ПРИКЛЮЧЕНСКО ПЪТЕШЕСТВИЕ В НАМИБИЯ

ИЗБЕРЕТЕ ОТ ДВЕ КОНТРАСТНИ ОСЕМДНЕВНИ ПРИКЛЮЧЕНИЯ, ВСЯКО, СЪЗДАДЕНО ДА ОБХВАНЕ НАЙ-ДОБРОТО, КОЕТО СЕВЕРНАТА И ЮЖНАТА ЧАСТ МОГАТ ДА ПРЕДЛОЖАТ.

ЗАПАЗЕТЕ СЕГА
cKh-njyq3d0

Изберете от две контрастни осемдневни приключения, всяко, създадено да обхване най-доброто, което северната и южната част могат да предложат.

ВАШЕТО АФРИКАНСКО ПРИКЛЮЧЕНИЕ

Закътана в почти забравена част на Африка, Намибия е успяла да опази своите тайни. Огромна и мистериозна, тя предлага най-доброто от цял континент. Независимо дали става въпрос за най-старата пустиня, най-високата пясъчна дюна или най-голямата популация на гепарди. Тя е земя, пълна с много чудеса, които просто очакват да бъдат открити.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС
ИЗБЕРЕТЕ ПРИКЛЮЧЕНИЕ
НАМИБИЯ - СЕВЕРЕН ТУР - КРАЙБРЕЖИЕ И ДИВА ПРИРОДА
С фокус върху богатата дива природа на Намибия, ще посетите националния парк Етоша, където ще видите много животни в естествения им хабитат.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
НАМИБИЯ – ЮЖЕН ТУР - ДЮНИ И ГЛЕДКИ
Съчетание от огромната популация от птици на Намибия и забележителните й геоложки феномени. С посещения на пустините Намиб и Калахари, както и национален парк Намиб-Науклуфт.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
ГАЛЕРИЯ НА ПРИКЛЮЧЕНСКОТО ПЪТЕШЕСТВИЕ В НАМИБИЯ

Насладете се на кратък преглед на това, което можете да очаквате от Приключенското пътешествие с Land Rover в Намибия.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
НАЙ-ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ ЗА НАМИБИЯ
ОБЩИ

Кой управлява пътуванията?

Програмата Land Rover Experience Adventure Travel Namibia се управлява от Agentur für Promotion und Service GmbH (APS) / Land Rover Experience Germany, които са лицензирани и оторизирани от Jaguar Land Rover. Когато направите резервация, ще сключите договор с APS GmbH.Кой шофира?

Вие шофирате! Ще има инструктор на Land Rover Experience на разположение, който ще осигурява експертни насоки и подкрепа, но това са маршрути със самостоятелно шофиране, така че вие сте зад волана на най-новите автомобили Land Rover.На какъв език ще се осъществяват пътуванията?

Инструкторите/домакините ще комуникират с гостите на английски език.

ЦЕНА

Трябва ли да закупя допълнителна застраховка, за да мога да участвам?

Препоръчваме туристическа застраховка Помощ при пътуване.Какво е включено в цената на пътуването?

По принцип цената включва следното: дейности по шофирането, нощувки, закуска, обяд и вечеря, напитки по време на храненията и трансферите до/от летището във Виндхук (един договорен фиксиран трансфер за цялата група). Моля, вижте в маршрута на вашето индивидуално пътуване какво точно е включено в цената. Имайте предвид, че поради изискваното ниво на шофиране алкохолът е включен само във вечерята и ще бъде ограничен. Безалкохолни напитки са включени във всички хранения.Какво не е включено в цената на пътуването?

Полети, такси за визи (ако се изискват), ваксинации, туристическа застраховка, бакшиши, всякакви разходи от личен характер (например минибар в хотела, спа процедури и др.) и всякакви договорености преди и след пътуването, които се отклоняват от маршрута.

ШОФИРАНЕ

Никога преди не съм управлявал автомобил 4x4 и не съм шофирал офроуд. Мога ли въпреки това да отида на пътешествието?

Да, разбира се. По време на всяко пътуване ще има квалифициран инструктор на Land Rover Experience, който ще дава експертни насоки и увереност, но всяко пътуване е предназначено за водачи с всякакви нива на умения.Какъв автомобил ще шофирам?

Гостите ще шофират Land Rover Discovery.С механична или с автоматична трансмисия са автомобилите?

Всички автомобили са оборудвани с автоматична трансмисия.Какви са изискванията за свидетелство за управление на МПС и минимална възраст?

Всички шофиращи гости трябва да бъдат на възраст поне 19 години и да притежават пълноправно и валидно свидетелство за управление на МПС от поне една година. Изисква се Международно свидетелство за управление на МПС.Трябва ли да имам определено ниво на физическа годност, за да участвам?

За да участвате в изживяването зад волана, трябва да гарантирате, че не са ви известни обстоятелства, които биха ви дисквалифицирали от шофирането, като например хронични проблеми с гърба (или подобни състояния), психични състояния, които биха могли да влошат способността ви да шофирате, зрение, което не отговаря на стандартите за шофиране, бременност или сърдечни проблеми.Колко гости са във всеки автомобил?

Цените са въз основа на двама души, споделящи един автомобил. При заявка може да се направи резервация за 3-ти и 4-ти човек в автомобила.Мога ли да участвам в приключението с мой собствен автомобил Land Rover?

Не е възможно да участвате със собствен автомобил поради причини, свързани със застраховките.

ПЪТУВАНЕ

Ако пътувам сам, ще имам ли мой собствен автомобил?

Не - от съображения за безопасност не позволяваме на никого да пътува сам в автомобила. Тези, които пътуват сами, ще бъдат комбинирани с друг гост в автомобила. Ако има нечетен брой гости, един от нашите инструктори ще ви придружава в автомобила. Ще имате своя стая за целия период на пътуването.Позволено ли е деца да участват в пътуванията?

По принцип пътуванията са подходящи за лица на възраст над 14 години, но се свържете с APS за допълнителни подробности и за да обсъдите вашите индивидуални изисквания.Мога ли запазя цяло пътуване за частна група?

Да, с радост ще ви съдействаме за резервация на частен тур за групи от 10 или повече гости. Програмата може да бъде съобразена и адаптирана спрямо нуждите на групата.В конвой ли ще пътуваме?

Да, по принцип ще пътуваме в конвой, като използваме радио комуникация между автомобилите.Какъв е максималният брой хора в група за всяко пътуване?

За да поддържаме по-непринудено и ексклузивно изживяване, максималният (и минималният) брой хора в група за всяко приключение ще бъде 10 гости (по двама в автомобил).Необходима ли ми е виза?

APS GmbH са отговорни да ви информират предварително относно разпоредбите на регламентите за паспорт, виза и здравна застраховка. Ако се нуждаете от покана, за да получите виза, обърнете се към APS GmbH, които ще ви предоставят такава. За повече информация посетете: www.worldtravelguide.net/guides/africa/namibia/passport-visa/Каква валута се използва в Намибия?

Местнатата валута е намибийски долар (NAD).Бихме искали да удължим нашето пътуване с още няколко дни. Можем ли да направим това?

Да, разбира се. APS GmbH ще са изключително щастливи да ви помогнат да планирате и резервирате удължени програми преди или след вашето пътуване. Моля, изпратете им имейл на expeditions@landrover-experience.de или се обадете на +49 (2058) 77 80 994 (09:00 - 17:00 ч. (централноевропейско време), от понеделник до петък. Може да се прилагат такси на местния оператор.Нуждая ли се от ваксинации?

Информация за препоръчителни или задължителни ваксинации за съответните дестинации могат да бъдат намерени тук: https://www.worldtravelguide.net/guides/africa/namibia/health/С кого мога да се свържа, ако ми е необходима помощ с резервациите на полети или застраховката за пътуване?

APS GmbH с удоволствие ще ви помогнат с резервацията на вашите полети и застраховката за пътуване. Те ще ви информират за евентуални промени преди отпътуването ви.Можете да се свържете с тях както следва:
Land Rover Experience Germany
c/o APS - Agentur für Promotion
und Service GmbH,
Am Sportplatz 26A, 42489, Wülfrath.


Имейл: expeditions@landrover-experience.de
Телефон: +49 (2058) 77 80 994
(09:00 - 17:00 ч.(централноевропейско време), от понеделник до петък.
Може да се прилагат такси на местния оператор.


Факс: +49 (2058) 77 80 990Има ли специфичен тип багаж, който трябва за взема?

Ние не даваме никакви конкретни препоръки по отношение на типа багаж - автомобилите могат да поберат както куфари, така и пътни чанти.Какъв е вечерният дрескод?

Вечерният дрескод е небрежно елегантен.Какво става, ако не бъде достигнат минималният брой хора за дадено пътуване? Ще бъде ли отменено?

Минималният брой хора в група е 10 човека за всички пътувания в Намибия. Ние се стремим да не анулираме пътувания, но в някои случаи това може да е неизбежно. Ако до 31 дни преди отпътуване не бъде достигнат необходимият брой участници, APS могат да анулират договора за пакетно пътуване, при условие че в описанието на APS за съответното пътуване е посочен минимален брой участници. Декларацията за анулиране ще ви бъде препратена незабавно и депозитът ще ви бъде възстановен веднага. Моля, вижте нашите Общи условия за повече информация.Потвърдени ли са маршрутите и настаняването?

Вашият маршрут и настаняване подлежат на промени на базата на наличност. Ние си запазваме правото да заменяме маршрута и настаняването с подобни алтернативи.

Важно!
Изображенията, показани тук, са само с цел онагледяване и в случай на неяснота относно програмата, маршрутът, посочен в писмена форма, ще се счита за по-точна интерпретация на пътуването. Ние си запазваме правото за променяме маршрута на пътуването и/или да заменяме туроператора с подобни алтернативи.

ИНФОРМИРАЙТЕ МЕ
Бъдете информирани с най-новите новини от Adventure Travel
ЦЕНИ И КАТАЛОЗИ
Научете повече за автомобилите Land Rover
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
Организирайте пътен тест драйв чрез най-близкия до вас търговец
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
Използвайте конфигуратора, за да създадете своя идеален автомобил