• Range Rover

  Range Rover

  Върховият Range Rover

 • Range Rover Sport

  Range Rover Sport

  Най-пъргавият и динамичен Land Rover

 • НОВИЯ RANGE ROVER Velar

  НОВИЯ RANGE ROVER Velar

  Нашият най-елегантен и проходим средноразмерен SUV

 • Range Rover Evoque

  Range Rover Evoque

  С ярка индивидуалност, истински Range Rover в компактна форма

 • DISCOVERY

  DISCOVERY

  Най-функционалният SUV

 • Discovery Sport

  Discovery Sport

  Приключенският и пъргав компактен SUV

 • PLUG-IN ХИБРИД

  PLUG-IN ХИБРИД

  PHEV — НАШИЯТ НАЙ-ИНОВАТИВЕН СИЛОВ АГРЕГАТ ДОСЕГА

 • Special vehical operations

  Special vehical operations

  Лукс, динамика и възможности, изведени до нови нива, за да се създадат уникални автомобили Land Rover

 • ОДОБРЕНИ СЕРВИЗНИ ЦЕНТРОВЕ

  Само одобрените сервизни центрове на Land Rover отговарят на високите ни стандарти за качество, за да осигурят пълна защита на вашия автомобил и неговата гаранция.

 • ПЪТНА ПОМОЩ

  В малко вероятния случай на повреда на автомобила или пътен инцидент, може да разчитате на 24/7 услуга „Пътна Помощ“ от специализирани екипи.

 • АКСЕСОАРИ

  Персонализирайте вашия Land Rover с богата гама аксесоари, специално създадени за вашия модел и произведени да отговарят на същите стандарти като тези на вашия автомобил.

 • ПЛАНОВЕ ЗА СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ

  Заслужава си да изберете план за сервизно обслужване на Land Rover, който отговаря на вашите нужди, за да си осигурите експертния опит на Land Rover и една напълно защитена гаранция.

ДЖАНТИ И ГУМИ

С изпитани характеристики, значително надвишаващи изискванията за стандартни пътни условия, оригиналните алуминиеви джанти на Land Rover се справят с лекота с условията на изключително натоварване по най-различни терени. Гумите се считат за основен елемент от цялостния дизайн и конструкция на автомобила, тъй като те овладяват силата му.

Свържете се с дилър

РЪКОВОДСТВА

РЪКОВОДСТВА

РЪКОВОДСТВА

Научете как да извлечете най-доброто от Вашия Jaguar. Ще намерите Вашия наръчник и видеоклипове как да направите дадено нещо, както и повече инфорамция относно Euro 6; наретба, създадена да намали вредните емисии, причинени от автомобилите и по какъв начин технологиите на Jaguar влияят на това. Също може да свалите техническа информация за предишни и настоящи модели от секция Наръчник на потребителя.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

ДИГИТАЛНИ НАРЪЧНИЦИ

ДИГИТАЛНИ НАРЪЧНИЦИ

Свалете наръчниците за да бъдете напълно наясно с възможностите на Вашия автомобил

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

IGUIDE

IGUIDE

Апликацията iGUIDE на Land Rover предоставя дигитално съдържание, което помага да научите повече за собствения си автомобил и неговите особености, функционалности и възможности.

Свалете за iOS

ОНЛАЙН ИСТОРИЯ НА СЕРВИЗНОТО ОБСЛУЖВАНЕ

 
Дълго време собствениците на автомобили са били обвързани с хартиени носители като единствена система за водене на записи относно сервизното обслужване на автомобила. Онлайн историята на сервизното обслужване на Land Rover променя всичко това. Като собственик на нов модел в България вече можете да проверявате всички записи от сервизното обслужване на автомобила Ви онлайн по всяко време. 
 
РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК
 
Можете да бъдете спокойни, че сме взели всички мерки за защита на Вашите данни. Цялата Ваша история на сервизното обслужване от Land Rover (включително всички планирани посещения и свързаната със сервизното обслужване информация) ще се съхранява безопасно онлайн и ще бъде достъпна единствено за Вас и одобрените сервизни центрове на Land Rover. 
 
Ако желаете да получите разпечатка на Вашата история на сервизното обслужване от Land Rover, моля, свържете се с Вашия местен търговец на Land Rover, който има лесен достъп до Вашите дигитални записи.

НАМЕРЕТЕ НАЙ-БЛИЗКИЯ ДО ВАС ТЪРГОВЕЦ

ОДОБРЕНИ СЕРВИЗНИ ЦЕНТРОВЕ

Нашите одобрени сервизни центрове имат ненадминат опит във всички аспекти на обслужването и поддръжката на автомобили Land Rover. Те са единствените сервизни центрове, които отговарят на високите стандарти за качество и обслужване на Land Rover, осигурявайки пълна защита на автомобила ви и гаранцията му и спомагайки за поддържане на върхова динамика и безопасност.

Свържете се с дилър

Повече

ПЪТНА ПОМОЩ

 • ПОЛЗИ ОТ УСЛУГАТА ПЪТНА ПОМОЩ
  ПОЛЗИ ОТ УСЛУГАТА ПЪТНА ПОМОЩ

  Можете да разчитате на пътна помощ. Ползите от услугата Пътна помощ на Land Rover важат за целия гаранционен срок на новия автомобил. Ако не е възможно повредата да се отстрани на пътя, автомобилът ви ще бъде извозен до най-близкия одобрен сервизен център на Land Rover.

 • РЕМОНТ НА АВТОМОБИЛ СЛЕД ПЪТЕН ИНЦИДЕНТ
  РЕМОНТ НА АВТОМОБИЛ СЛЕД ПЪТЕН ИНЦИДЕНТ

  Програмите за ремонт на автомобила след претърпян пътен инцидент ви дават достъп до мрежата ни от автосервизи. Специалистите в тези автосервизи преминават всеобхватно, сертифицирано обучение, за да се справят с всичко - от незначителни дефекти до сериозни повреди вследствие на катастрофа. Ние се ангажираме с ремонт на вашия Land Rover, който отговаря на най-високите стандарти.

 • ИЗТЕГЛЯНЕ НА АВТОМОБИЛ ОТ ПАЗАРА
  ИЗТЕГЛЯНЕ НА АВТОМОБИЛ ОТ ПАЗАРА

  Това се случва рядко, но ако автомобил Land Rover трябва да бъде изтеглен от пазара, собствениците получават актуална информация и инструкции за това какви действия следва да се предприемат.

 • ГАРАНЦИЯ ЗА ЧАСТИ
  ГАРАНЦИЯ ЗА ЧАСТИ

  Когато в автомобила ви се монтира оригинална резервна част на Land Rover, тя има 12-месечна гаранция срещу производствени дефекти.

 • ВРЪЩАНЕ И РЕЦИКЛИРАНЕ
  ВРЪЩАНЕ И РЕЦИКЛИРАНЕ

  Като част от нашия ангажимент за опазване на околната среда сме разработили цялостна програма за рециклиране на автомобили, която обхваща указания за ориентиран към рециклирането дизайн, увеличена употреба на рециклирани материали и намаляване на използването на опасни материали.

 • НАВИГАЦИЯ И КАРТИ
  НАВИГАЦИЯ И КАРТИ

  Ако вашата сателитна навигация е по-стара от една година, можете да се възползвате от Актуализация на навигацията на Land Rover, която отразява възможно най-точно промените в пътната карта. Хиляди нови Забележителности се добавят всяка година, акцентирайки върху интересни за посещение места, и можете да сте спокойни, че функциите "най-кратък маршрут" и "най-бърз маршрут" ще бъдат съобразени с целта.