете на Land Rover да изпитат уменията си за шофиране в редица предизвикателни сценарии. Съчетавайки стръмни изкачвания с резки спускания и всичко друго между тях, пътуването ще даде възможност на гостите да изпитат лично високата проходимост и стабилност на Land Rover.

ШОФИРАЙТЕ ЛЮБИМИЯ СИ LAND ROVER

The Above and Beyond Tour е най-въодушевяващият начин да изпитате любимия си автомобил Land Rover от мястото на водача. Независимо дали ще изберете функционалния Land Rover Discovery или авангардния Range Rover Velar, може да очаквате върхово съчетание на висока проходимост и стабилност.

The Above and Beyond Tour се провежда в различни държави. Ако вашата държава не е включена в списъка, пътуването може да се състои на по-късна дата. Проверете отново по-късно за повече информация или научете повече за нашите световни центрове за изживявания тук.

ЗАПАЗЕТЕ ДЕН ЗА ПРЕЖИВЯВАНЕ
Изпитайте лично високата проходимост на Land Rover върху всякакъв терен
РАЗГЛЕДАЙТЕ ПРИКЛЮЧЕНСКОТО ПЪТЕШЕСТВИЕ
Вижте емблематични дестинации зад волана на Land Rover
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Научете повече за автомобилите Land Rover
ИНФОРМИРАЙТЕ МЕ
Абонирайте се за последните новини за Land Rover