• Range Rover

  Range Rover

  Върховият Range Rover

 • Range Rover Sport

  Range Rover Sport

  Най-пъргавият и динамичен Land Rover

 • НОВИЯ RANGE ROVER Velar

  НОВИЯ RANGE ROVER Velar

  Нашият най-елегантен и проходим средноразмерен SUV

 • Range Rover Evoque

  Range Rover Evoque

  С ярка индивидуалност, истински Range Rover в компактна форма

 • DISCOVERY

  DISCOVERY

  Най-функционалният SUV

 • Discovery Sport

  Discovery Sport

  Приключенският и пъргав компактен SUV

 • PLUG-IN ХИБРИД

  PLUG-IN ХИБРИД

  PHEV — НАШИЯТ НАЙ-ИНОВАТИВЕН СИЛОВ АГРЕГАТ ДОСЕГА

 • Special vehical operations

  Special vehical operations

  Лукс, динамика и възможности, изведени до нови нива, за да се създадат уникални автомобили Land Rover

СЛЕДВАХМЕ ТОВА, КОЕТО МИСЛЕХМЕ, ЧЕ Е ПЪТЕКА

Прекарахме година и половина, опознавайки района, в подготовка за състезанието G4 Challenge през 2006 г. и за това време станахме местни жители. Базата ни бе в Санта Круз и знаехме най-добрите барове, най-добрите маршрути и най-добрите контакти.

Бяхме двама шведи, един южноафриканец, няколко британци и един испанец. Шестима души, търсещи най-добрите места, които Боливия можеше да предложи. Трябваше да ги открием, да ги изпробваме и да ги оценим. Беше сериозна работа. Открихме фантастични места, където никой не е стъпвал, дори местните водачи.

Един ден следвахме това, което мислехме, че е пътека. Когато започна да се изкачва по планинския склон, вече не криволичеше със завои, а се издигаше право нагоре. Беше очевидно, че тук бяха положили електрически кабел. Беше наистина много, много стръмна пътека. В края на краищата не беше проблем за Discovery, но беше страховито колко стръмна беше.

В Боливия има екстремни черни пътища. Те са само с чакъл и ако шофираш в такива участъци в Швеция или Англия, ще се движиш със скорост 5 километра в час, защото знаеш, че ще са дълги само около 100 метра. Но в Боливия, това беше пътят. Механикът ни каза, че еднодневното ни шофиране в Боливия се равнява на натоварването на амортисьорите на автомобил за целия му жизнен цикъл във Великобритания.