THE ABOVE AND BEYOND TOUR

НИМА Е ЗАБАВНО ДА СЕ ДВИЖИШ ПО РАВНО? ИЗПИТАЙТЕ СЕБЕ СИ И НАШИТЕ АВТОМОБИЛИ ДО ГРАНИЦИТЕ НА ВЪЗМОЖНОСТИТЕ В РЕДИЦА ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА ЗАД ВОЛАНА

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
ПРЕЖИВЯВАНИЯ ЗАД ВОЛАНА

ВАШАТА ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕДНЕТЕ ЗАД ВОЛАНА НА LAND ROVER И ДА СЕ ВПУСНЕТЕ ВЪВ ВЪЛНУВАЩО, ПРЕДИЗВИКАТЕЛНО ОФРОУД ШОФИРАНЕ

JAGUAR<br>LAND ROVER<br>АКАДЕМИЯ ЗА ШОФИРАНЕ ВЪРХУ ЛЕД, ШВЕЦИЯ
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
4kCwNuGSxAw
Страхотен ден. Все още не съм сигурна, че стигнах до границите на възможностите на автомобила, но знам, че стигнахме доста близо до моите.

КАРИН РЕЙДИ
УЧАСТНИК В ПРЕЖИВЯВАНЕТО ЗАД ВОЛАНА НА LAND ROVER, СОЛИХЪЛ, ВЕЛИКОБРИТАНИЯ

ПРЕЖИВЯВАНИЯ ЗАД ВОЛАНА
ТЕСТОВО ШОФИРАНЕ
Това е вашият шанс да седнете зад волана на Land Rover за едночасов въвеждащ курс. Придобийте по-голяма увереност в уменията си за шофиране и изживейте високата проходимост на Land Rover по пресечен терен.
ОТКРИЙТЕ НАЙ-БЛИЗКИЯ ДО ВАС ЦЕНТЪР
ПОЛОВИН ДЕН
Развийте уменията си за шофиране с обучение от експерти и придобийте по-голямо разбиране за контрола върху автомобила, преодоляването на препятствия и как да имате достъп до различни среди, включително да навигирате при стръмно изкачване и спускане, при страничен наклон и прекосяване на вода.
ОТКРИЙТЕ НАЙ-БЛИЗКИЯ ДО ВАС ЦЕНТЪР
ЦЯЛ ДЕН
Изследвайте по-предизвикателен терен и усъвършенствайте техниките си на шофиране под ръководството на квалифициран инструктор. Преодолявайте различни офроуд терени и придобийте по-високо ниво на увереност, което ще ви подготви за реални среди. След като приключите Целодневното преживяване, вече сте готови за Преживяване за напреднали.
ОТКРИЙТЕ НАЙ-БЛИЗКИЯ ДО ВАС ЦЕНТЪР
ЗА НАПРЕДНАЛИ
Време е да смените предавката, буквално, с по-дълбоко навлизане в техниката на превключване между ниски и високи обороти, докато преодолявате предизвикателен терен. Това умение води до подобрена инерция на автомобила и контролирано аварийно спиране по хлъзгави повърхности.
ОТКРИЙТЕ НАЙ-БЛИЗКИЯ ДО ВАС ЦЕНТЪР
ПО ПОРЪЧКА
Кажете ни какво искате да постигнете и ние ще създадем ексклузивно преживяване зад волана на Land Rover, създадено специално за вас, вашите клиенти и вашия персонал. Вълнуващи изживявания при шофиране, тиймбилдинг, награди, бягства сред природата или чествания могат да бъдат адаптирани да отговорят на най-високите изисквания.
ОТКРИЙТЕ НАЙ-БЛИЗКИЯ ДО ВАС ЦЕНТЪР
СПЕЦИАЛНО ОБУЧЕНИЕ
Нашите инструктори експерти предоставят специални курсове за обучение за водачи със всякакви нива на умения, включително използване на лебедка, принудително преместване на автомобила и управление на ремарке. За професионалните потребители се предлагат специални курсове.
ОТКРИЙТЕ НАЙ-БЛИЗКИЯ ДО ВАС ЦЕНТЪР
THE ABOVE AND BEYOND TOUR

Ако вие искате предизвикателство, значи и ние искаме. The Above and Beyond Tour идва, поставяйки ви зад волана на любимия ви Land Rover за преодоляване на редица вълнуващи препятствия или терени. С интензивни изкачвания, резки спускания, странични наклони и много повече - пътуването е изцяло предназначено да изпитате лично характерната висока проходимост и стабилност на Land Rover. В края на краищата, нима е забавно да се движиш по равно?

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
ЗАПАЗЕТЕ ВАШЕТО ПРЕЖИВЯВАНЕ ЗАД ВОЛАНА

30 Центъра за изживявания зад волана. Цял свят за изследване.

РАЗГЛЕДАЙТЕ НАШИТЕ ЦЕНТРОВЕ
НАСТРОЕНИ ЛИ СТЕ НА ПРИКЛЮЧЕНСКА ВЪЛНА?

Изключителни пътешествия по света

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
ЗАПАЗЕТЕ ДЕН ЗА ПРЕЖИВЯВАНЕ
Запазете преживяване зад волана на Land Rover, за да изпитате възможностите на автомобила
РАЗГЛЕДАЙТЕ ПРИКЛЮЧЕНСКОТО ПЪТЕШЕСТВИЕ
Открийте свят на приключения и възможности за изследване в автомобил Land Rover
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
Организирайте пътен тест драйв чрез най-близкия до вас дилър
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Научете повече за автомобилите Land Rover