ПЪЛЗЕНЕ ПО СКАЛИ+

ИЗПИТАЙТЕ ВЪОДУШЕВЯВАЩАТА ТРЪПКА ОТ ОФРОУД ШОФИРАНЕ В ПУСТИНЯТА ЗАД ВОЛАНА НА НАЙ-НОВИТЕ АВТОМОБИЛИ LAND ROVER.

ПРИКЛЮЧЕНИЕТО ПЪЛЗЕНЕ ПО СКАЛИ+ ВИ ОЧАКВА

Пустинята Моаб има едни от най-трудните офроуд трасета в света. Нашите експерти ще изпитат вас и автомобила до границите на възможностите ви, докато се опитвате да преодолеете най-предизвикателните терени, които областта може да предложи.

ВАШИЯТ МАРШРУТ ЗА ПЪЛЗЕНЕ ПО СКАЛИ+
ДЕН 1
След като пристигнете на летище Гранд Джънкшън, ще бъдете отведени в Red Cliffs Lodge - мястото на вашия престой за целия период на пътуването. Вечерята и напитките ще ви дадат възможност да се запознаете с останалите изследователи.
ДЕН 2
След закуска и кратък брифинг ще се отправите към първото трасе, например Poison Spider - пътека, обградена от изумителния пейзаж на Моаб и река Колорадо.
ДЕН 3
Отново ранен брифинг преди да поемете зад волана по невероятно трасе като Seven Mile Rim. Навигирайки през множество впечатляващи гранитни арки като Uranium Arch, ще видите едни от най-забележителните обекти в региона.
ДЕН 4
След закуска ще се отправите към друго епично трасе като Hell’s Revenge – маршрут, който ще изпита способностите ви за офроуд шофиране до краен предел.
ДЕН 5
Гостите с по-късни полети могат да се запишат за допълнителни дейности като преход на кон. Или ако искате да се поглезите малко, можете да резервирате спортен масаж заедно с релаксиращо отпускане в гореща вана.
ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С ВАШИЯ ЕКИП ОТ ЕКСПЕРТИ

Отдадени и изключително опитни професионалисти. Нашите инструктори-експерти знаят не само как да извлекат най-доброто от нашите автомобили, те знаят също как да предадат ползите от това знание по ясен и разбираем начин, за да извлекат най-доброто и от вас.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
RED CLIFFS LODGE

Добре дошли в модерния, рустикален комфорт на Red Cliffs Lodge, където гледки на река Колорадо ще ви посрещат всяка сутрин и всяка вечер. Място, където храната, виното и разговорите са само част от изживяването. Това е вашето убежище след предизвикателно шофиране по трасето. Тук споделяте основните моменти от деня.

ВИНАРНА CASTLE CREEK

В Red Cliffs Lodge се помещава и Castle Creek Winery. Отличена с награди винарна, произвеждаща разнообразие от бели и червени вина от лозя, които се отглеждат в региона на Моаб. Има също безплатни сесии за дегустации на вино, които ви дават възможността да откриете как сме могли да създадем повече от 30 отличени с награди вина.

ГОЛФ ИГРИЩЕ В МОАБ

Какъв по-добър начин да завършите дневното изпитание по трасето с предизвикателен кръг на игрището. Заобиколено от емблематичния пейзаж от червени скали, голф игрището в Моаб предлага уникална и живописна възможност да работите върху хендикапа си. Играйте пълен кръг от 18 дупки или просто работете върху суинга си в тренировъчната зона.

„ИЗЖИВЯВАНЕ, КОЕТО ПРОМЕНЯ ЖИВОТА! БЕШЕ НЕВЕРОЯТНО.“

ЛИНДА, САЩ

ТАЗИ ПРОГРАМА СЕ ПРОВЕЖДА НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

За повече информация се свържете с нас:
Телефон: +1 303 515 4839 (9:00 - 17:00 ч. Северноамериканско планинско лятно часово време, от понеделник до петък. Може да се прилагат местни такси).
Имейл: Свържете се с нас

НАЙ-ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ ЗА МОАБ
ОБЩИ

Кой управлява пътуванията?

Програмата Land Rover Experience Adventure Travel Moab се управлява от Alem International Inc., които са лицензирани и оторизирани от Jaguar Land Rover. Когато направите резервация, ще сключите договор с Alem International Inc.Кой шофира?

Вие шофирате! Ще има екип от инструктори на Land Rover Experience на разположение, които да осигурят експертни насоки и обучение, но вие сте зад волана.Каква е минималната възраст за участие?

21 годиниНа какъв език ще се провеждат пътуванията?

Програмата се провежда на английски език.

ЦЕНА

Трябва ли да закупя допълнителна застраховка, за да мога да шофирам?

Не се изисква допълнителна застраховка за автомобила, но гостите трябва задължително да закупят туристическа застраховка Помощ при пътуване.Какво е включено в цената на Land Rover Adventure Travel Moab?

По принцип цената включва следното: всички дейности по шофиране на Land Rover, настаняване в хотел, закуска, обяд и вечеря, напитки по време на храненията и трансфери до/от Летище Гранд Джънкшън. Имайте предвид, че поради изискваното ниво на шофиране алкохолът е включен само във вечерята и ще бъде ограничен.Какво не е включено в цената на изживяването зад волана?

Полети, хранения и напитки, които не са посочени в програмата, такси за визи (ако е приложимо), туристически застраховки и всякакви договорености преди и след пътуването, които се отклоняват от маршрута.

ШОФИРАНЕ

Какъв тип свидетелство за управление на МПС трябва да имам?

Политиката на JLR изисква всички водачи да притежават пълноправно, актуално и валидно свидетелство за управление на МПС, което трябва да представят в деня на изживяването.Какви автомобили ще шофирам?

Land Rover Discovery, Range Rover и Range Rover Sport. Понякога може да се наложи да променим или заменим посочените автомобили поради обстоятелства извън нашия контрол и ние си запазваме правото да правим това.С механична или с автоматична трансмисия са автомобилите?

Всички автомобили по тази програма са с автоматична трансмисия.Колко души са във всеки автомобил? Всеки автомобил ще бъде споделян от двама гости.Какъв е максималният брой хора в група?

За да предоставим по-ексклузивно и вълнуващо изживяване, максималният брой хора в група е 16 гости (по двама в автомобил).Ако пътувам сам, ще имам ли свой собствен автомобил?

Не. Като един пътник ще бъдете комбинирани с друг гост във вашия автомобил. Ще имате своя хотелска стая за целия период.Трябва ли да имам определено ниво на физическа годност, за да участвам?

За да участвате в изживяването зад волана, трябва да гарантирате, че не са ви известни обстоятелства, които биха ви дисквалифицирали от шофирането, като например хронични проблеми с гърба (или подобни състояния), психични състояния, които биха могли да влошат способността ви да шофирате, лошо зрение, което не отговаря на стандартите за шофиране, бременност или сърдечни проблеми. Ако вземате някакви лекарства, се уверете, че имате достатъчно от тях за периода на вашето пътуване. Също така, с нас ще има медицински лица. Моля да ни уведомите за някакви заболявания, които ви притесняват.

ПЪТУВАНЕ

Какво е времето в този период от годината?

През октомври и ноември ще има топли дни с температури до 70-80 градуса по Фаренхайт и хладни вечери или около 40 градуса по Фаренхайт до минусови температури през нощта. По принцип в Моаб има над триста дни слънчева светлина годишно.Позволено ли е деца да се присъединят към Land Rover Adventure Travel Experience?

Програмата не е подходяща за деца от съображения за безопасност.Нуждая ли се от специално облекло?

Здрави и удобни туристически обувки, чорапи, слънчеви очила, слънцезащитни продукти, както и ветровка, вълнено/поларено яке и тениска.Какъв е вечерният дрескод?

Вечерният дрескод е небрежно елегантен.Какви други дейности са налични?

Ранчото предлага дейности като конна езда, дегустация на вино, рафтинг по река, спортен масаж и др. Отправете запитване за конкретни дейности, които ви интересуват.Необходима ли ми е виза?

Свържете се с местното консулство, за да проверите за конкретните изисквания. Ако ви е необходима покана, за да получите виза, свържете се с нас и ние ще ви предоставим такава.Каква валута се използва в САЩ?

Местната валута е щатски долари.Позволено ли ми е да нося фотоапарат или видеокамера?

Да, разбира се. Можете също така да вземете със себе си специално оборудване като камера GoPro. Дронове обаче не са позволени поради причини, свързани със специалните разрешения за тях.

ПЪЛЗЕНЕ ПО СКАЛИ

Това четиридневно изживяване зад волана предлага перфектното въведение в офроуд шофирането. Осигурявайки ви въодушевяващата тръпка от навигацията по трасе зад волана на най-новите автомобили Land Rover, нашите експерти ще изпитат вас и автомобила по различни предизвикателни маршрути.

ИНФОРМИРАЙТЕ МЕ
Бъдете информирани с най-новите новини от Adventure Travel
ЦЕНИ И КАТАЛОЗИ
Научете повече за автомобилите Land Rover
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
Организирайте пътен тест драйв чрез най-близкия до вас търговец
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
Използвайте конфигуратора, за да създадете своя идеален автомобил