CONNECT PRO


Налична само с Land Rover Touch Pro. Услугата Connect Pro* включва InControl Apps, Wi-Fi Hotspot, Remote Premium и Pro Services и е създадена да усъвършенства изживяването Ви във и извън Вашия автомобил, като позволява на всички в автомобила да се наслаждават на пътуването и едновременно да останат свързани със света.

Вижте видео

ФУНКЦИИ НА CONNECT PRO

 • PRO SERVICES
  PRO SERVICES

  Pro Services са гама уникални, свързани навигационни услуги, налични като част от пакета Connect Pro за Touch Pro.

  Научете повече
 • WI-FI HOTSPOT
  WI-FI HOTSPOT

  Wi-Fi Hotspot осигурява 3G Wi-Fi точка за достъп във Вашия автомобил, което позволява на пътуващите в него да свържат до 8 устройства към интернет.

  Научете повече
 • REMOTE PREMIUM
  REMOTE PREMIUM

  Съвместимо с повечето Android и Apple iOS смартфони, приложението Land Rover Remote Ви позволява да си взаимодействате с Вашия Land Rover от всяко място по света.**

  Научете повече
 • INCONTROL APPS
  INCONTROL APPS

  InControl Apps представлява оптимизиран за автомобил, интерактивен комплект приложения, които позволяват медия стрийминг, услуги, базирани на облака или на локацията, и др. - през USB порт.*

  Научете повече

CONNECT


Connect Ви предлага три ключови функции: InControl Apps, която позволява съвместими приложения за смартфон да се използват от сензорния екран на автомобила, Wi-Fi Hotspot, която изгражда мрежа в автомобила за до 8 устройства, и Remote Premium, която Ви позволява да си взаимодействате с Вашия автомобил дистанционно.

ФУНКЦИИ НА CONNECT

 • WI-FI HOTSPOT
  WI-FI HOTSPOT

  Wi-Fi Hotspot осигурява 3G Wi-Fi точка за достъп във Вашия автомобил, което позволява на пътуващите в него да свържат до 8 устройства към интернет.

  Научете повече
 • REMOTE PREMIUM
  REMOTE PREMIUM

  Съвместимо с повечето Android и Apple iOS смартфони, Remote Premium Ви позволява да си взаимодействате с Вашия Land Rover от разстояние.

  Научете повече
 • INCONTROL APPS
  INCONTROL APPS

  InControl Apps представлява оптимизиран за автомобил, интерактивен комплект приложения, които позволяват медия стрийминг, услуги, базирани на облака или на локацията, и др. - през USB порт.

  Научете повече

PROTECT


Protect включва функции Remote, Land Rover Optimised Assistance и SOS Emergency Call. Проверявайте нивото на горивото дистанционно, намирайте автомобила си в претъпкан паркинг, записвайте пътуванията си и наблюдавайте стъклата и вратите от смартфона си. Land Rover Optimised Assistance предава Вашето местоположение и диагностични данни за автомобила на компанията, която ще го транспортира до сервиз в случай на повреда. При по-сериозен инцидент SOS Emergency Call може да изпрати информация на службите за аварийна и спешна помощ, включително Вашето местоположение, както и да Ви свърже по телефона.**

ФУНКЦИИ НА PROTECT

 • REMOTE ESSENTIALS
  REMOTE ESSENTIALS

  Съвместимо с повечето Android и Apple iOS смартфони, Remote Essentials Ви позволява да се свързвате с вашия Land Rover от всякъде, например, за да проверите вратите или нивото на горивото.

  Научете повече
 • LAND ROVER OPTIMISED ASSISTANCE
  LAND ROVER OPTIMISED ASSISTANCE

  Ако автомобилът ви се повреди, можете да се обадите директно на екипа на Land Rover Assistance, като натиснете бутона от лявата страна на конзолата над главата или от екрана Assistance на приложението за смартфон Remote.

 • SOS EMERGENCY CALL
  SOS EMERGENCY CALL

  Ако претърпите инцидент и въздушните възглавници се разгънат, SOS Emergency Call може да изпрати информация на службите за аварийна и спешна помощ, включително Вашето местоположение, както и да Ви свърже по телефона.

SECURE TRACKER


Ако някой влезе с взлом или премести вашия Land Rover незаконно, Secure Tracker предупреждава Вас и центърът за проследяване на откраднати автомобили, спомагайки за локализиране и връщане на автомобила възможно най-бързо.

Научете повече