– Забавлявайте се, като избирате от над 45 000 безплатни аудиокниги

ВАШЕТО ЗАБАВЛЕНИЕ С INCONTROL APPS

 • MYTUNER PRO
  MYTUNER PRO

  Над 30 000 радиостанции и 1 милион подкасти от 120 страни на върха на пръстите Ви, от спорт до новини, музика и много други. Можете да търсите радиостанции и подкасти по държава/град и жанр, да създавате Списък с Любими и да го слушате вкъщи или в чужбина, във Вашия автомобил, на Вашия смартфон, таблет или Apple TV/носимо устройство.

 • АУДИОКНИГИ
  АУДИОКНИГИ

  Изтеглете или слушайте поточно аудиокнига от нашата библиотека от над 45 000 безплатни аудиокниги, включително бестселъри, нови заглавия и класики от всички жанрове.

ПЪТУВАНЕ И УДОБСТВО

 • ACCUWEATHER
  ACCUWEATHER

  Weather for Life Ви предоставя възможно най-добрата информация за времето със Superior Accuracy™ за всяко място, с безконтактен изглед на текущите метеорологични условия, почасови прогнози, предупреждения за опасно време и резюме MinuteCast® - всичко това, докато шофирате безопасно, сигурно и без разсейване.

 • SYGIC
  SYGIC

  Sygic е офлайн GPS навигационна система, помагаща на 33 милиона души да пътуват уверено и безопасно всеки ден в 115 държави.

 • PARKOPEDIA
  PARKOPEDIA

  Parkopedia е най-големият доставчик на информация за паркинги в света, използван от милиони водачи всеки месец онлайн и през приложението на компанията за смартфон. Parkopedia предоставя подробна информация за 28 милиона паркоместа в над 90 000 паркинга в 6 000 града в 40 държави.

 • GLYMPSE
  GLYMPSE

  Glympse е бърз, безплатен и лесен начин да споделяте местонахождението си със семейството и приятелите си чрез GPS проследяване в реално време.

НОВИНИ

 • NEWS ON BOARD
  NEWS ON BOARD

  News on Board използва технологията за текст към реч, за да предложи висококачествено новинарско съдържание, събрано от водещи световни новинарски агенции в шест отделни категории, като Ви държи в течение с най-актуалното в реално време, докато сте на пътя.

 • RIVET RADIO
  RIVET RADIO

  Rivet Radio е идеалният Ви спътник за пътуването Ви сутрин от дома до работното място, във фитнеса или когато сте в движение. Бъдете информирани за всичко, което се случва във Вашия свят - местни, национални и световни новини се доставят директно до Вас.

 • КАК ДА РАБОТИТЕ С INCONTROL APPS
  КАК ДА РАБОТИТЕ С INCONTROL APPS

  След свързване към Вашия смартфон InControl Apps може да се управлява от сензорния екран на Вашия автомобил. За да научите как да инсталирате InControl Apps и да търсите съвместими приложения, моля, консултирайте се с уебсайта на Land Rover за Вашата държава или с Вашия местен търговец. След като изтеглите избраните от Вас приложения, свържете смартфона си с USB порта в автомобила, за да ги използвате от сензорния екран на автомобила.

 • СЪВМЕСТИМИ УСТРОЙСТВА
  СЪВМЕСТИМИ УСТРОЙСТВА

  InControl Apps е наличен за повечето смартфони с операционна система Android или Apple iOS. InControl Apps работи безпроблемно със сензорния екран на Вашия автомобил. Планирайте, откривайте и останете свързани към Вашите оптимизирани за автомобил приложения.

  Проверете съвместимост