ОПЦИОНАЛНИ ПАКЕТИ

  Екстериорни опции

  ПАНОРАМЕН ПОКРИВ


  Панорамният покрив, който се предлага като допълнително оборудване във варианти с фиксирано пълноразмерно стъкло или отварящ се покрив, усилва усещането за простор в купето на автомобила и облива в естествена светлина всичките три реда седалки. Закаленото стъкло е затъмнено за поддържане на комфортна температура вътре в купето.4

  ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА

  ИНТЕРИОРНИ ОПЦИИ

  • ФУНКЦИОНАЛЕН ИНТЕРИОР
   ФУНКЦИОНАЛЕН ИНТЕРИОР

   Седемте пълноразмерни седалки на изцяло новия Discovery, които се предлагат като допълнително оборудване, са истински пример на комфорт и функционалност. Като допълнително оборудване на моделите HSE и HSE Luxury се предлага и функцията Интелигентно сгъване на седалките, които можете да конфигурирате с помощта на бутони в багажното отделение, на сензорния екран или от приложението за смартфон InControl Remote. В допълнение на това, имате още повече възможности за съхранение на вещи в купето, благодарение на редица интелигентни решения.

  • НОВА ДЕФИНИЦИЯ ЗА ПРОСТРАНСТВО
   НОВА ДЕФИНИЦИЯ ЗА ПРОСТРАНСТВО

   Внимание към детайлите. Най-фините материали. Можете да избирате между седалки със зърнеста кожа или кожа Windsor и опционални покрития, включително облицовка Brushed Linear Aluminium и дървени фурнири Natural Shadow Oak, Natural Charcoal Oak и High Gloss Charcoal Oak. Каквото и да изберете, несъмнено ще направите своя автомобил още по-отличителен и индивидуален.

  • КЛИМАТИЧНА СИСТЕМА
   КЛИМАТИЧНА СИСТЕМА

   За да се погрижи в интериора да се поддържа идеална температура независимо от времето навън, Discovery е снабден с високоефективна климатична система, която се предлага в дву-, три- и четиризонови конфигурации. Плод на невероятно взискателната програма за разработване, системата е изпитана в реални условия при температури от -40 до +50°C.

  LAND ROVER ОБОРУДВАНЕ - АКСЕСОАРИ

  • СИСТЕМА CLICK AND GO

   Системата Click and Go е многофункционална система за прикрепяне на аксесоари на гърбовете на седалките за пътниците на втория ред. Тя се фиксира между монтажните елементи на подглавниците и позволява добавянето на други елементи за прикрепяне и закачане на вашите таблети, чанти, ризи и якета. Системата може лесно да се свали, когато не е в употреба.

  • ПАКЕТ PET
   ПАКЕТ PET

   Погрижете се за комфорта, щастието и безопасността на домашния си любимец. Пълноразмерна преграда отделя купето за пътниците, а опциите за избор между водоустойчива подложка и издръжлива гумена стелка предпазват багажното пространство на автомобила ви.

  • ЗАРЕЖДАНЕ НА ТЕЛЕФОН

   Докинг станцията за свързване и зареждане на iPhone® и устройството за безжично зареждане на телефон във формата на чаша използват пространството за поставки за чаши на централната конзола за видимост на телефона при зареждане.6

  • БАГАЖНИК ЗА ПОКРИВ

   Специално проектиран в цвят Silver aluminium с контрастиращи елементи в черен цвят, този брандиран багажник за покрив на Land Rover с товарен капацитет от 61 кг се предлага в комплект с интегрирани странични конзоли за по-голяма сигурност. За този практичен аксесоар са необходими успоредни и напречни релси за покрива.