• Range Rover

  Range Rover

  Върховият Range Rover

 • Range Rover Sport

  Range Rover Sport

  Най-пъргавият и динамичен Land Rover

 • НОВИЯ RANGE ROVER Velar

  НОВИЯ RANGE ROVER Velar

  Нашият най-елегантен и проходим средноразмерен SUV

 • Range Rover Evoque

  Range Rover Evoque

  С ярка индивидуалност, истински Range Rover в компактна форма

 • DISCOVERY

  DISCOVERY

  Най-функционалният SUV

 • Discovery Sport

  Discovery Sport

  Приключенският и пъргав компактен SUV

 • PLUG-IN ХИБРИД

  PLUG-IN ХИБРИД

  PHEV — НАШИЯТ НАЙ-ИНОВАТИВЕН СИЛОВ АГРЕГАТ ДОСЕГА

 • Special vehical operations

  Special vehical operations

  Лукс, динамика и възможности, изведени до нови нива, за да се създадат уникални автомобили Land Rover

  Дизайн

  Функционалност

  Технологии

  • ИНОВАЦИИ
   ИНОВАЦИИ

   Ние постоянно обновяваме нашите технологии за двигателя, за да включим най-новите иновации като интелигентната система Stop/Start, която понижава разхода на гориво с между 5% и 7% в сравнение с двигателите от предишното поколение. Използвани са и опции за олекотена трансмисия за още по-голяма икономия на гориво и по-ниски CO2 емисии.

  • ДИНАМИКА ПО ПЪТНИ НАСТИЛКИ
   ДИНАМИКА ПО ПЪТНИ НАСТИЛКИ

   Функцията Адаптивен автопилот поддържа постоянна скорост при по-дълги пътувания и безопасна дистанция с автомобила пред вас. Функцията Адаптивна динамика предлага оптимален баланс между возия и контрол, а Векторното разпределение на въртящия момент предоставя гладко, контролирано завиване. Заедно те осигуряват свързано, уверено шофиране.

  • ОФРОУД ПРОХОДИМОСТ
   ОФРОУД ПРОХОДИМОСТ

   Проходимостта, присъща на всеки автомобил Land Rover, ви позволява да преодолявате и най-трудните терени и условия с по-голяма лекота. От Terrain Response до Контрол при спускане по наклон, нашата гама патентовани технологии ви осигурява увереност както при шофиране офроуд, така и при шофиране върху пътна настилка.

  • СИСТЕМИ В ПОМОЩ НА ВОДАЧА
   СИСТЕМИ В ПОМОЩ НА ВОДАЧА

   Нашите системи в помощ на водача ви позволяват да се концентрирате върху пътя пред вас, като следят различни параметри и ви помагат в конкретни ситуации на шофиране. Например, системата Следене на мъртвата точка на видимост предупреждава водача за приближаващи от двете страни автомобили, Разпознаване на пътните знаци предоставя на водача пълна информация чрез извеждане на пътните знаци на инструменталния клъстер и му помага да реагира по-бързо на ограниченията, а гама технологии, подпомагащи паркирането, премахват стреса от паркирането.

  • КОМФОРТ И УДОБСТВО
   КОМФОРТ И УДОБСТВО

   Нашите автомобили предлагат най-новите свръхмодерни системи за затопляне и охлаждане за максимален комфорт на всички в купето. Независимо какви изненади ще ви поднесе времето, вие ще пристигнете отпочинали и освежени.

  • ИНФОРМАЦИЯ И РАЗВЛЕЧЕНИЕ
   ИНФОРМАЦИЯ И РАЗВЛЕЧЕНИЕ

   Вашият смартфон и автомобил могат да ви предоставят изобилие от информация и забавление. Сателитна навигационна система с 10-инчов сензорен екран извежда пътя, докато пътникът на предната седалка гледа DVD или телевизия, ако е избрана функцията Dual View. InControl Apps на смартфона ви ви свързва безопасно с автомобила чрез 10-инчовия сензорен екран. А аудиосистемата Meridian™ изпълва купето с музиката ви.

  Комфорт и удобство

  Проходимост

  Тестван до краен предел

  • ОКАЧВАНЕ
   ОКАЧВАНЕ

   Ще бъде трудно да подложим Range Rover Evoque на повече изпитвания, отколкото сме направили досега. За да осигури несравнима динамична проходимост, както офроуд така и върху пътна настилка, Range Rover Evoque е подложен на тестове, равняващи на десетгодишно натоварване, с помощта на нашето свръхмодерно тестово съоръжение.

  • СКОРОСТ НА ВЯТЪРА
   СКОРОСТ НА ВЯТЪРА

   В нашите климатични камери можем да пресъздадем някои от най-трудните ветрови условия, пред които ще се изправи Range Rover Evoque. Не само в условия на силни виелици със скорост 240 км/ч, но и при високи околни температури и ниски въздушни потоци. Единствено като изпитваме системите до границите на техните възможности, ние създаваме истинска надеждност.

  • ГОРЕЩ И СТУДЕН КЛИМАТ
   ГОРЕЩ И СТУДЕН КЛИМАТ

   В реални условия и в нашите климатични камери подлагаме автомобилите на екстремни температури от -40°C до 50°C. След това основните функции и системи се подлагат на строг контрол за съответствие с нашите взискателни стандарти. Затова дори и в най-отдалечената планина или пустиня, комфортът и свързаността никога не са далеч.

  • ОФРОУД
   ОФРОУД

   От заледените земи в Арйеплог, Швеция, до безмилостните пустинни пясъци в Дубай, ние гарантираме, че легендарната ни проходимост на всякакви терени е присъща на всеки автомобил. Прототипите се разработват върху приблизително 8 500 км от най-трудните офроуд маршрути.

  Динамика

  Устойчивост