DISCOVERY SPORT & EVOQUE

Вземете сега Evoque или Discovery Sport на изключителни цени

Последните 9 автомобила Range Rover Evoque и Discovery Sport от моделна година 2019 очакват своите нови собственици. Два от най-емблематичните и компактни SUV модела в премиум сегмента се предлагат с изключително агресивно ценово предимство. В какво се изразява нашето ексклузивно предложение? Може да разберете, като посетите най-близкото дилърство на Land Rover.

Който и от двата автомобила да изберете, ще останете повече от доволен. Всеки един от тях ще надхвърли дори и най-смелите Ви очаквания. Гарантирано ще се насладите на неповторим и впечатляващ дизайн и прословутото за британците качество и лукс на изработката, като вниманието към всеки детайл е пословично. Ръчно обработените кожи в интериора, дигиталните дисплеи и технологиите от ново поколение ще Ви оставят без дъх и ще Ви накарат да се почувствате горди, че сте се доверили на Land Rover.

НАЙ-ДОБРАТА В КЛАСА ПРОХОДИМОСТ

Звездата в гамата Range Rover Evoque притежава най-голямата колекция от престижни международни награди. Със своите повече от 220 отличия той е пионер в сегмента на компактните и луксозни SUV автомобили, като повече от 1 милион души по света са му гласували доверие през последните 8 години.

От своя страна Discovery Sport е специално конструиран, за да осигури изключителна проходимост върху всякакви терени и изключителна динамика на пътя. Впечатляващият интериор на модела осигурява високо ниво на функционалност с право на данъчен кредит за 5+2 места. Предимствата на модела се допълват от широка гама висококачествени материали, които придават на автомобила първокласен външен вид и усещане за ексклузивност.

Не ни вярвайте просто така. Убедете се сами. Свържете се с нас и резервирайте Вашия тестдрайв с Evoque или Discovery Sport ТУК.