Механикът ни каза, че еднодневното ни шофиране в Боливия се равнява на натоварването на амортисьорите на автомобил за целия му жизнен цикъл във Великобритания.

Рикард Бекман
Директор и Ръководител на екипа по опознаване на местността за състезанието G4 2006

 • DISCOVERY ПРЕОДОЛЯВА РАЗСТОЯНИЕТО

  През 1989 г. е произведен първият автомобил Discovery. Милионният автомобил Discovery изминава разстоянието директно от Солихъл до Пекин. Сега Discovery ви води навсякъде по света.

 • ЗАПЕЧАТАЙТЕ ВАШИТЕ ПРИКЛЮЧЕНИЯ

  Уникалният автомобил изисква уникален филм. Затова ви приканваме да ни изпратите вашите моменти с Discovery, които демонстрират неговата сила, многофункционалност и потенциал за чисто забавление.

 • ВЪЛНУВАЩИ КАДРИ, КОИТО НИ НАКАРАХА ДА СЕ УСМИХНЕМ

  Доказахте, че Discovery ви преведе безопасно през виелици и дълбоки води, нагоре и надолу по планински склонове, през пясъчни дюни на недостъпни места по света.

 • ВИЖТЕ КЪДЕ СТЕ БИЛИ

  Създадохме експозиция, за да отбележим само малка част от приключенията, които споделихте с нас. Следвайте световното пътешествие на Discovery и се насладете на пътуването.

ДИЗАЙН

ДИЗАЙН

НА ВЕЧЕРЯ С ЛЪВОВЕТЕ

Андрю Браун работи за центъра Land Rover Experience в Южна Африка в миграционния лагер Аруша - Серенгети в Танзания. "От другата страна имаше осем лъва и няколко бивола безразсъдно се разхождаха близо до прайда. Осъзнавайки грешката си, биволите се втурнаха да бягат, единият - право към блатото, преследван от шест лъва."

Прочетете статията

ВАШИТЕ ИСТОРИИ

Прекосяване на пустинята

Прекосяване на пустинята

"Преди три години си взех един много ранен модел Discovery. Наскоро с едни приятел се отправихме на голямо пътуване през Австралия (6 000 км) с основната цел да прекосим пустинята Симпсън. Вече се върнахме и през целия път автомобилът се движи безотказно."

Майк Монтгомъри, Австралия

Търсене и спасяване

Търсене и спасяване

"Присъединих се към автомобилния клуб Rover в Тексас и научих какво може моят Discovery от бивш инструктор от Land Rover Experience. Станах част от експедиция с нестопанска цел, участвах в търсене и спасяване на хора, пострадали от наводнения и торнадо и открих приятели по цял свят, които никога нямаше да срещна без моя Discovery".

Крис Дюк, САЩ

От Германия до Индонезия

От Германия до Индонезия

"Моят Discovery е бил полицейски автомобил в Германия с известно допълнително оборудване, но сега е моят товарен кон в Индонезия за дните през седмицата и моят боен другар за бягство на палатка или пътешествия по суша през уикендите.

Ахмад Рави, Индонезия