БЕН СОНДЪРС

Британският полярен изследовател Бен Сондърс е най-младият и един от само тримата души, които са се придвижили някога сами на ски до Северния полюс. През 2014 г. той завършва експедицията Terra Nova на Капитан Скот от 1912 г. Той е посланик на марката Land Rover.

Вижте видео

ГЛОБАЛНИ ПОСЛАНИЦИ

МОНТИ ХОЛС

МОНТИ ХОЛС

За морския природозащитник и кинорежисьор Монти Холс Land Rover трансформира автомобил Defender в мобилен център за гмуркане, създаден изцяло по проект на Холс.

ХАНА УАЙТ

ХАНА УАЙТ

Любителката на приключения, влюбена в прекрасните пейзажи на Великобритания, и посланик на марката Land Rover по ветроходство познава добре предизвикателствата във и извън водата.

ЕД СТАФЪРД

ЕД СТАФЪРД

Като пропътува река Амазонка по цялата й дължина, Ед Стафърд демонстрира силата и издържливостта да постигнеш привидно невъзможното.

БЕН СОНДЪРС

БЕН СОНДЪРС

За да изпита предела на възможностите си в най-тежки условия, полярният изследовател е вдъхновен от примера на своите предшественици.

КЕНТЪН КУЛ

Британският алпинист Кентън Кул е покорявал връх Еверест поне 11 пъти. Изключителните му алпийски подвизи и новаторско използване на най-новите технологии са в пълна хармония с приключенския дух на Land Rover.

Прочетете статията