Дизайн

Функционалност

Технология

 • ИНФОРМАЦИЯ И РАЗВЛЕЧЕНИЕ
  ИНФОРМАЦИЯ И РАЗВЛЕЧЕНИЕ

  Информационно-развлекателната система осигурява най-високите нива на свързаност и информираност. От интелигентни системи, подпомагащи шофирането, паркирането и тегленето, до свръхмодерни технологии - светът е на върха на пръстите ви.

 • ИНОВАЦИИ
  ИНОВАЦИИ

  Discovery предлага висока динамика, благодарение на усъвършенстваната си гама фини и икономични бензинови и дизелови двигатели. Нашият модерен 2,0-литров двигател Ingenium е първият 4-цилиндров дизелов двигател, който се използва в пълноразмерен Land Rover.

 • ДИНАМИКА ПО ПЪТНИ НАСТИЛКИ
  ДИНАМИКА ПО ПЪТНИ НАСТИЛКИ

  Discovery е създаден да осигури уверено, комфортно и вълнуващо шофиране, при което километрите минават почти незабелязано. Функциите Dynamic Stability Control (Динамичен контрол на стабилността) и волан с електрическо сервоусилване (EPAS) осигуряват повишени възможности за шофиране по пътни настилки и качество на возията.

 • ОФРОУД ПРОХОДИМОСТ
  ОФРОУД ПРОХОДИМОСТ

  Благодарение на проходимостта на всякакви терени, способността за газене с опционални сензори за дълбочина на водата и други характеристики като Terrain Response 2, Discovery е винаги готов да излезе и да се справи с всичко, което се появи на хоризонта.

 • ПОМОЩНИ СИСТЕМИ ЗА ШОФИРАНЕ
  ПОМОЩНИ СИСТЕМИ ЗА ШОФИРАНЕ

  Discovery разполага с широка гама помощни системи за шофиране, които увеличават безопасността за вас и вашите пътници. Включващи най-иновативните, инженерни и автомобилни технологии, тези функции ще ви помогнат да се справите с лекота с повечето ситуации на шофиране в трафика, на магистрала, по пътищата и дори през нощта.

 • КОМФОРТ И УДОБСТВО
  КОМФОРТ И УДОБСТВО

  Благодарение на седем пълноразмерни седалки, разпределени в три реда, гъвкава организация на местата за сядане и допълнителни функции за подгряване, охлаждане и масаж – както и да конфигурирате интелигентното използване на пространството в изцяло новия Discovery, винаги ще имате място да релаксирате.2

Комфорт и удобство

Проходимост

Динамика

Устойчивост