• Range Rover

  Range Rover

  Върховият Range Rover

 • Range Rover Sport

  Range Rover Sport

  Най-пъргавият и динамичен Land Rover

 • НОВИЯ RANGE ROVER Velar

  НОВИЯ RANGE ROVER Velar

  Нашият най-елегантен и проходим средноразмерен SUV

 • Range Rover Evoque

  Range Rover Evoque

  С ярка индивидуалност, истински Range Rover в компактна форма

 • DISCOVERY

  DISCOVERY

  Най-функционалният SUV

 • Discovery Sport

  Discovery Sport

  Приключенският и пъргав компактен SUV

 • PLUG-IN ХИБРИД

  PLUG-IN ХИБРИД

  PHEV — НАШИЯТ НАЙ-ИНОВАТИВЕН СИЛОВ АГРЕГАТ ДОСЕГА

 • Special vehical operations

  Special vehical operations

 

Изцяло новият Discovery на Land Rover направи световния си дебют снощи с драматично шоу, при което автомобилът се движи по гигантски LEGO модел на Тауър Бридж, висок 4 метра. Discovery е най-многофункционалният модел на Land Rover досега и се смята за истински семеен SUV автомобил.

Репликата на емблематичния Тауър Бридж в Лондон бе изработена от над 5,7 милиона блокчета LEGO. Изработена от екип от специалисти в конструирането с LEGO, репликата с подвижен мост бе построена за 150 дни.

В момента на представянето новият Discovery маневрираше по гигантската структура с Бен Ейнсли зад волана. Последва реплика в реални размери на състезателната лодка Land Rover на Бен Ейнсли, управлявана от олимпийската легенда и капитан на отбора BAR сър Бен Ейнсли, заедно с екипажа му. В същия стил като Тауър Бридж, репликата на лодката бе конструирана изцяло от блокчета LEGO, като за сложния й дизайн са били използвани 186 500 блокчета.

Отстрани на модела на Тауър Бридж имаше две "Зони Discovery" от LEGO - Конна зона с домакин Зара Филипс и Приключенска зона, оглавявана от международния изследовател Беър Грилс.

В Конната зона британския ездач Зара бе заобиколена от LEGO интерпретация на британската провинция, а в Приключенската зона имаше вариант на британски планински пейзаж заедно с LEGO модели на Скаутите, организация близка до сърцето на Беър, в която той заема поста Главен скаут.

ВИЖТЕ ВИДЕО

 

Изцяло новият Discovery дава нова дефиниция на големите SUV автомобили. Екипите по дизайн и инженерни решения на Land Rover направиха революция в ДНК-то на Discovery, за да създадат невероятно привлекателен, изключително функционален и неимоверно проходим премиум SUV автомобил.

ГЕРИ МАКГАВЪРН
ГЛАВЕН ДИРЕКТОР ДИЗАЙН НА LAND ROVER

ТЕСТВАНЕ НА ИЗЦЯЛО НОВИЯ DISCOVERY

Процесът на тестване на Land Rover демонстрира широтата на възможностите на изцяло новия Discovery, като подлага автомобила на екстремни тестове на някои от най-трудните терени в света и на съоръженията за изпитване на Land Rover.

ВИЖТЕ ВИДЕО
 

ПРОХОДИМОСТ

За да създадете най-способния семеен SUV в света, трябва първо да разберете нуждите на най-способните семейства в света.
Ето защо дизайнерите и инженерите на Land Rover вземат работата си в вкъщи.
Натоварени със задачата да скрият всички детайли на дизайна, децата, на възраст между четири и девет години, се захващат да рисуват семействата си, когато са на любимата си почивка, и, разбира се, подписват творбите си.

ВИЖТЕ ВИДЕО

 

Изцяло новият Discovery въплъщава стремежа на Land Rover да отиде Над и Отвъд, като съчетава британска привлекателност с неудържим приключенски дух.

Световната премиера на изцяло новия Discovery е на 28-ми септември 2016 г.