ПРЕДСТОЯЩИ ПРИКЛЮЧЕНИЯ

На самия ръб на Арктическия кръг се намира тестовата ни база за изключително студен климат. Тук, в спиращата дъха шведска Лапландия, ще овладеете въодушевяващото изкуство на шофирането по лед върху обширни замръзнали езера в нашата нова Ледена академия.

Научете повече

НАЙ-НОВИТЕ ПРИКЛЮЧЕНИЯ НА LAND ROVER

ШОТЛАНДИЯ

ШОТЛАНДИЯ

Шотландското ни пътешествие ни преведе през планинския район Хайлендс, където се справихме с красив, неопитомен терен и сурови пейзажи. Това бе изживяване с богато наследство, с привилегирован достъп до древни замъци и най-финия малц в света. 

Научете повече

НАЙ-ДОБРОТО ОТ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ

НАЙ-ДОБРОТО ОТ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ

Пътешествие из историческите места и наследство на Англия, което тества уменията ни зад волана на Discovery. Насладихме се на вълнуващо офроуд шофиране, ексклузивен достъп зад кулисите на Land Rover и традиционно британско луксозно настаняване.

Научете повече

МАРОКО

МАРОКО

Това забележително пътуване ни отведе извън утъпканата пътека из Атласките планини в комфорта на автомобила с най-висока проходимост в света. Имахме възможността да изследваме пазара в Маракеш, да се настаним в луксозен хотел и да опитаме пищната местна кухня.

Научете повече

ИСПАНИЯ

ИСПАНИЯ

Зад волана на Land Rover последвахме един от най-страхотните маршрути на Испания към красивата планина Монсерат, като по пътя опитахме най-добрите каталунски вина.

Научете повече

ИСЛАНДИЯ

ИСЛАНДИЯ

Пътешествие в Land Rover Discovery през вулканичен терен, което ни разкри земя на вдъхновяващо величие и някои от най-красивите, но предизвикателни природни черти на планетата.

Научете повече

Минали приключения

Минали приключения

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ

Това уникално пътешествие из историческите места и наследство на Англия започна в хотел Савой в Лондон. От там гостите тръгнаха да изследват знаменитата британска провинция, разглеждайки замъци и имения по пътя. Последваха два дни в замъка Ийстнор в спокойните Малвърн Хилс, които включваха офроуд шофиране по легендарния маршрут Ийстнор.

Минали приключения

Минали приключения

Исландия

От ледникови масиви до вулканични езера, нищо не възпрепятства автомобилите Land Rover Defender, които бяха използвани по време на 6-дневната авантюристична обиколка на Исландия през 2013 г. Гостите се насочиха по офроуд маршрутите и опознаха множеството лица на природата в най-драматичната й форма, като отсядаха в някои от най-очарователните селски хижи в страната.

Минали приключения

Минали приключения

Намибия

Това осемдневно приключение отведе гостите в сърцето на страната. По специално резервирани офроуд маршрути гостите шофираха през пресъхнали речни корита, следваха исторически африкански пътеки и приеха предизвикателството да се изкатерят по хълмове, осеяни с храсти, комфортно разкривайки по-недостъпните места на Намибия и богатата й дива природа.

Минали приключения

Минали приключения

ТАНЗАНИЯ

Планирано така, че да съвпада с Великата миграция, това пътуване беше невероятна възможност да се видят част от най-впечатляващите диви животни на Африка в естествения им хабитат. През деня - тръпката от трудното офроуд шофиране. Вечер - истинска релаксация в луксозни условия.

Минали приключения

Минали приключения

Финландия

Това четиридневно приключение на Land Rover по сняг и лед се случи в северна Финландия в провинциално имение до Хелзинки и ни даде изпълнено с предизвикателства, вдъхновяващо автомобилно изживяване на фона на красиви гори и зимни пейзажи.

Минали приключения

Минали приключения

Ботсвана

В приключението на Land Rover в Ботсвана гостите пътуваха през делтата на р. Окаванго до водопада Виктория и навигираха през пейзажа на национален парк Чобе и резервата за дивеч Мореми. Привечер те релаксираха в красиви бунгала, заобиколени от изобилната дива африканска природа.

Минали приключения

Минали приключения

Каталуния

Предизвикателно четиридневно разучаване на планинския регион на Каталуния. Участниците се пребориха със стръмни склонове, тесни клисури и горски пътеки из зашеметяващата планина Монсерат. Кулминацията на приключението бе възможността да се насладят на първокласен хотел в Барселона.

Минали приключения

Минали приключения

Мароко

Това осемдневно приключение, което се случва веднъж в живота, започна в пленителния Маракеш, а след това се насочи към Есауира на западния бряг. Гостите осъществиха офроуд преживяването си из просторните пясъчни райони преди да се отправят на грандиозно пътуване през високите Атласки планини и да се върнат в Маракеш за малко почивка.

Минали приключения

Минали приключения

Оман

Осем дни приключение в една от най-добре пазените тайни на Близкия изток. От Маскат гостите пресякоха планините Ал Хаджар по трудни офроуд маршрути: дестинация - Уахиба Сандс. След това дойде същинското шофиране в пустинята с нощи, прекарани в луксозен лагер под арабските звезди.