25 ГОДИНИ НА ОТКРИТИЯ

ОТБЕЛЕЖЕТЕ ВАШИТЕ УНИКАЛНИ ИСТОРИИ В НАШИЯ УНИКАЛЕН АВТОМОБИЛ

ВИЖТЕ ВИДЕО
MjQgxzwcyk0
Механикът ни каза, че еднодневното ни шофиране в Боливия се равнява на натоварването на амортисьорите на автомобил за целия му жизнен цикъл във Великобритания.

РИКАРД БЕКМАН
ДИРЕКТОР И РЪКОВОДИТЕЛ НА ЕКИПА ПО ОПОЗНАВАНЕ НА МЕСТНОСТТА ЗА СЪСТЕЗАНИЕТО G4 2006

DISCOVERY ПРЕОДОЛЯВА РАЗСТОЯНИЕТО
През 1989 г. е произведен първият автомобил Discovery. Милионният автомобил Discovery изминава разстоянието директно от Солихъл до Пекин. Сега Discovery ви води навсякъде по света.
ВЪЛНУВАЩИ КАДРИ, КОИТО НИ НАКАРАХА ДА СЕ УСМИХНЕМ
Доказахте, че Discovery ви преведе безопасно през виелици и дълбоки води, нагоре и надолу по планински склонове, през пясъчни дюни на недостъпни места по света.
ЗАПЕЧАТАЙТЕ ВАШИТЕ ПРИКЛЮЧЕНИЯ
Уникалният автомобил изисква уникален филм. Затова ви приканваме да ни изпратите вашите моменти с Discovery, които демонстрират неговата сила, многофункционалност и потенциал за чисто забавление.
ВИЖТЕ КЪДЕ СТЕ БИЛИ
Създадохме експозиция, за да отбележим само малка част от приключенията, които споделихте с нас. Следвайте световното пътешествие на Discovery и се насладете на пътуването.
ДИЗАЙН
НА ВЕЧЕРЯ С ЛЪВОВЕТЕ

Андрю Браун работи за центъра Land Rover Experience в Южна Африка в миграционния лагер Аруша - Серенгети в Танзания. "От другата страна имаше осем лъва и няколко бивола безразсъдно се разхождаха близо до прайда. Осъзнавайки грешката си, биволите се втурнаха да бягат, единият - право към блатото, преследван от шест лъва."

Прочетете статията
СЛЕДВАХМЕ ТОВА, КОЕТО МИСЛЕХМЕ, ЧЕ Е ПЪТЕКА

Прекарахме година и половина, опознавайки района, в подготовка за състезанието G4 Challenge през 2006 г. и за това време станахме местни жители. Базата ни бе в Санта Круз и знаехме най-добрите барове, най-добрите маршрути и най-добрите контакти.

Прочетете статията
ВАШИТЕ ИСТОРИИ
Прекосяване на пустинята
"Преди три години си взех един много ранен модел Discovery. Наскоро с едни приятел се отправихме на голямо пътуване през Австралия (6 000 км) с основната цел да прекосим пустинята Симпсън. Вече се върнахме и през целия път автомобилът се движи безотказно."

Майк Монтгомъри, Австралия
Търсене и спасяване
"Присъединих се към автомобилния клуб Rover в Тексас и научих какво може моят Discovery от бивш инструктор от Land Rover Experience. Станах част от експедиция с нестопанска цел, участвах в търсене и спасяване на хора, пострадали от наводнения и торнадо и открих приятели по цял свят, които никога нямаше да срещна без моя Discovery".

Крис Дюк, САЩ
От Германия до Индонезия
"Моят Discovery е бил полицейски автомобил в Германия с известно допълнително оборудване, но сега е моят товарен кон в Индонезия за дните през седмицата и моят боен другар за бягство на палатка или пътешествия по суша през уикендите.

Ахмад Рави, Индонезия