DISCOVERY SPORT

Вземете сега Discovery Sport на изключителни цени

Последните 6 автомобила Discovery Sport от моделна година 2019 очакват своите нови собственици. Един от най-емблематичните и компактни SUV модела в премиум сегмента се предлага с изключително агресивно ценово предимство. В какво се изразява нашето ексклузивно предложение? Може да разберете, като посетите най-близкото дилърство на Land Rover.

Гарантирано ще се насладите на неповторим и впечатляващ дизайн и прословутото за британците качество и лукс на изработката, като вниманието към всеки детайл е пословично. Ръчно обработените кожи в интериора, дигиталните дисплеи и технологиите от ново поколение ще Ви оставят без дъх и ще Ви накарат да се почувствате горди, че сте се доверили на Land Rover.

Discovery Sport е специално конструиран, за да осигури изключителна проходимост върху всякакви терени и изключителна динамика на пътя. Впечатляващият интериор на модела осигурява високо ниво на функционалност с право на данъчен кредит за 5+2 места. Предимствата на модела се допълват от широка гама висококачествени материали, които придават на автомобила първокласен външен вид и усещане за ексклузивност.

Не ни вярвайте просто така. Убедете се сами. Свържете се с нас и резервирайте Вашия тестдрайв с Discovery Sport ТУК.