Опознайте величествените земи на Шотландия, изпълнени с гордост и зашеметяващи диви пейзажи. Нейните зелени хълмове, открити пространства и вълнообразни брегове създават идеална основа за офроуд приключение с Land Rover Discovery.

Нашите приключения ни отведоха до просторните и разнообразни пейзажи на Шотландия. Където множеството хълмове, открити пространства, назъбени брегове и сурови планини осигуряват перфектната сцена за офроуд приключение с Land Rover Discovery. 

Шотландия. Земя, изпълнена с гордост и богата история. И зашеметяващи, диви пейзажи, които спират дъха. 

Земя, точно като за Land Rover Discovery.

На живописните брегове на Лох Бътърстоун открихме горски пътеки, подходящи за изграждане на умения за офроуд шофиране. 

Шофирането из суровия Атол Естейт, пресичането на потоци и следването на горски пътеки ни отведе до идеалното място за традиционен пикник на Land Rover - разположихме се на задната врата, наблюдавани от рядък син заек и група млади елени. 

Охнафри Естейт, със своите 12 000 акра хълмове и зъбери, езерца и разпръснати руини, се оказа предизвикателен тестови полигон за страхотната проходимост на Land Rover Discovery. Тук наистина успяхме да изпробваме способностите на автомобила под бдителния поглед на златни орли, яздещи вечерните въздушни течения над нас. 

Финалната отсечка от пътуването до Гленийгълс ни разкри гледки като от пощенска картичка към Лох Ломънд и Тросакс и обещанието за така необходимата почивка и допир с легендарното шотландско гостоприемство. 

Шотландия. Приключение, колкото вдъхновяващо, толкова и грандиозно.