• Range Rover

  Range Rover

  Връхна точка в изтънчената проходимост

 • Range Rover Sport

  Range Rover Sport

  Най-пъргавият и динамичен Land Rover

 • НОВИЯ RANGE ROVER Velar

  НОВИЯ RANGE ROVER Velar

  Нашият най-елегантен и проходим средноразмерен suv

 • Range Rover Evoque

  Range Rover Evoque

  С ярка индивидуалност, истински Range Rover в компактна форма

 • ИЗЦЯЛО НОВИЯТ DISCOVERY

  ИЗЦЯЛО НОВИЯТ DISCOVERY

  Най-функционалният SUV

 • Новият Discovery Sport

  Новият Discovery Sport

  Приключенският и пъргав компактен SUV

 • DEFENDER

  DEFENDER

  Въплъщение на здравина, солидност, сила и най-важното – проходимост

 • Special vehical operations

  Special vehical operations

Флийт и Бизнес Клиенти

ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ АВТОМОБИЛИ ЗА ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНИ КОМПАНИИ

Можете да управлявате всякакъв автомобил за служебни цели. Но ако искате такъв, който наистина се откроява от останалите, изберете Land Rover. Иновативен, динамичен и солиден. Ако тези думи описван най-добре вашата компания, безспорно ще искате автопарк, който притежава всички тези качества.

Автомобилите Land Rover се отличават с невероятна проходимост, предлагайки ненадмината динамика на всякакъв терен. Всеки автомобил Land Rover се чувства еднакво в свои води както в града, така и при прекосяване на блатисти местности. Но той дава и много повече, отколкото очаквате от един бизнес автомобил.

НЕОБИКНОВЕНО ШОФИРАНЕ, НЕОБИКНОВЕНО ОБСЛУЖВАНЕ

Също като Saville Row, ние определено не считаме, че има универсален размер. Затова предлагаме три отделни услуги, съобразени с вашите нужди и предпочитания. А вие ще бъдете обслужвани от едно и също лице от самото начало. Служителите, които ще се грижат за вас, имат експертизата и опита да разберат напълно вашите нужди, независимо дали избирате няколко автомобила за разрастващ се бизнес, притежавате голям автомобилен парк или управлявате определен брой специализирани автомобили на аварийните служби.

ДОБРЕ ПОХАРЧЕНИ ПАРИ

Подкрепата, която ще получите, няма равна на себе си. Всички ваши шофьори могат да разчитат на 24-часова Пътна помощ в цяла Европа, дори в отдалечени места. Така че, където и да ги отведе вашият бизнес, всички могат да са напълно спокойни.
Нашата гаранция за шофьори важи за неограничен пробег в рамките на три години. Предлагаме и 6-годишна гаранция срещу пробив вследствие на ръжда (което е от изключително значение, когато искате автомобил Land Rover да демонстрира своите офроуд възможности).

И докато динамиката на автомобилите ни се повишава непрекъснато, емисиите ни падат - с 23% през последните пет години. А това спомага за намаляване на общите ви разходи, като намалява данъчните ставки за служебните ви автомобили. Всичко това прави притежанието на автомобил Land Rover еднакво икономично и вълнуващо.

Желаете ли да обсъдите вашите изисквания със специалист на Land Rover за автопаркове и служебни автомобили? Пишете ни на формата за контакт или се обадете на най-близкият до вас дилър.

Свържете се с дилър