– Проверявайте местонахождението на Вашите ключове, портфейл и други важни вещи на смартфона си, преди да потеглите, благодарение на Tile

– Забавлявайте се, като избирате от над 45 000 безплатни аудиокниги

ВАШЕТО ЗАБАВЛЕНИЕ С INCONTROL APPS

 • MYTUNER PRO
  MYTUNER PRO

  Над 30 000 радиостанции и 1 милион подкасти от 120 страни на върха на пръстите Ви, от спорт до новини, музика и много други. Можете да търсите радиостанции и подкасти по държава/град и жанр, да създавате Списък с Любими и да го слушате вкъщи или в чужбина, във Вашия автомобил, на Вашия смартфон, таблет или Apple TV/носимо устройство.

 • АУДИОКНИГИ
  АУДИОКНИГИ

  Изтеглете или слушайте поточно аудиокнига от нашата библиотека от над 45 000 безплатни аудиокниги, включително бестселъри, нови заглавия и класики от всички жанрове.

ПЪТУВАНЕ И УДОБСТВО

 • TILE
  TILE

  Tile* е малък Bluetooth тракер и лесно за употреба приложение, което Ви помага да откривате за секунди изгубени или оставени на необичайни места вещи. Прикрепете Tile към Вашите ключове, портфейл, чанта или друга необходима за пътуването Ви вещ. Приложението на Вашия сензорен екран ще Ви гарантира, че сте взели всичко необходимо с Вас, преди да потеглите.

  Вижте видео
 • ACCUWEATHER
  ACCUWEATHER

  Weather for Life Ви предоставя възможно най-добрата информация за времето със Superior Accuracy™ за всяко място, с безконтактен изглед на текущите метеорологични условия, почасови прогнози, предупреждения за опасно време и резюме MinuteCast® - всичко това, докато шофирате безопасно, сигурно и без разсейване.

 • SYGIC
  SYGIC

  Sygic е офлайн GPS навигационна система, помагаща на 33 милиона души да пътуват уверено и безопасно всеки ден в 115 държави.

 • PARKOPEDIA
  PARKOPEDIA

  Parkopedia е най-големият доставчик на информация за паркинги в света, използван от милиони водачи всеки месец онлайн и през приложението на компанията за смартфон. Parkopedia предоставя подробна информация за 28 милиона паркоместа в над 90 000 паркинга в 6 000 града в 40 държави.

 • GLYMPSE
  GLYMPSE

  Glympse е бърз, безплатен и лесен начин да споделяте местонахождението си със семейството и приятелите си чрез GPS проследяване в реално време.

НОВИНИ

 • NEWS ON BOARD
  NEWS ON BOARD

  News on Board използва технологията за текст към реч, за да предложи висококачествено новинарско съдържание, събрано от водещи световни новинарски агенции в шест отделни категории, като Ви държи в течение с най-актуалното в реално време, докато сте на пътя.

 • RIVET RADIO
  RIVET RADIO

  Rivet Radio е идеалният Ви спътник за пътуването Ви сутрин от дома до работното място, във фитнеса или когато сте в движение. Бъдете информирани за всичко, което се случва във Вашия свят - местни, национални и световни новини се доставят директно до Вас.

 • КАК ДА РАБОТИТЕ С INCONTROL APPS
  КАК ДА РАБОТИТЕ С INCONTROL APPS

  След свързване към Вашия смартфон InControl Apps може да се управлява от сензорния екран на Вашия автомобил. За да научите как да инсталирате InControl Apps и да търсите съвместими приложения, моля, консултирайте се с уебсайта на Land Rover за Вашата държава или с Вашия местен търговец. След като изтеглите избраните от Вас приложения, свържете смартфона си с USB порта в автомобила, за да ги използвате от сензорния екран на автомобила.

 • СЪВМЕСТИМИ УСТРОЙСТВА
  СЪВМЕСТИМИ УСТРОЙСТВА

  InControl Apps е наличен за повечето смартфони с операционна система Android или Apple iOS. InControl Apps работи безпроблемно със сензорния екран на Вашия автомобил. Планирайте, откривайте и останете свързани към Вашите оптимизирани за автомобил приложения.

  Проверете съвместимост