Дизайн

Технологии

 • ИНФОРМАЦИЯ И РАЗВЛЕЧЕНИЕ
  ИНФОРМАЦИЯ И РАЗВЛЕЧЕНИЕ

  Вашият смартфон и автомобил могат да ви предоставят изобилие от информация и забавление. Със системата Navigation Pro и опцията Dual View на 10-инчовия сензорен екран може да се извежда пътят отпред, докато пътникът на предната седалка гледа DVD. InControl Apps ви помага да свържете смартфона си безпроблемно към системата, като ви позволява да контролирате съвместими приложения чрез сензорния екран, докато аудиосистемата Meridian™ възпроизвежда музиката ви.

 • ИНОВАЦИИ
  ИНОВАЦИИ

  Осигурявайки по-спортна динамика, 4-цилиндровият, 2,0-литров бензинов двигател Si4 има мощност от 240 или 290 к.с. и предоставя максимална ефективност, динамика и икономия на гориво чрез система за непрекъснато променливо повдигане на клапаните в съчетание с променливо газоразпределение на клапаните. Налични са и дизелови опции, включително двигатели със 150, 180 и 240 к.с.

 • ДИНАМИКА ПО ПЪТНИ НАСТИЛКИ
  ДИНАМИКА ПО ПЪТНИ НАСТИЛКИ

  Върху пътни настилки, технологии на Land Rover като Адаптивен автопилот за по-спокойно пътуване на дълги разстояния, Адаптивна динамика, осигуряваща оптимален баланс на возия и контрол, и Активно задвижване с Векторно разпределение на въртящия момент за плавно, контролирано завиване допринасят за комфортно и уверено шофиране.

 • ОФРОУД ПРОХОДИМОСТ
  ОФРОУД ПРОХОДИМОСТ

  Вашият автомобил предоставя водеща в бранша проходимост чрез технологии като Системата за поддържане на зададена скорост по пресечен терен, която ви позволява да зададете и поддържате постоянна скорост в предизвикателни условия; Terrain Response, която адаптира задвижването спрямо повърхността и системата Контрол при спускане по наклон, която ви помага да се спускате безопасно по стръмни наклони.

 • СИСТЕМИ В ПОМОЩ НА ВОДАЧА
  СИСТЕМИ В ПОМОЩ НА ВОДАЧА

  Включващи Следене на мъртвата точка на видимост, която предупреждава водача за приближаващи автомобили от всяка страна, гама технологии, подпомагащи паркирането, които го правят по-лесно, и Предупреждение за ограничение на скоростта, която помага на водача да реагира по-бързо на ограниченията, системите в помощ на водача ви освобождават, за да се концентрирате върху шофирането.

 • КОМФОРТ И УДОБСТВО
  КОМФОРТ И УДОБСТВО

  Автомобилите Land Rover ви обгръщат в комфорт, благодарение на свръхмодерните системи за затопляне и охлаждане, които осигуряват приятна температура в купето независимо от метеорологичните условия, както и най-различни технологии за управление с жестове и безключов достъп.

Комфорт и удобство

Проходимост

Тестван до краен предел

 • ЗАДВИЖВАЩИ УСТРОЙСТВА
  ЗАДВИЖВАЩИ УСТРОЙСТВА

  В неутралната звукова среда на нашата полубезехова камера прецизно излагаме купето на най-различни честоти и вибрации, за да се уверим, че Discovery Sport звучи фино при всякакви скорости и върху всякакви повърхности.

 • СКОРОСТ НА ВЯТЪРА
  СКОРОСТ НА ВЯТЪРА

  В нашите климатични камери можем да пресъздадем някои от най-трудните ветрови условия, пред които ще се изправи Discovery Sport. Не само в условия на силни виелици със скорост 240 км/ч, но и при високи околни температури и ниски въздушни потоци. Единствено като изпитваме системите до границите на техните възможности, ние създаваме истинска надеждност.

 • МИНУСОВИ ТЕМПЕРАТУРИ
  МИНУСОВИ ТЕМПЕРАТУРИ

  В реални условия и в нашите климатични камери подлагаме автомобилите на екстремни температури от -40°C до 50°C. След това основните функции и системи се подлагат на строг контрол за съответствие с нашите взискателни стандарти. Затова дори и в най-отдалечените места, комфортът и спокойствието никога не са далеч.

 • ОФРОУД
  ОФРОУД

  От заледените земи в Арйеплог, Швеция, до безмилостните пустинни пясъци в Дубай, ние гарантираме, че легендарната ни проходимост на всякакви терени е присъща на всеки автомобил. Прототипите се разработват върху приблизително 8 500 км от най-трудните офроуд маршрути.

Динамика

УСТОЙЧИВОСТ


Ангажиментът на Land Rover към устойчивостта е изразен в текущата гама автомобили на марката, използващи широк набор иновативни и ефективни технологии.

МОДЕРНИ ОЛЕКОТЕНИ МАТЕРИАЛИ

МОДЕРНИ ОЛЕКОТЕНИ МАТЕРИАЛИ


Олекотените панели и компоненти на Discovery Sport в съчетание с авангардни технологии за конструкцията осигуряват не само изключителна здравина и финес на возията, но и допринасят за по-голяма икономия на гориво за цялата гама двигатели.


РЕЖИМ ECO

РЕЖИМ ECO


Когато е активирана, тази стандартна функция приоритизира най-ефективните настройки на автомобила, включително автоматична трансмисия, Активно задвижване и функции, свързани с комфорта, като отопление и климатик, за да сведе до минимум разхода на гориво и CO2 емисиите.


ОПТИМИЗИРАНА АЕРОДИНАМИКА

ОПТИМИЗИРАНА АЕРОДИНАМИКА


Discovery Sport е един от най-аеродинамичните автомобили Land Rover, благодарение на по-обтекаемия си профил. Предлагат се уникални 18-инчови алуминиеви джанти за оптимизирана аеродинамика.


ОЦЕНКА НА ЖИЗНЕНИЯ ЦИКЪЛ

ОЦЕНКА НА ЖИЗНЕНИЯ ЦИКЪЛ


Discovery Sport е проектиран с подход, който цели да сведе до минимум вредното въздействие върху околната среда, като отчита целия жизнен цикъл на автомобила. От етапа на производство, през ползването от страна на клиента и рециклирането на автомобила в края на жизнения му цикъл, всеки елемент от този цикъл се анализира с оглед на разходване на по-малко природни ресурси, като се използват повече устойчиви материали и се свеждат до минимум отпадъците.