ДУХЪТ НА ПРИКЛЮЧЕНИЕТО

Нашитe опитни инструктори са от най-висок калибър и ще ви помогнат да овладеете въодушевлението от шофирането по лед стъпка по стъпка. Техните знания и опит, придобити с много труд, са използвани при създаването на специално проектираните ни упражнения, включително Drift Circle, Figure of Eight, редица трикове за управление и Off-Road Trail. Под експертните им напътствия вие ще развиете всички умения, необходими за уверено шофиране по лед.

Незабравима локация

Замръзнали езера, докъдето стига погледът. Заснежени борове, блестящи под магическото Северно сияние. Арктическа тундра, дива и разтърсващо красива. Тишина, чуват се само звуците на природата, чувстваш се така, сякаш си на ръба на цивилизацията. Какво по-добро място за вълнуващата Ледената академия на Jaguar Land Rover?

Топло гостоприемство

С достатъчно вълнение, което да задоволи и най-ентусиазирания водач, ще има и време за релакс в автентичния хотел Силверхатен. От топли напитки за добре дошли до невероятна вечеря за сбогуване и всичко между тях, ще се наслаждавате на отлично гостоприемство през цялото време. Най-хубавите моменти включват аперитив преди вечеря в Иглутел и автентична шведска вечеря в традиционна, селска ловджийска хижа.

Гамата

Бъдете сред първите, които ще шофират най-новите ни версии с мощна динамика в уникална среда. Докато сте с нас, ще се наслаждавате на абсолютната проходимост на Range Rover Sport и на съвършената динамика на Jaguar F‑TYPE и Jaguar F‑PACE. Нашата Ледена академия е разположена на обширно замръзнало езеро с писти, които са специално създадени да ви осигурят безброй възможности да изпитате пълния потенциал на всеки автомобил.

Динамичният Range Rover Sport

Седнете зад волана на вълнуващия и мощен Range Rover Sport. Драматичен и пъргав с изключителна офроуд проходимост, благодарение на интелигентните 4WD системи с непрекъснато действие. А какво по-добро място да го управлявате от писта на замръзнало езеро близо до Арктическия кръг.

Въодушевяващият Jaguar F-TYPE

Овладейте един от най-вълнуващите спортни автомобили, които сме създавали някога: невероятно мощния и абсолютно отличаващ се F‑TYPE. Употребата на алуминий допринася за почти перфектен център на тежестта и разпределение на теглото за пъргавина и динамика, позволявайки по-добър баланс по време на динамични дейности. Нашият RWD и AWD F-TYPE ще ви позволи да използвате уменията си за шофиране с разнообразни техники в тези уникални и екстремни условия.

Първият мощен SUV автомобил на Jaguar - F-PACE

Вдъхновен от F‑TYPE, новият Jaguar F‑PACE е луксозен SUV с ДНК-то на спортен автомобил. Тествайте уменията си с това мощно и пъргаво изцяло ново допълнение към семейството на Jaguar. С AWD и 380 к.с. на ваше разположение, гарантирано ще имате завидни истории за споделяне с приятели.

Шофирайте класиките

Изпробвайте тази впечатляваща гама класически автомобили в уникална среда. Седнете зад волана на Jaguar MKII, MKVII, XK150, XJ Coupe или XJ Saloon, Land Rover серия I и Range Rover Classic, докато изследвате този отдалечен регион. Представете си, че овладявате зимните условия, докато се потапяте напълно в местните аромати. И щом разгледате пейзажите, ще има време да тествате уменията си в най-новите членове на гамата на Jaguar Land Rover.

ИЗБЕРЕТЕ ЕДНА ОТ ТРИТЕ ВЪЛНУВАЩИ ОПЦИИ ЗА ПЪТУВАНЕ

ИЗБЕРЕТЕ ЕДНА ОТ ТРИТЕ ВЪЛНУВАЩИ ОПЦИИ ЗА ПЪТУВАНЕ

ICE DRIVE

Присъединете се към Ледената академия на Jaguar Land Rover за един невероятен дълъг уикенд, който включва минимум два пълни дни на интензивно шофиране по нашето замръзнало езеро. 3 нощи; минимум 2 дни шофиране.

ИЗБЕРЕТЕ ЕДНА ОТ ТРИТЕ ВЪЛНУВАЩИ ОПЦИИ ЗА ПЪТУВАНЕ

ИЗБЕРЕТЕ ЕДНА ОТ ТРИТЕ ВЪЛНУВАЩИ ОПЦИИ ЗА ПЪТУВАНЕ

ICE DRIVE+

Или за малко повече време зад волана, повече обучение и шанс да изпробвате F-TYPE R AWD, можете да се възползвате от тридневната ни академия, Ice Drive+, която се провежда през седмицата и включва още един ден шофиране. 4 нощи; минимум 3 дни шофиране.

ИЗБЕРЕТЕ ЕДНА ОТ ТРИТЕ ВЪЛНУВАЩИ ОПЦИИ ЗА ПЪТУВАНЕ

ИЗБЕРЕТЕ ЕДНА ОТ ТРИТЕ ВЪЛНУВАЩИ ОПЦИИ ЗА ПЪТУВАНЕ

ICE DRIVE CLASSIC

Ако сте фен на класическите автомобили, изберете опцията Classic и прекарайте един дълъг уикенд, шофирайки емблематични автомобили от колекцията ни Classic, както и най-новите ни модели. 3 нощи; минимум 2 дни шофиране.

Галерия на Ледената академия

Вълнуващи автомобили на фона на спиращ дъха арктически пейзаж. Ето няколко снимки, който ще ви загатнат за незабравимите преживявания, които може да очаквате. Представете си себе си тук и не забравяйте фотоапарата си.

Галерия на Ледената академия

Невероятно преживяване, което ще помните до края на живота си. Вие, група приятели, зашеметяващи автомобили, екстремно шофиране и лед. Много лед. И сняг. Така се създават спомени.

Галерия на Ледената академия

Представете си себе си зад волана на автомобили, които сте харесвали цял живот. Класически автомобили на Jaguar. Емблематични автомобили на Land Rover. Всички в магически пейзаж на ръба на Арктическия кръг.

Галерия на Ледената академия

Дълбоко в сърцето на шведска Лапландия ще изпитате традиционното шведско гостоприемство и вкусната местна кухня като пържоли от еленско месо със сос от червени боровинки, сервирани под танцуващите отблясъци на Северното сияние.

Галерия на Ледената академия

Представете си себе си точно тук, зад волана на един от най-красивите автомобили, създавани някога. Ревът на двигателя, който се усилва, докато оставяте задницата да поднесе в още едно перфектно контролирано плъзгане.

Галерия на Ледената академия

От светкавичния нов Jaguar F-TYPE до класическия Land Rover серия I, ще имате възможността да шофирате най-впечатляващата колекция автомобили из някои от най-зашеметяващите пейзажи в света.