НАМИБИЯ - СЕВЕРЕН ТУР - КРАЙБРЕЖИЕ И ДИВА ПРИРОДА
ЗАПАЗЕТЕ СЕГА

Осемдневен тур, прекосяващ геоложки чудеса, включително най-високата пясъчна дюна в Африка, най-старата пустиня в света и чудновати скални образувания.

ДЮНИ И ГЛЕДКИ

Пустинята Калахари. Дюна 45. Язовир Хардап с изобилие от птици. Южният тур обхваща всички тези мистериозни и магически забележителности и същевременно ви дава възможността да шофирате през един от най-предизвикателните терени на планетата.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС
8-ДНЕВЕН МАРШРУТ
ДЕН 1
Летите до Виндхук, където ще бъдете посрещнати от екипа на Land Rover. След като вземете автомобила си и изслушате кратка инструкция по безопасност от нашите експерти, ще се отправите към огромната шир на намибийските пустини и ще прекарате първата си нощ в традиционно африканско място за подслон.
ДЕН 2
Кратко, но впечатляващо шофиране сред забележителни пейзажи ви извежда нагоре в планината Еронго. Суровият терен ви създава усещане за предстоящото, а изумителните, оспорващи гравитацията скални образувания ще ви накарат да посегнете към фотоапарата си.
ДЕН 3
Вашата дестинация този ден е Свакопмунд, красив старинен немски колониален град, разположен на около 100 км от крайбрежието. Но първо трябва да преодолеете гигантски пясъчни дюни и уникално шофиране по крайбрежието. Наградата е очарователен хотел в центъра на града.
ДЕН 4
Южният тур обхваща изцяло пустиня и дюни. Пътуването в този ден ви отвежда през саваната в пустинята Калахари, където ще се насладите на едно от най-въодушевяващите шофирания през дюни на планетата. Запазете спокойствие, докато превземате върховете.
ДЕН 5
Ранен старт за пътуване до Сосусвлей - мистериозен, сюрреалистичен пейзаж, изпъстрен със скелетите на древните акациеви дървета и мястото, където се намира дюна 45, една от най-големите и най-предизвикателните пясъчни дюни в света. Ще са ви нужни всичките ви умения за шофиране, за да я изкачите.
ДЕН 6
Ако предходният ден обхваща основно пясъчни дюни, този ден е фокусиран върху птиците. Язовир Хардап близо до Мариентал е най-големият резервоар в Намибия и привлича хиляди птици, включително розови пеликани, африкански белоглави морски орли, фламинги, чапли голиат и орли рибари.
ДЕН 7
Време е да се сбогувате с величието на Калахари и да поемете прашния път обратно до Виндхук за вечеря и прощално парти, на което можете да споделите истории с останалите водачи и да поразсъждавате защо Намибия наистина няма аналог в света.
ДЕН 8
Това е ден за разглеждане на невероятния град Виндхук, една от най-високо разположените столици в света. Можете да се насладите на малко шопинг или да релаксирате със студена бира в някое кафене и да започнете да планирате следващото си приключение с Land Rover.
ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С ВАШИЯ ЕКИП ОТ ЕКСПЕРТИ

Отдадени и изключително опитни професионалисти. Нашите инструктори-експерти знаят не само как да извлекат най-доброто от нашите автомобили, те знаят също как да предадат ползите от това знание по ясен и разбираем начин, за да извлекат най-доброто и от вас.

ТАЗИ ПРОГРАМА СЕ ПРОВЕЖДА НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

За повече информация се свържете с нас:
Телефон: +49 2058 77 809 94 (9:00 – 17:00 ч. централноевропейско време, от понеделник до петък, могат да се прилагат местни такси).
Имейл: Свържете се с нас

ЯКЕ ЗА ПРИКЛЮЧЕНСКО ПЪТЕШЕСТВИЕ В НАМИБИЯ

Със свалящи се ръкави с цип, защитен слой SPF 50 UV, с дишаща и същевременно водоустойчива материя, нашите мъжки и дамски якета за приключенско пътешествие с Land Rover в Намибия са специално създадени да осигурят оптимална защита в екстремните метеорологични условия на огромните, открити равнини на Африка.

За да закупите яке за приключенско пътешествие с Land Rover в Намибия, просто изберете желаното количество във формуляра за поръчка.

ЕДИН ЧОВЕК
Никое друго място не изпълнява това желание като Намибия. Мистериозната привлекателност на крайбрежните й пустини и чудото на резерватите й с диви животни превръщат пътуването ви в уникално и незабравимо преживяване. Продължителност на пътуването: 8 дни, 7 нощи. Един водач, единична стая.
ЗАПАЗЕТЕ СЕГА
ДВАМА ДУШИ (СПОДЕЛЯНЕ)
Изживейте магичната привлекателност на извънземните крайбрежни пустини и богатите на диви животни резервати на Намибия с вашия спътник. Намибия е най-добре пазената тайна на Африка и онези, които са достатъчно привилегировани да я посетят, биха се съгласили с това. Продължителност на пътуването: 8 дни, 7 нощи. Двама водачи, споделена стая.
ЗАПАЗЕТЕ СЕГА
ИНФОРМИРАЙТЕ МЕ

Абонирайте се, за да получавате актуална информация за бъдещи дати и налични места

ИНФОРМИРАЙТЕ МЕ
НАЙ-ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ ЗА НАМИБИЯ
ОБЩИ

Кой управлява пътуванията?

Програмата Land Rover Experience Adventure Travel Namibia се управлява от Agentur für Promotion und Service GmbH (APS) / Land Rover Experience Germany, които са лицензирани и оторизирани от Jaguar Land Rover. Когато направите резервация, ще сключите договор с APS GmbH.Кой шофира?

Вие шофирате! Ще има инструктор на Land Rover Experience на разположение, който ще осигурява експертни насоки и подкрепа, но това са маршрути със самостоятелно шофиране, така че вие сте зад волана на най-новите автомобили Land Rover.На какъв език ще се осъществяват пътуванията?

Инструкторите/домакините ще комуникират с гостите на английски език.

ЦЕНА

Трябва ли да закупя допълнителна застраховка, за да мога да участвам?

Препоръчваме туристическа застраховка Помощ при пътуване.Какво е включено в цената на пътуването?

По принцип цената включва следното: дейности по шофирането, нощувки, закуска, обяд и вечеря, напитки по време на храненията и трансферите до/от летището във Виндхук (един договорен фиксиран трансфер за цялата група). Моля, вижте в маршрута на вашето индивидуално пътуване какво точно е включено в цената. Имайте предвид, че поради изискваното ниво на шофиране алкохолът е включен само във вечерята и ще бъде ограничен. Безалкохолни напитки са включени във всички хранения.Какво не е включено в цената на пътуването?

Полети, такси за визи (ако се изискват такива), ваксинации, туристическа застраховка, бакшиши, всякакви разходи от личен характер (например минибар в хотела, спа процедури и др.) и всякакви договорености преди и след пътуването, които се отклоняват от маршрута.

ШОФИРАНЕ

Никога преди не съм управлявал автомобил 4x4 и не съм шофирал офроуд. Мога ли въпреки това да отида на пътешествието?

Да, разбира се. По време на всяко пътуване ще има квалифициран инструктор на Land Rover Experience, който ще дава експертни насоки и увереност, но всяко пътуване е предназначено за водачи с всякакви нива на умения.Какъв автомобил ще шофирам?

Гостите ще шофират Land Rover Discovery.С механична или с автоматична трансмисия са автомобилите?

Всички автомобили са оборудвани с автоматична трансмисия.Какви са изискванията за свидетелство за управление на МПС и минимална възраст?

Всички шофиращи гости трябва да бъдат на възраст поне 19 години и да притежават пълноправно и валидно свидетелство за управление на МПС от поне една година. Изисква се Международно свидетелство за управление на МПС.Трябва ли да имам определено ниво на физическа годност, за да участвам?

За да участвате в изживяването зад волана, трябва да гарантирате, че не са ви известни обстоятелства, които биха ви дисквалифицирали от шофирането, като например хронични проблеми с гърба (или подобни състояния), психични състояния, които биха могли да влошат способността ви да шофирате, зрение, което не отговаря на стандартите за шофиране, бременност или сърдечни проблеми.Колко гости са във всеки автомобил?

Цените са въз основа на двама души, споделящи един автомобил. При заявка може да се направи резервация за 3-ти и 4-ти човек в автомобила.Мога ли да участвам в приключението с мой собствен автомобил Land Rover?

Не е възможно да участвате със собствен автомобил поради причини, свързани със застраховките.

ПЪТУВАНЕ

Ако пътувам сам, ще имам ли мой собствен автомобил?

Не - от съображения за безопасност не позволяваме на никого да пътува сам в автомобила. Тези, които пътуват сами, ще бъдат комбинирани с друг гост в автомобила. Ако има нечетен брой гости, един от нашите инструктори ще ви придружава в автомобила. Ще имате своя стая за целия период на пътуването.Позволено ли е деца да участват в пътуванията?

По принцип пътуванията са подходящи за лица на възраст над 14 години, но се свържете с APS за допълнителни подробности и за да обсъдите вашите индивидуални изисквания.Мога ли запазя цяло пътуване за частна група?

Да, с радост ще ви съдействаме за резервация на частен тур за групи от 10 или повече гости. Програмата може да бъде съобразена и адаптирана спрямо нуждите на групата.В конвой ли ще пътуваме?

Да, по принцип ще пътуваме в конвой, като използваме радио комуникация между автомобилите.Какъв е максималният брой хора в група за всяко пътуване?

За да поддържаме по-непринудено и ексклузивно изживяване, максималният (и минималният) брой хора в група за всяко приключение ще бъде 10 гости (по двама в автомобил).Необходима ли ми е виза?

APS GmbH са отговорни да ви информират предварително относно разпоредбите на регламентите за паспорт, виза и здравна застраховка. Ако се нуждаете от покана, за да получите виза, обърнете се към APS GmbH, които ще ви предоставят такава. За повече информация посетете: www.worldtravelguide.net/guides/africa/namibia/passport-visa/Каква валута се използва в Намибия?

Местнатата валута е намибийски долар (NAD).Бихме искали да удължим нашето пътуване с още няколко дни. Можем ли да направим това?

Да, разбира се. APS GmbH ще са изключително щастливи да ви помогнат да планирате и резервирате удължени програми преди или след вашето пътуване. Моля, изпратете им имейл на expeditions@landrover-experience.de или се обадете на +49 (2058) 77 80 994 (09:00 - 17:00 ч. (централноевропейско време), от понеделник до петък. Може да се прилагат такси на местния оператор.Нуждая ли се от ваксинации?

Информация за препоръчителни или задължителни ваксинации за съответните дестинации могат да бъдат намерени тук: https://www.worldtravelguide.net/guides/africa/namibia/health/С кого мога да се свържа, ако ми е необходима помощ с резервациите на полети или застраховката за пътуване?

APS GmbH с удоволствие ще ви помогнат с резервацията на вашите полети и застраховката за пътуване. Те ще ви информират за евентуални промени преди отпътуването ви.Можете да се свържете с тях както следва:
Land Rover Experience Germany
c/o APS - Agentur für Promotion
und Service GmbH,
Am Sportplatz 26A, 42489, Wülfrath.Имейл: expeditions@landrover-experience.de


Телефон: +49 (2058) 77 80 994
(09:00 - 17:00 ч.(централноевропейско време), от понеделник до петък.
Може да се прилагат такси на местния оператор.Факс: +49 (2058) 77 80 990Има ли специфичен тип багаж, който трябва за взема?

Ние не даваме никакви конкретни препоръки по отношение на типа багаж - автомобилите могат да поберат както куфари, така и пътни чанти.Какъв е вечерният дрескод?

Вечерният дрескод е небрежно елегантен.Какво става, ако не бъде достигнат минималният брой хора за дадено пътуване? Ще бъде ли отменено?

Минималният брой хора в група е 10 човека за всички пътувания в Намибия. Ние се стремим да не анулираме пътувания, но в някои случаи това може да е неизбежно. Ако до 31 дни преди отпътуване не бъде достигнат необходимият брой участници, APS могат да анулират договора за пакетно пътуване, при условие че в описанието на APS за съответното пътуване е посочен минимален брой участници. Декларацията за анулиране ще ви бъде препратена незабавно и депозитът ще ви бъде възстановен веднага. Моля, вижте нашите Общи условия за повече информация.Потвърдени ли са маршрутите и настаняването?

Вашият маршрут и настаняване подлежат на промени на базата на наличност. Ние си запазваме правото да заменяме маршрута и настаняването с подобни алтернативи.

НАМИБИЯ - СЕВЕРЕН ТУР - КРАЙБРЕЖИЕ И ДИВА ПРИРОДА

С фокус върху богатата дива природа на Намибия, ще посетите националния парк Етоша, където ще видите много животни в естествения им хабитат.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Важно!
Изображенията, показани тук, са само с цел онагледяване и в случай на неяснота относно програмата, маршрутът, посочен в писмена форма, ще се счита за по-точна интерпретация на пътуването. Ние си запазваме правото да променяме маршрута на пътуването и/или да заменяме туроператора с подобни алтернативи.

ИНФОРМИРАЙТЕ МЕ
Бъдете информирани с най-новите новини от Adventure Travel
ЦЕНИ И КАТАЛОЗИ
Научете повече за автомобилите Land Rover
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
Организирайте пътен тест драйв чрез най-близкия до вас търговец
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
Използвайте конфигуратора, за да създадете своя идеален автомобил