ТЕХНОЛОГИЯ НА БАТЕРИЯТА НА PLUG-IN HYBRID (PHEV)

С ГАРАНЦИЯ ЗА ИЗДРЪЖЛИВОСТ

Точно както всичко останало в Land Rover, мощната литиево-йонна батерия във вашия plug-in хибрид (PHEV) е проектирана да вдъхва пълна увереност при шофиране, година след година и при всякакви условия.Тук обясняваме издръжливата технология, осигуряваща електрическа мощност на Land Rover PHEV, и как тя играе ключова роля в нашето устойчиво бъдеще.

КАК РАБОТИ БАТЕРИЯТА НА PHEV?

КАК РАБОТИ БАТЕРИЯТА НА PHEV?

Батерията във вашия Land Rover PHEV се състои от няколко отделни литиево-йонни модула, работещи заедно в един акумулаторен пакет.

Натискането на педала на газта на вашия Land Rover доставя енергия от батерията на електрическия мотор, задвижващ колелата. Това постепенно изразходва количеството съхранена електроенергия, докато дойде време за включване в електрическата мрежа и зареждане отново.
КОЛКО ДЪЛГО ИЗДЪРЖА БАТЕРИЯТА НА PHEV?

КОЛКО ДЪЛГО ИЗДЪРЖА БАТЕРИЯТА НА PHEV?

Батериите на PHEV са проектирани да издържат дори по-дълго от експлоатационния живот на вашия Land Rover. За разлика от много по-малката версия на литиево-йонната батерия във вашия лаптоп или мобилен телефон, батерията на Land Rover PHEV използва специфични технологии и техники, за да оптимизира своята производителност за много години и хиляди километри.

Това включва модерни системи за течно охлаждане и интелигентен буфер, който спомага за защита на батерията от ефектите на износване от постоянното зареждане.

НАШЕТО ОБЕЩАНИЕ ЗА БАТЕРИЯТА НА PHEV

За ваше спокойствие ние осигуряваме гаранция на батерията във вашия Land Rover PHEV за 6 години или 100 000 км – което настъпи първо. А докато е в гаранция, нашите експерти по електрически автомобили ще отстранят безплатно всякакви съществени дефекти.

Всъщност рядката поява на проблем с батерията обикновено се причинява от една клетка. Модулът, съдържащ тази клетка, може лесно да бъде заменен, за да се възстанови върховата производителност на пакета.
НАШЕТО ОБЕЩАНИЕ ЗА БАТЕРИЯТА НА PHEV

КОГАТО ДОЙДЕ ВРЕМЕТО, НИЕ ИЗПОЛЗВАМЕ ПОВТОРНО И
РЕЦИКЛИРАМЕ

Удължаването на живота на нашите батерии за PHEV е в основата на нашата стратегия за устойчивост.

ПЪРВИ ЖИВОТ В LAND ROVER
ВТОРИ ЖИВОТ ЗА СЪХРАНЕНИЕ НА ЕНЕРГИЯ
РЕЦИКЛИРАНЕ И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕЖДАТЕ ЕЛЕКТРИЧЕСКИТЕ АВТОМОБИЛИ

ПРОБЕГ НА PHEV

ПРОБЕГ НА PHEV

С Land Rover PHEV няма ограничения по отношение на разстоянията. Вижте как можете да увеличите максимално електрическите качества на вашия автомобил при всяко пътуване.
ЗАРЕЖДАНЕ НА PHEV

ЗАРЕЖДАНЕ НА PHEV

От време за зареждане до намаляване на разходите - научете всичко, което трябва да знаете за зареждането на вашия PHEV у дома или във вашата дестинация.
НАШЕТО УСТОЙЧИВО БЪДЕЩЕ

НАШЕТО УСТОЙЧИВО БЪДЕЩЕ

Разгледайте начините, по които пресъздаваме устойчивия лукс чрез чистотата на електрическата енергия.