ПРОБЕГ НА
PLUG-IN HYBRID
(PHEV)

ПРОБЕГ НА PLUG-IN HYBRID (PHEV)

УВЕРЕНОСТТА ДА ОТИДЕТЕ НАВСЯКЪДЕ

Където и да ви води приключението, животът с Land Rover plug-in hybrid (PHEV) е безграничен.
Като шофирате в изцяло електрически режим при по-кратките пътувания и превключвате на бензиновия
двигател за по-дългите пътувания, няма ограничения по отношение на разстоянията.

ЕЛЕКТРИЧЕСКИЯТ ПРОБЕГ Е СЪВЪРШЕН ЗА ГРАДА

С електрически пробег до 68 км,Range Rover Evoque PHEV например може да покрие повечето ви по-кратки ежедневни пътувания с едно зареждане и нулеви вредни емисии. А тъй като електричеството обикновено е по-евтино на километър, автомобилът може и да ви спести пари.

КОЛКО ДАЛЕЧ МОГА ДА СТИГНА С ЕЛЕКТРИЧЕСКА ЕНЕРГИЯ?

Разгледайте електрическия пробег на най-новото семейство Land Rover PHEV.

НОВИЯТ RANGE ROVER PHEV

НОВИЯТ RANGE ROVER PHEV

Изключителният Range Rover.
Електрически пробег до 121 км (75 мили) ‡ ††.
НОВИЯТ RANGE ROVER SPORT PHEV

НОВИЯТ RANGE ROVER SPORT PHEV

Неустоим, впечатляващ, безкомпромисен.
Електрически пробег до 113 к쇆†.
RANGE ROVER VELAR PHEV

RANGE ROVER VELAR PHEV

Изтънчена елегантност.
Електрически пробег до 64 км‡ ††.
RANGE ROVER EVOQUE PHEV

RANGE ROVER EVOQUE PHEV

Компактният градски Range Rover.
Електрически пробег до 62 км‡ †
DISCOVERY SPORT PHEV

DISCOVERY SPORT PHEV

Функционалният компактен SUV.
Електрически пробег до 60 км‡ ††
DEFENDER PHEV

DEFENDER PHEV

Най-проходимият Land Rover.
Електрически пробег до 43 км‡ ††

ЗАЩО ДЕЙСТВИТЕЛНИЯТ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ПРОБЕГ ЧЕСТО Е ПО-МАЛЪК ОТ ОБЯВЕНИЯ?

Обявените данни позволяват на водачите да сравняват един автомобил с друг при едни и същи условия. За целта всички производители тестват автомобилите по Световната хармонизирана процедура за изпитване на леки превозни средства (WLTP) и обявяват тези стойности.

В сравнение с контролираните условия и температури на WLTP, вашият пробег в реални условия ще се различава въз основа на фактори като скорост, външни температури и превозван товар.

КАК МОГА ДА УВЕЛИЧА МАКСИМАЛНО СВОЯ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ПРОБЕГ?

Около 20% от обявения електрически пробег обикновено се влияе от реалните условия на шофиране. С достъп до зареждане у дома пробегът никога не би трябвало да е проблем за кратки пътувания, но въпреки това има някои прости начини да увеличите максимално ежедневния си електрически пробег.

ПРЕДВАРИТЕЛНА КЛИМАТИЗАЦИЯ

ПРЕДВАРИТЕЛНА КЛИМАТИЗАЦИЯ

Предварителната климатизация ви позволява да затоплите или охладите купето и батерията, докато вашият Land Rover е включен в захранването. Така той използва енергия от електрическата мрежа и запазва енергията в батерията с цел максимално увеличаване на пробега.
СКОРОСТ НА ДВИЖЕНИЕ

СКОРОСТ НА ДВИЖЕНИЕ

Шофирането с постоянна скорост – вместо често, рязко ускоряване и спиране – ще спомогне за запазване на вашия електрически пробег.
РЕЖИМ ECO

РЕЖИМ ECO

Режим Eco е лесен начин да оптимизирате пробега по време на пътуване. Той регулира някои от настройките, включително температура на купето и рециркулация на въздуха, за да пести енергия и да увеличи максимално пробега.
РЕГЕНЕРАЦИЯ ПРИ СПИРАНЕ

РЕГЕНЕРАЦИЯ ПРИ СПИРАНЕ

Веднага щом вдигнете крак от педала на газта в PHEV, интелигентната система за регенеративно спиране удобно забавя автомобила и същевременно преобразува генерираната мощност, за да оптимизира пробега на батерията. Прилагането на спирачките увеличава количеството събрана енергия.

ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕЖДАТЕ ЕЛЕКТРИЧЕСКИТЕ АВТОМОБИЛИ

ТЕХНОЛОГИЯ НА БАТЕРИЯТА НА PHEV

ТЕХНОЛОГИЯ НА БАТЕРИЯТА НА PHEV

Разберете издръжливата технология, осигуряваща електрическа мощност на нашите PHEV, и как тя стимулира нашето устойчиво бъдеще.
ЗАРЕЖДАНЕ НА PHEV

ЗАРЕЖДАНЕ НА PHEV

От време за зареждане до намаляване на разходите - научете всичко, което трябва да знаете за зареждането на вашия PHEV у дома или във вашата дестинация.

Данните за EV пробега се основават на серийно произвеждано превозно средство по стандартизиран маршрут. Постигнатият пробег варира в зависимост от състоянието на автомобила и батерията, реалния маршрут и среда и стила на шофиране.

Предоставените данни са изчислени по NEDC2 от официалните WLTP тестове на производителя съгласно законодателството на ЕС с напълно заредена батерия. Само за сравнителни цели. Реалните данни може да се различават. Данните за CO2 емисиите2, разхода на гориво, консумацията на енергия и пробега може да варират в зависимост от фактори като стила на шофиране, условията на околната среда, товара, джантите и монтираните аксесоари. NEDC2 са данни, изчислени чрез правителствена формула от WLTP данни, еквивалентни на стойностите, които биха имали по стария NEDC тест. След това може да бъде приложено правилното данъчно третиране.

††Предоставените данни са резултат от официалните тестове на производителя съгласно законодателството на ЕС с напълно заредена батерия. Само за сравнителни цели. Реалните данни може да се различават. Данните за CO2 емисиите2, разхода на гориво, консумацията на енергия и пробега може да варират в зависимост от фактори като стила на шофиране, условията на околната среда, товара, джантите, монтираните аксесоари, действителния маршрут и състоянието на батерията. Данните за пробега се основават на серийно произвеждано превозно средство по стандартизиран маршрут.