ВЕЧЕН. Новият Defender. UNSTOPPABLE.

Открийте нашите специални условия.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С ДИЛЪР

Ако трябва да имате автомобил за цял живот, способен да Ви отведе до предела на възможностите Ви и ... отвъд. Автомобил, който да оставите на поколенията след Вас. Кой бихте избрали?
Знаете ли, че иконичният 4х4 модел, новият Land Rover Defender, вече е наличен и в България. Легендарният всъдеход е тестван до границите на възможностите, за да бъде оптимално издръжлив и готов за предизвикателствата на 21-ви век. Новият модел представя 70 години на иновации и подобрения, отдавайки почит на историята на автомобила за здравина и солидност, и същевременно оставайки изцяло Defender, пригоден за новото време, в което живеем.
Открийте съвършения автомобил, който да оставите на поколенията след Вас! Заявете своята индивидуална оферта сега и станете един от първите собственици на легендарния Land Rover Defender, който е способен на велики дела!

СВЪРЖЕТЕ СЕ С ДИЛЪР

Hoвият Lаnd Rоvеr Dеfеndеr е най-способният автомобил, който е създаван досега. Иконичният всъдеход пpeдлaгa впeчaтлявaщa мoдyлнocт и възмoжнocти зa пepcoнaлизaция cпopeд пpeдпoчитaниятa и пpилoжимocттa, ĸaтo идвa c избop мeждy чeтиpи пaĸeтa aĸcecoapи- Ехрlоrеr, Аdvеnturе, Соuntrу и Urbаn. Легендарният автомобил разполага с двe ocнoвни вepcии нa ĸyпeтo- 90 и 110 и шecт нивa нa изпълнeниe- Dеfеndеr, Ѕ, ЅЕ, НЅЕ, Dеfеndеr Х и Fіrѕt Еdіtіоn. Извлечете максимума и персонализирайте своя Land Rover Defender изцяло спрямо Вашия начин на живот!

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

Новият Land Rover Defender съдържа нашите най-здрави материали и е тестван до границите на възможностите му. В допълнение към изчерпателните симулации и тестването на платформа, Defender изминава 1,2 милиона километра и преминава над 45 000 индивидуални теста, за да сте убедени, че това е най-здравият Land Rover, създаван някога. Уверете се и Вие, че Defender може да преодолява изключително трудни терени и уверено да Ви отведе от градската джунгла до подвижните пясъци и ледовете.


ЗАЯВЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ

https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l663/accessory-packs/country/00.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l663/accessory-packs/country/**.jpg
Click to interact
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l663/accessory-packs/country/00.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l663/accessory-packs/country/**.jpg