ГОРДИ СПОНСОРИ
Ветроходство

Спортът ветроходство се развива постоянно, предизвиквайки изключителни хора да се справят с непрекъснато променящи се, екстремни условия с интелигентност и смелост. Land Rover подкрепя този вълнуващ спорт от 1988 г. насам и днес спонсорира както Extreme Sailing Series™, така и отборът на Red Bull Extreme Sailing.

ОТБОРЪТ НА RED BULL EXTREME SAILING

Капитанът на отбора на Red Bull Extreme Sailing, който се състезава със свръхмодерни многокорпусни плавателни съдове на невероятни места по света, е двукратният олимпийски златен медалист Роман Хагара. Като официален автомобилен партньор, Land Rover предоставя множество автомобили за транспортиране на отборите и екипировката им в надпреварата им за титлата на Extreme Sailing Series™.

КОНЕН СПОРТ

Заниманията с конен спорт подлагат на изпитание уменията, смелостта, силата и партньорствата. Land Rover от десетилетия подкрепя състезания и жокеи на световно ниво. Глобалните ни спонсорски прояви включват Световните игри по конни спортове Alltech FEI за 2014 г., съставени от осем дисциплини, и серията Ден на британското поло, представяща британския лукс и наследство в цял свят.

VIRGIN GALACTIC

Land Rover очаква с вълнение старта на дългогодишно партньорство с Virgin Galactic, докато компанията реализира идеята си за първия в света полет в космоса. Двете емблематични марки споделят истински пионерски приключенски дух и всеотдайността да вдъхновяват съвременните млади хора за професионално развитие в областта на инженерните науки и технологии.

LAND ROVER ПОДКРЕПЯ INVICTUS GAMES

Jaguar Land Rover е представляващ парньор на параолимпиадата Invictus Games за военни инвалиди, която се провежда под егидата на Негово Кралско Височество Принц Хари. Отбори от 13 държави се състезават в девет спортни дисциплини, включително колоездене по шосе, гребане на закрито и стрелба с лък, в спортни обекти в Лондон и околността.