НАШЕТО УСТОЙЧИВО БЪДЕЩЕ

ПРИОРИТИЗИРАНЕ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКАТА МОЩНОСТ

Светът около нас се развива както и Land Rover. За да помогнем за постигането на нашата цел да създадем по-безопасна и по-чиста планета за всички, ние поставяме чистотата на електрическата енергия в основата на нашите SUV автомобили и нашия план за климата.

Нашите настоящи plug‑in електрически хибрид (PHEV) и меки хибридни автомобили (MHEV) започнаха това пътуване. Но нашите амбиции не свършват дотук. Разгледайте начините, по които пресъздаваме устойчивия лукс и как можете да промените света днес, като шофирате електрически автомобил.

ИЗЦЯЛО ЕЛЕКТРИЧЕСКИ АВТОМОБИЛИ 

Новият напълно електрически Range Rover идва. Можете да се запишете в листа на желаещите да го получат първи в края на 2023 г.
ИЗЦЯЛО ЕЛЕКТРИЧЕСКИ АВТОМОБИЛИ 

НАШЕТО ПЪТУВАНЕ КЪМ НУЛЕВИ ЕМИСИИ

Освен нашите електрически автомобили нашата цел е да постигнем нетни нулеви въглеродни емисии във всички сфери на нашата дейност до 2039 г. – от нашата верига на доставки до нашите производствени процеси.

В нашата производствена мрежа вече работим за постигане на въглеродна неутралност с използването на 100% възобновяема електроенергия с нулеви въглеродни емисии във всички обекти в Обединеното кралство.
НАШЕТО ПЪТУВАНЕ КЪМ НУЛЕВИ ЕМИСИИ

БАТЕРИИ, СЪЗДАДЕНИ ДА ИЗДЪРЖАТ

Когато шофирате Land Rover, издръжливостта е задължителен компонент. Батерията във вашия електрически хибрид не прави изключение. За ваше спокойствие ние осигуряваме гаранция на батерията за 6 години или 100 000 км– което настъпи първо.

И когато в крайна сметка тя достигне края на текущия си живот, нашият ангажимент към устойчивостта остава чрез нашите всеобхватни програми за рециклиране.

КАК МОЖЕТЕ ДА ШОФИРАТЕ ПО-ЕКОЛОГИЧНО ВСЕКИ ДЕН

Зад волана на Land Rover електрически хибрид вие имате силата да намалите въздействието си върху планетата с всяко пътуване.

ПОДДЪРЖАНЕ НА БАТЕРИЯТА ЗАРЕДЕНА

ПОДДЪРЖАНЕ НА БАТЕРИЯТА ЗАРЕДЕНА

Зареждането на батерията през нощта ще ви помогне да увеличите максимално електрическия пробег през деня. Най-бързият, най-удобният и най-икономичният начин за зареждане е просто да включите автомобила в домашната зарядна станция.
ИЗПОЛЗВАНЕ НА ИЗВЪНПИКОВИ ТАРИФИ И ВЪЗОБНОВЯЕМА ЕНЕРГИЯ

ИЗПОЛЗВАНЕ НА ИЗВЪНПИКОВИ ТАРИФИ И ВЪЗОБНОВЯЕМА ЕНЕРГИЯ

Можете да намалите въздействието от зареждането на вашия електрически хибрид, като го зареждате през нощта, когато има по-слабо търсене на електроенергия. Това би могло да означава и че ще се възползвате от значително по-ниска тарифа за електрически автомобили и от ангажимента на някои доставчици да увеличат количеството възобновяема енергия, която използват в мрежата.
ШОФИРАНЕ В ИЗЦЯЛО ЕЛЕКТРИЧЕСКИ РЕЖИМ

ШОФИРАНЕ В ИЗЦЯЛО ЕЛЕКТРИЧЕСКИ РЕЖИМ

С натискане на бутон вашият Land Rover електрически хибрид може да превключва между бензинова и електрическа мощност. Шофирането в изцяло електрически режим е лесен начин да стигнете от точка А до точка Б с нулеви вредни емисии при по-кратки пътувания.

ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕЖДАТЕ ЕЛЕКТРИЧЕСКИТЕ АВТОМОБИЛИ

ТЕХНОЛОГИЯ НА БАТЕРИЯТА НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ХИБРИД

ТЕХНОЛОГИЯ НА БАТЕРИЯТА НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ХИБРИД

Разберете издръжливата технология, осигуряваща електрическа мощност на нашите електрически хибрид, и как тя стимулира нашето устойчиво бъдеще.
ПРОБЕГ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ХИБРИД

ПРОБЕГ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ХИБРИД

С Land Rover електрически хибрид няма ограничения по отношение на разстоянията. Вижте как можете да увеличите максимално електрическите качества на вашия автомобил при всяко пътуване.
ЗАРЕЖДАНЕ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ХИБРИД

ЗАРЕЖДАНЕ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ХИБРИД

От време за зареждане до намаляване на разходите - научете всичко, което трябва да знаете за зареждането на вашия електрически хибрид у дома или във вашата дестинация.