ОПЦИИ И LAND ROVER ОБОРУДВАНЕ - АКСЕСОАРИ

ВИЖТЕ ВИДЕО

Не всички опции са налични за всички модели. Моля, свържете се с вашия местен търговец на автомобили Land Rover за повече подробности.

Опционални пакети

ОПЦИИ ЗА ПОКРИВА


Впечатляващ покрив в контрастиращ цвят Black или Grey ще допълни идеално избора ви на екстериорен цвят за каросерията. Можете да изберете и изцяло стъклен, фиксиран панорамен покрив, който ви дава неограничен поглед върху заобикалящата ви среда.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

Интериорни опции

 • ГЪВКАВ ИНТЕРИОР
  ГЪВКАВ ИНТЕРИОР

  Интериорът може да се адаптира с лекота и включва опцията 5 + 2 седалки. Седалките на водача и пътника отпред имат едни и същи функционалности, включително до 12-степенно регулиране на движението и функция за запаметяване. Изберете седалки на втория ред с плъзгане и накланяне за гъвкавост между пространство за багаж и пространство за сядане.


 • ФИНИ МАТЕРИАЛИ ЗА КОМФОРТ
  ФИНИ МАТЕРИАЛИ ЗА КОМФОРТ

  Щедрото пространство в купето е красиво проектирано за вашия комфорт и този на пътниците ви. Повърхностите, облицовани с висококачествени материали като кожа с двоен шев, са устойчиви и практични. Елегантни, модерни цветови комбинации, като интериорната тема Glacier, открояват модела от останалите.


 • КЛИМАТИЧНА СИСТЕМА
  КЛИМАТИЧНА СИСТЕМА

  Климатичната система е задължителна, ако живеете на място с много горещ или много студен климат. Високо разположени въздуховоди на втория ред поддържат комфорта на пътниците ви, а температурата може да се адаптира в различните части на купето. Можете също така да изберете допълнително охлаждане за третия ред седалки.


LAND ROVER ОБОРУДВАНЕ - АКСЕСОАРИ

 • АКСЕСОАРИ ЗА ЕКСТЕРИОРА
  АКСЕСОАРИ ЗА ЕКСТЕРИОРА

  Придайте още по-забележителен външен вид на вашия автомобил с привличащи погледа детайли, добавете защита, за да предпазите автомобила от щети, и обновявания за по-сигурно офроуд шофиране.

 • АКСЕСОАРИ ЗА ИНТЕРИОРА
  АКСЕСОАРИ ЗА ИНТЕРИОРА

  Можете да добавяте одобрените екстри на Land Rover по всяко време, от детски седалки и аксесоари за превозване на домашни любимци до развлекателни и технологични обновявания.

 • ПРЕНАСЯНЕ И ТЕГЛЕНЕ НА ТОВАРИ
  ПРЕНАСЯНЕ И ТЕГЛЕНЕ НА ТОВАРИ

  С комплекта покривни рейки изберете специализирано пренасяне на спортна екипировка и аксесоари за максимално използване на теглителните възможности на Land Rover.

 • ДЖАНТИ И АКСЕСОАРИ
  ДЖАНТИ И АКСЕСОАРИ

  Персонализирайте външния вид на своя автомобил Land Rover с алуминиеви джанти и подчертайте тяхната визия със стилни и брандирани аксесоари.