CONNECT PRO


  Налична само с Land Rover Touch Pro. Услугата Connect Pro* включва InControl Apps, Wi-Fi Hotspot, Remote Premium и Pro Services и е създадена да усъвършенства изживяването Ви във и извън Вашия автомобил, като позволява на всички в автомобила да се наслаждават на пътуването и едновременно да останат свързани със света.

  Вижте видео

  ФУНКЦИИ НА CONNECT PRO

  • PRO SERVICES
   PRO SERVICES

   Pro Services са гама уникални, свързани навигационни услуги, налични като част от пакета Connect Pro за Touch Pro.

   Научете повече
  • WI-FI HOTSPOT
   WI-FI HOTSPOT

   Wi-Fi Hotspot осигурява 3G Wi-Fi точка за достъп във Вашия автомобил, което позволява на пътуващите в него да свържат до 8 устройства към интернет.

   Научете повече
  • REMOTE PREMIUM
   REMOTE PREMIUM

   Съвместимо с повечето Android и Apple iOS смартфони, приложението Land Rover Remote Ви позволява да си взаимодействате с Вашия Land Rover от всяко място по света.**

   Научете повече
  • INCONTROL APPS
   INCONTROL APPS

   InControl Apps представлява оптимизиран за автомобил, интерактивен комплект приложения, които позволяват медия стрийминг, услуги, базирани на облака или на локацията, и др. - през USB порт.*

   Научете повече

  CONNECT


  Connect Ви предлага три ключови функции: InControl Apps, която позволява съвместими приложения за смартфон да се използват от сензорния екран на автомобила, Wi-Fi Hotspot, която изгражда мрежа в автомобила за до 8 устройства, и Remote Premium, която Ви позволява да си взаимодействате с Вашия автомобил дистанционно.

  ФУНКЦИИ НА CONNECT

  • WI-FI HOTSPOT
   WI-FI HOTSPOT

   Wi-Fi Hotspot осигурява 3G Wi-Fi точка за достъп във Вашия автомобил, което позволява на пътуващите в него да свържат до 8 устройства към интернет.

   Научете повече
  • REMOTE PREMIUM
   REMOTE PREMIUM

   Съвместимо с повечето Android и Apple iOS смартфони, Remote Premium Ви позволява да си взаимодействате с Вашия Land Rover от разстояние.

   Научете повече
  • INCONTROL APPS
   INCONTROL APPS

   InControl Apps представлява оптимизиран за автомобил, интерактивен комплект приложения, които позволяват медия стрийминг, услуги, базирани на облака или на локацията, и др. - през USB порт.

   Научете повече

  PROTECT


  Protect включва функции Remote, Land Rover Optimised Assistance и SOS Emergency Call. Проверявайте нивото на горивото дистанционно, намирайте автомобила си в претъпкан паркинг, записвайте пътуванията си и наблюдавайте стъклата и вратите от смартфона си. Land Rover Optimised Assistance предава Вашето местоположение и диагностични данни за автомобила на компанията, която ще го транспортира до сервиз в случай на повреда. При по-сериозен инцидент SOS Emergency Call може да изпрати информация на службите за аварийна и спешна помощ, включително Вашето местоположение, както и да Ви свърже по телефона.**

  ФУНКЦИИ НА PROTECT

  • REMOTE ESSENTIALS
   REMOTE ESSENTIALS

   Съвместимо с повечето Android и Apple iOS смартфони, Remote Essentials Ви позволява да се свързвате с вашия Land Rover от всякъде, например, за да проверите вратите или нивото на горивото.

   Научете повече
  • LAND ROVER OPTIMISED ASSISTANCE
   LAND ROVER OPTIMISED ASSISTANCE

   Ако автомобилът ви се повреди, можете да се обадите директно на екипа на Land Rover Assistance, като натиснете бутона от лявата страна на конзолата над главата или от екрана Assistance на приложението за смартфон Remote.

  • SOS EMERGENCY CALL
   SOS EMERGENCY CALL

   Ако претърпите инцидент и въздушните възглавници се разгънат, SOS Emergency Call може да изпрати информация на службите за аварийна и спешна помощ, включително Вашето местоположение, както и да Ви свърже по телефона.

  SECURE TRACKER


  Ако някой влезе с взлом или премести вашия Land Rover незаконно, Secure Tracker предупреждава Вас и центърът за проследяване на откраднати автомобили, спомагайки за локализиране и връщане на автомобила възможно най-бързо.

  Научете повече