ПРИКЛЮЧЕНСКО ПЪТЕШЕСТВИЕ В МОАБ
ИЗБЕРЕТЕ ВАШЕТО ПРИКЛЮЧЕНИЕ
QXVesElVUB0

Пригответе се за уникално изживяване в Моаб, като изберете от две приключения, наситени с офроуд шофиране.

ВАШЕТО ПРИКЛЮЧЕНИЕ В МОАБ

Сгушен в американския Югозапад, се намира град Моаб. Отличителните му пейзажи с червени скали, издълбани вследствие на повече от 300 милиона години на бури, ветрове и буйни наводнения, привличат туристи от цял свят.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС
ИЗБЕРЕТЕ ВАШЕТО ПРИКЛЮЧЕНИЕ В МОАБ
ПЪЛЗЕНЕ ПО СКАЛИ
Четиридневно изживяване зад волана - това е перфектното въведение в истинското офроуд шофиране. Изпитайте границите на възможностите си по различни маршрути в зашеметяващата скална пустиня в Моаб.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
ПЪЛЗЕНЕ ПО СКАЛИ+
Петдневно приключение - това е вашият шанс да изживеете едни от най-забележителните пътеки в света. Уменията ви за офроуд шофиране ще бъдат изпитани сред зашеметяващата скална пустиня в Моаб.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
ГАЛЕРИЯ НА ПРИКЛЮЧЕНСКОТО ПЪТЕШЕСТВИЕ В МОАБ

Насладете се на кратък преглед на това, което можете да очаквате от Приключенското пътешествие с Land Rover в Моаб.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
„Изживяване, което променя живота! Беше невероятно.“

ЛИНДА, САЩ

ИНФОРМИРАЙТЕ МЕ

Абонирайте се, за да получавате актуална информация за бъдещи дати и налични места

ИНФОРМИРАЙТЕ МЕ
НАЙ-ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ ЗА МОАБ
ОБЩИ

Кой управлява пътуванията?

Програмата Land Rover Experience Adventure Travel Moab се управлява от Alem International Inc., които са лицензирани и оторизирани от Jaguar Land Rover. Когато направите резервация, ще сключите договор с Alem International Inc.Кой шофира?

Вие шофирате! Ще има екип от инструктори на Land Rover Experience на разположение, които да осигурят експертни насоки и обучение, но вие сте зад волана.Каква е минималната възраст за участие?

21 годиниНа какъв език ще се провеждат пътуванията?

Програмата се провежда на английски език.

ЦЕНА

Трябва ли да закупя допълнителна застраховка, за да мога да шофирам?

Не се изисква допълнителна застраховка за автомобила, но гостите трябва задължително да закупят туристическа застраховка Помощ при пътуване.Какво е включено в цената на Land Rover Adventure Travel Moab?

По принцип цената включва следното: всички дейности по шофиране на Land Rover, настаняване в хотел, закуска, обяд и вечеря, напитки по време на храненията и трансфери до/от летище Гранд Джънкшън. Имайте предвид, че поради изискваното ниво на шофиране алкохолът е включен само във вечерята и ще бъде ограничен.Какво не е включено в цената на изживяването зад волана?

Полети, хранения и напитки, които не са посочени в програмата, такси за визи (ако е приложимо), туристически застраховки и всякакви договорености преди и след пътуването, които се отклоняват от маршрута.

ШОФИРАНЕ

Какъв тип свидетелство за управление на МПС трябва да имам?

Политиката на JLR изисква всички водачи да притежават пълноправно, актуално и валидно свидетелство за управление на МПС, което трябва да представят в деня на изживяването.
Какви автомобили ще шофирам?

Land Rover Discovery, Range Rover и Range Rover Sport. Понякога може да се наложи да променим или заменим посочените автомобили поради обстоятелства извън нашия контрол и ние си запазваме правото да правим това.С механична или с автоматична трансмисия са автомобилите?

Всички автомобили по тази програма са с автоматична трансмисия.Колко души са във всеки автомобил? Всеки автомобил ще бъде споделян от двама гости.Какъв е максималният брой хора в група?

За да предоставим по-ексклузивно и вълнуващо изживяване, максималният брой хора в група е 16 гости (по двама в автомобил).Ако пътувам сам, ще имам ли свой собствен автомобил?

Не. Като един пътник ще бъдете комбинирани с друг гост във вашия автомобил. Ще имате своя хотелска стая за целия период.Трябва ли да имам определено ниво на физическа годност, за да участвам?

За да участвате в изживяването зад волана, трябва да гарантирате, че не са ви известни обстоятелства, които биха ви дисквалифицирали от шофирането, като например хронични проблеми с гърба (или подобни състояния), психични състояния, които биха могли да влошат способността ви да шофирате, лошо зрение, което не отговаря на стандартите за шофиране, бременност или сърдечни проблеми. Ако вземате някакви лекарства, се уверете, че имате достатъчно от тях за периода на вашето пътуване. Също така, с нас ще има медицински лица. Моля да ни уведомите за някакви заболявания, които ви притесняват.

ПЪТУВАНЕ

Какво е времето в този период от годината?

През октомври и ноември ще има топли дни с температури до 70-80 градуса по Фаренхайт и хладни вечери или около 40 градуса по Фаренхайт до минусови температури през нощта. По принцип в Моаб има над триста дни слънчева светлина годишно.Позволено ли е деца да се присъединят към приключенското пътешествие с Land Rover?

Изживяването не е подходящо за деца от съображения за безопасност.Нуждая ли се от специално облекло?

Здрави и удобни туристически обувки, чорапи, слънчеви очила, слънцезащитни продукти, както и ветровка, вълнено/поларено яке и тениска.
Какъв е вечерният дрескод?

Вечерният дрескод е небрежно елегантен.Какви други дейности са налични?

Ранчото предлага дейности като конна езда, дегустация на вино, рафтинг по река, спортен масаж и др. Отправете запитване за конкретни дейности, които ви интересуват.Необходима ли ми е виза?

Свържете се с местното консулство, за да проверите за конкретните изисквания. Ако ви е необходима покана, за да получите виза, свържете се с нас и ние ще ви предоставим такава.Каква валута се използва в САЩ?

Местната валута е щатски долари.Позволено ли ми е да нося фотоапарат или видеокамера?

Да, разбира се. Можете също така да вземете със себе си специално оборудване като камера GoPro. Дронове обаче не са позволени поради причини, свързани със специалните разрешения за тях.

ИНФОРМИРАЙТЕ МЕ
Бъдете информирани с най-новите новини от Adventure Travel
ЦЕНИ И КАТАЛОЗИ
Научете повече за автомобилите Land Rover
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
Организирайте пътен тест драйв чрез най-близкия до вас търговец
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
Използвайте конфигуратора, за да създадете своя идеален автомобил