Страхотен ден. Не съм сигурна, че изпитах автомобила до предела на възможностите му, но определено бях доста близо до предела на моите.

Карин Рийди
Присъствала на Изживяването Land Rover, Солихъл, Великобритания

 • ПРИДОБИЙТЕ НОВИ УМЕНИЯ

  Независимо дали шофирате офроуд за един ден или сте поели на луксозно приключение в чужбина, целта на Изживяването Land Rover е да придобиете нови умения и да се справите с шофиране по труден терен.

 • УВЕРЕНОСТТА ДА ИЗСЛЕДВАТЕ

  Придобийте увереност в уменията си на водач и всъдеходните възможности на Land Rover при шофиране върху различни видове терени.

 • ДА ДОСТИГНЕШ ПРЕДЕЛА

  Тласнете автомобилите от гамата на Land Rover до предела им и открийте границите на собствените си възможности.

 • ЕКСПЕРТНИ НАСОКИ

  Седнали зад волана с квалифициран инструктор до вас, ще можете да развиете шофьорските си офроуд умения при изкачване, спускане и минаване през дълбока кал.

ПЪТЕШЕСТВИЯ ЗА ПРИДОБИВАНЕ НА ОПИТ

ПОЛУДНЕВНО ИЗЖИВЯВАНЕ

ПОЛУДНЕВНО ИЗЖИВЯВАНЕ

Развийте шофьорските си умения с опитен инструктор и придобийте по-добро разбиране за управлението на автомобила, справянето с препятствия и преценяването на различни пътни условия, включително шофиране по стръмни наклони, спускания, склонове и пресичане на водни пространства.

ЦЕЛОДНЕВНО ИЗЖИВЯВАНЕ

ЦЕЛОДНЕВНО ИЗЖИВЯВАНЕ

Изследвайте по-труден терен и усъвършенствайте шофьорската си техника под ръководството на квалифициран инструктор. Шофирайте по различни офроуд елементи и придобийте по-голяма увереност, която ще ви подготви за обстановката в реалния свят. След като завършите Целодневното изживяване, ще сте подготвени за Изживяване за напреднали.

ИЗЖИВЯВАНЕ ЗА НАПРЕДНАЛИ

ИЗЖИВЯВАНЕ ЗА НАПРЕДНАЛИ

Време е да смените скоростта в буквалния смисъл, с по-дълбоко потапяне в техниките за смяна на високи и ниски предавки, докато се движите по труден терен. Това умение води до подобрена скорост на автомобила и контролирано аварийно спиране на хлъзгав терен.

ИЗЖИВЯВАНИЯ ПО ПОРЪЧКА

ИЗЖИВЯВАНИЯ ПО ПОРЪЧКА

Нашият екип може да ви предложи уникално шофьорско офроуд изживяване в избрана от вас местност. Необичаен и паметен, този ден ще премине според вашите изисквания.

Мобилни изживявания

Мобилни изживявания

Нашият екип може да ви предложи уникално шофьорско офроуд изживяване в избрана от вас местност. Необичаен и паметен, този ден ще премине според вашите изисквания.

СПЕЦИАЛИЗИРАНО ОБУЧЕНИЕ

СПЕЦИАЛИЗИРАНО ОБУЧЕНИЕ

Нашите опитни инструктори водят курсове за специализирано обучение на водачи на всяко ниво, включително навиване с лебедка, теглене на автомобил и боравене с ремарке. Предлагат се и курсове за водачи-професионалисти по поръчка.

НАМЕРЕТЕ НАЙ-БЛИЗКИЯ ДО ВАС ЦЕНТЪР


и центровете за Изживяването Rover ще ви предложат идеалното място, където да придобиете нови умения и да преодолеете трудни терени. Изпробващи както възможностите на автомобила, така и вашите шофьорски техники, програмите могат да се пригодят така, че да удовлетворят всякакви изисквания.

Намерете най-близкия до вас център