ПРИКЛЮЧЕНСКО ПЪТЕШЕСТВИЕ С LAND ROVER В ЛАПЛАНДИЯ
ИЗБЕРЕТЕ ВАШИЯ ТУР

Трябва да видите ледените пейзажи и безграничните гори на Лапландия, за да повярвате. Изборът от два тура
зад волана на Range Rover Sport, който предлагаме, е вашият шанс да ги видите със стил.

ЛАПЛАНДИЯ НА ЖИВО С LAND ROVER

Разположена на терени с минусови температури от Полярния кръг, Лапландия е среда на крайности. С нашия екип от експерти като ваши домакини, ще имате възможност да изживеете най-доброто, което тя може да предложи. Впечатляващи борове, покрити с лед езера и снежни склонове са само началото.

ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
ИЗБЕРЕТЕ ВАШЕТО ИЗЖИВЯВАНЕ В ЛАПЛАНДИЯ
СЕВЕРЕН ТУР
Четиридневно ледено приключение, предлагащо перфектното съчетание на изживявания зад волана и традиционни скандинавски културни дейности. Ако имате късмет, можете дори да видите омагьосващото Северно сияние.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
ЮЖЕН ТУР
Ако обичате да шофирате, ще се насладите на допълнителните часове зад волана по време на четиридневния Южен тур. Очаквайте истинско арктическо приключение с обещанието за повече мили през замръзналите пейзажи.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
ИНФОРМИРАЙТЕ МЕ

Абонирайте се, за да получавате актуална информация за бъдещи дати и налични места

ИНФОРМИРАЙТЕ МЕ
ГАЛЕРИЯ НА ПРИКЛЮЧЕНСКОТО ПЪТЕШЕСТВИЕ В ЛАПЛАНДИЯ

Насладете се на кратък преглед на това, което можете да очаквате от Приключенското пътешествие с Land Rover в Лапландия

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
НАЙ-ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ ЗА ПРИКЛЮЧЕНСКОТО ПЪТЕШЕСТВИЕ В ЛАПЛАНДИЯ
ОБЩИ

Кой управлява Land Rover Adventure Travel Lapland?

Zum goldenen Hirschen X zerotwonine GmbH управлява програмата Land Rover Adventure Travel Lapland заедно с Land Rover, които предоставят автомобилите и квалифицираните инструктори по шофиране на Land Rover Experience. Програмата за шофиране е създадена от Land Rover, като има програмен мениджър, който контролира всички аспекти на вашето изживяване зад волана, за да гарантира, че преминава гладко.

Кой шофира?

Вие шофирате! Ще има наличен екип от инструктори на Jaguar Land Rover Experience, които да осигурят експертни насоки и обучение, но вие сте зад волана.

На какъв език се провеждат пътуванията?

Програмата се провежда на английски език.

Какви други дейности са налични?

Предлагат се други опционални екстри за добавяне към вашето пътуване (срещу допълнително заплащане), които могат да се закупят предварително, когато резервирате вашето място. За повече информация за тези допълнителни екстри се свържете със Zum goldenen Hirschen X zerotwonine GmbH на:

Имейл: jlriceacademy@zerotwonine.com или телефон: +49 69 460 97 47 47 (09:00 – 18:00 ч (централноевропейско време), от понеделник до петък, с изключение на местните официални празници. Може да се прилагат такси на местния оператор).

ЦЕНА

Какъв е крайният срок за резервации?

Крайният срок за резервация е 4 седмици преди началото на съответния курс.

Трябва ли да закупя допълнителна застраховка, за да мога да шофирам?

Не се изисква допълнителна застраховка за автомобила, но гостите трябва задължително да закупят туристическа застраховка Помощ при пътуване. Туристическа застраховка за гости с основно местожителство в Германия или съседна на нея държава може да се закупи от нашия оператор Zum goldenen Hirschen X zerotwonine GmbH. Моля, свържете се с тях както следва:

Имейл: jlriceacademy@zerotwonine.com или телефон: +49 69 460 97 47 47 (09:00 – 18:00 ч (централноевропейско време),

от понеделник до петък, с изключение на местните официални празници. Може да се прилагат такси на местния оператор).

Какво е включено в цената на Land Rover Adventure Travel Lapland?

По принцип цената включва следното: всички дейности по шофирането, настаняване в хотел (с двойно легло), закуска, обяд и вечеря, напитки по време на храненията и трансферите до/от летището. Моля, вижте във вашия индивидуален маршрут какво точно е включено в цената. Имайте предвид, че поради изискваното ниво на шофиране алкохолът е включен само във вечерята и ще бъде ограничен. Безалкохолни напитки, чай и кафе са включени във всички хранения.

Какво не е включено в цената на изживяването зад волана?

Полети, хранения и напитки, които не са посочени в програмата, допълнителни дейности (например разходки с кучешки впряг) такси за визи (ако е приложимо), туристически застраховки и всякакви договорености преди и след пътуването, които се отклоняват от маршрута.

ШОФИРАНЕ

Никога преди не съм шофирал автомобил върху сняг и лед, мога ли въпреки това да участвам в Land Rover Adventure Travel Lapland?

Абсолютно – дейностите по шофиране са предназначени за водачи с всякакви нива на умения. Ще получите обстоен брифинг за водача и нашият екип от инструктори-експерти на Jaguar Land Rover Experience ще бъдe на разположение, за да ви предостави експертни упътвания и инструкции преди отпътуване и по време на път. Всеки от нашите автомобили ще бъде оборудван с двупосочно радио, така че да може да се свържете с нашите инструктори във всеки момент по време на пътуването.

Какви автомобили ще шофирам?

Range Rover Sport

Понякога може да се наложи да променим или заменим посочените автомобили поради обстоятелства извън нашия контрол и ние си запазваме правото да правим това.

С механична или с автоматична трансмисия са автомобилите?

Всички автомобили по тази програма са с автоматична трансмисия.

С ляв или с десен волан са автомобилите?

Автомобилите са комбинация от ляв и десен волан. Клиентите, които не се чувстват комфортно да шофират от определена страна на автомобила, могат да информират екипите инструктори, които ще направят всичко възможно да отговорят на изискванията им.

Каква е минималната възраст за участие?

Минималната възраст за участие е 21 години с притежание на пълноправно свидетелство за управление на МПС от 3 години или 23 години с притежание на пълноправно свидетелство за управление на МПС от 1 година.

Какъв тип свидетелство за управление на МПС трябва да имам?

Всички водачи трябва да имат пълноправно и валидно свидетелство за управление на МПС. Ако притежавате свидетелство за управление на МПС, издадено от Великобритания, ще ви бъде изпратен уеб линк към онлайн формуляр, който трябва да попълните предварително, за да потвърдите статуса на вашето свидетелство. Ако свидетелството ви е издадено извън Великобритания, тогава трябва да попълните формуляр - декларация за свидетелството ви за управление на МПС на приветстващия брифинг. Вашето свидетелство за управление на МПС трябва да е валидно и актуално и трябва да бъде донесено и представено в деня на изживяването.

Всички водачи трябва да имат минимум три (3)-годишен непрекъснат шофьорски опит по пълноправно свидетелство за управление на МПС, без сериозно ПТП или присъда в последните две (2) години. Или поне 1 (едно)-годишен непрекъснат шофьорски опит по пълноправно свидетелство за управление на МПС, без сериозно ПТП или присъда в този период, ако водачът е на възраст 23 години или повече. Всички водачи трябва да имат не повече от 6 текущи наказателни точки по свидетелството си (ако е приложимо), за да отговарят на всички изисквания на курса за шофиране по пътна настилка. Трябва да ни уведомите, ако имате над 6 наказателни точки в свидетелството си за управление на МПС.

Трябва ли да имам определено ниво на физическа годност, за да участвам?

За да участвате в изживяването зад волана, трябва да гарантирате, че не са ви известни обстоятелства, които биха ви дисквалифицирали от шофирането, като например хронични проблеми с гърба (или подобни състояния), психични състояния, които биха могли да влошат способността ви да шофирате, лошо зрение, което не отговаря на стандартите за шофиране, бременност или сърдечни проблеми.

Колко души са във всеки автомобил?

Всеки автомобил ще бъде споделян от двама гости.

ПЪТУВАНЕ

Колко време ще се прекарва зад волана?

Времето зад волана може да продължи до 4 часа в зависимост от метеорологичните условия.

Ако пътувам сам, ще имам ли свой собствен автомобил?

Не. Като един пътник ще бъдете комбиниран с друг гост във вашия автомобил. Ще имате своя хотелска стая за целия период.

Позволено ли е деца да се присъединят към Adventure Travel Lapland?

Програмата Adventure Travel Lapland не е подходяща за деца от съображения за безопасност и поради екстремните климатични условия на мястото на събитието.

Какъв е максималният брой хора в група за всяко пътуване?

За да предоставим по-ексклузивно и вълнуващо изживяване, целим да поддържаме максимален брой хора в група за Land Rover Adventure Travel Lapland до 10 гости (по двама в автомобил).

Какъв тип легла са налични?

Предлагаме двойни легла във всички стаи. Не са налични стаи с едно или с две отделни легла. Предлагаме следните типове стаи в различни хотели.

Treehotel:

Северен тур: Birds Nest, UFO, Cabin, BlueCone, Dragonfly, 7th room

Южен тур: Birds Nest, UFO, Cabin, 7th room, Dragonfly

Quality Hotel: Луксозни двойни стаи

ICEHOTEL®: Топла стая - Kaamos

Имате възможността да издигнете престоя си в ICEHOTEL® на по-високо ниво, като смените стаята си със Студена стая (срещу допълнително заплащане). Наличността и цената за смяна на стаята със Студена стая ще бъдат изяснени при заявка.

Имайте предвид, че запазването на стая в Treehotel се основава на принципа „първи пристигнал, първи обслужен“.

Необходима ли ми е виза?

Повечето държави извън ЕС изискват виза за пътувания до Швеция и ЕС. Свържете се с местното консулство, за да проверите за конкретните изисквания. Ако се нуждаете от покана, за да получите виза, обърнете се към Zum goldenen Hirschen x zerotwonine GmbH, които ще ви предоставят такава. Можете да се свържете с тях както следва:

Имейл: jlriceacademy@zerotwonine.com или телефон: +49 69 460 97 47 47 (09:00 – 18:00 ч (централноевропейско време),

от понеделник до петък, с изключение на местните официални празници. Може да се прилагат такси на местния оператор).

Каква валута се използва в Швеция?

Местната валута е шведски крони (SEK).

С кого мога да се свържа, ако ми е необходима помощ с резервациите на полети или застраховката за пътуване?

Нашият партньор Zum goldenen Hirschen X zerotwonine GmbH с удоволствие ще ви помогне с резервацията на вашите полети и застраховката за пътуване. Можете да се свържете с тях както следва:

Имейл: jlriceacademy@zerotwonine.com или телефон: +49 69 460 97 47 47 (09:00 – 18:00 ч (централноевропейско време),

от понеделник до петък, с изключение на местните официални празници. Може да се прилагат такси на местния оператор).

Трябва ли да имам специално облекло?

Температурите на събитието по шофиране могат да паднат до -30°C или по-ниски, затова трябва да си осигурите подходящо топло и устойчиво на тежки климатични условия облекло и обувки. Ние не предоставяме облекло, затова препоръчваме на всички участници да вземат със себе следните вещи:

• Топла шапка
• Топли ръкавици
• Вълнен шал
• Термооблекло, основен слой (дълъг ръкав / дълъг панталон)
• Добре подплатено или поларено яке
• Няколко допълнителни олекотени слоя дрехи за добавяне при необходимост
• Здрави, удобни обувки (подходящи за шофиране)
• Слънчеви очила

Какъв е вечерният дрескод?

Вечерният дрескод е небрежно елегантен.

Позволено ли ми е да нося фотоапарат или видеокамера?

Да, разбира се. Но имайте предвид, че дронове не са разрешени.

ИНФОРМИРАЙТЕ МЕ
Бъдете информирани с най-новите новини от Adventure Travel
Url
ЦЕНИ И КАТАЛОЗИ
Научете повече за автомобилите Land Rover
Url
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
Организирайте пътен тест драйв чрез най-близкия до вас търговец
Url
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
Използвайте конфигуратора, за да създадете своя идеален автомобил
Url