• Range Rover

  Range Rover

  Връхна точка в изтънчената проходимост

 • Range Rover Sport

  Range Rover Sport

  Най-пъргавият и динамичен Land Rover

 • НОВИЯ RANGE ROVER Velar

  НОВИЯ RANGE ROVER Velar

  Нашият най-елегантен и проходим средноразмерен suv

 • Range Rover Evoque

  Range Rover Evoque

  С ярка индивидуалност, истински Range Rover в компактна форма

 • ИЗЦЯЛО НОВИЯТ DISCOVERY

  ИЗЦЯЛО НОВИЯТ DISCOVERY

  Най-функционалният SUV

 • Новият Discovery Sport

  Новият Discovery Sport

  Приключенският и пъргав компактен SUV

 • DEFENDER

  DEFENDER

  Въплъщение на здравина, солидност, сила и най-важното – проходимост

 • Special vehical operations

  Special vehical operations

Като един от най-висококачествените, проходими и функционални SUV автомобили в света, Discovery е перфектен за хора, които обичат да водят активен живот на пълни обороти.

Фил Пофам
Групов маркетинг директор, Jaguar Land Rover

 • ОТКРИВАЙТЕ С УВЕРЕНОСТ

  Discovery винаги е в стихията си, независимо дали минава през града или отвежда всички извън границите на града за приключенски уикенд.

 • СЪЗДАДЕН ЗА ПРИКЛЮЧЕНИЯ

  С емблематичния си профил и целеустремена осанка впечатляващият стайлинг на Discovery придава на автомобила по-съвременен вид.

 • КОМФОРТ И УДОБСТВО ЗА СЕДЕМ ВЪЗРАСТНИ

  Стадионното разположение на седалките на Discovery осигурява безпрепятствена гледка за всички пътуващи. А гамата информационно-развлекателни системи и технологии предоставя забавление, релакс и комфорт за всички.

 • ИСТИНСКИ ЕМБЛЕМАТИЧЕН ДИЗАЙН

  Със способността си да вози водача, шест пътници и техния багаж и теглителния си капацитет от 3 500 кг Discovery представлява всеки автомобил, от който някога ще се нуждаете

Дизайн

Дизайн

Дързък дизайн

Предната радиаторна решетка, огледалата и бронята придават изчистен завършен вид на характерния дизайн на Discovery с отличителни предни фарове, акцентиращи върху съвременния му стил.

Конфигурирайте свой модел

Дизайн

Дизайн

Обхванете всичко с поглед

С легендарната командна позиция на водача на Land Rover, водачът получава несравним поглед над пътя напред и по-добра околна видимост. Опасностите могат да се забележат по-рано, паркирането е по-лесно и тъй като всички бутони са под ръка, стресът и умората са по-малко.

Запазете тест драйв

Дизайн

Дизайн

Безопасността преди всичко

От пътуването до училище до офроуд пътеката, усъвършенстваните функции за безопасност на Discovery работят заедно, за да поддържат добро сцепление и стабилност през цялото време. Ако е необходимо, ще имате допълнителната подкрепа на Аварийния спирачен асистент и предните и задните въздушни възглавници и въздушните възглавници тип "завеса", гарантиращи по-голяма сигурност.

Свържете се с дилър

Дизайн

Дизайн

Пакет Black design

Придайте отличителна нотка на своя Discovery с пакета Black Design. От ребрата на радиаторната решетка до покривните релси, ключовите характеристики на автомобила са усъвършенствани, за да създадат удивителния съвременен вид.

Конфигурирайте свой модел

Дизайн

Дизайн

Усещане за светлина и простор

Дори пътниците най-отзад се наслаждават на стъкления покрив на Discovery с опционалния люк Alpine. Люкът се накланя и приплъзва по електрически път, а комбинираните отражателни качества на стъкления панел и на интериорните щори разхлаждат всички и поддържат купето светло и проветрено.

Резервирайте тест драйв

ИНОВАЦИЯ

Гладка и сигурна возия

Гладка и сигурна возия

Регулируемото въздушно окачване осигурява по-комфортна возия и може да се повдигне, за да се справи с труден терен или да се свали за по-лесно товарене.

НАГАЗЕТЕ ВЪВ ВОДАТА

НАГАЗЕТЕ ВЪВ ВОДАТА

Опционалните сензори за газене няма да позволят на водата да ви спре. Сензорите ви съобщават, когато нивото на водата приближи максималната дълбочина на нагазване от 700 мм.

ПАРКИРАЙТЕ С УВЕРЕНОСТ

ПАРКИРАЙТЕ С УВЕРЕНОСТ

Влизайте и излизайте от тесни паркоместа с технологията за контрол на дистанцията при паркиране заедно с опционалната камера за задно виждане.

АВТОМАТИЧЕН STOP/START

АВТОМАТИЧЕН STOP/START

За да намали емисиите на CO2 и да пести гориво, двигателят се изключва, когато Discovery спре, и се включва отново, когато се освободи педалът на спирачката.

СИСТЕМА ОТ ПРОСТРАНСТВЕНИ КАМЕРИ

СИСТЕМА ОТ ПРОСТРАНСТВЕНИ КАМЕРИ

Петте опционални цифрови камери на Discovery осигуряват почти 360-градусов изглед, давайки ви увереност да се справите с почти всяка ситуация.

СТАБИЛИЗИРАЙТЕ РЕМАРКЕТО СИ

СТАБИЛИЗИРАЙТЕ РЕМАРКЕТО СИ

За да подобри безопасността по време на теглене, Асистентът за стабилност на ремаркето засича евентуално клатушкане и го коригира, като регулира спирачките и газта.

ПО-БЕЗОПАСНИ ПЪТУВАНИЯ

ПО-БЕЗОПАСНИ ПЪТУВАНИЯ

Опционалните функции за следене на мъртвата точка на видимост и засичане на приближаващи превозни средства са създадени, за да засичат това, което може би сте пропуснали, и осигуряват безопасно изпреварване или смяна на лентата.

ЗВУК

ЗВУК

Насладете се на музиката, както трябва, чрез опционалната аудио система с 11 високоговорителя с мощност 380W или премиум съраунд саунд системата със 17 високоговорителя с мощност 825W.

КЛИМАТРОНИК С ТАЙМЕР

КЛИМАТРОНИК С ТАЙМЕР

Създайте точните атмосферни условия. Затоплете купето предварително или пуснете свеж въздух с опционалния климатроник с таймер, за да е готов автомобилът, когато се качите.

УДОБНИ ТЕХНОЛОГИИ ЗА ВОДАЧА

УДОБНИ ТЕХНОЛОГИИ ЗА ВОДАЧА

Адаптивният автопилот със система за предупреждение за наближаващи обекти използва радар, за да сканира пътя напред десет пъти в секунда и след това автоматично се съобразява със скоростта на автомобила пред вас, като ви позволява комфортно да пътувате на далечни разстояния.

Многофункционалност

Многофункционалност

Тегли собственото си тегло

Някои приключения имат нужда от допълнителни екстри. Теглителният капацитет на Discovery от 3 500 кг се подпомага от Асистента за стабилност на ремаркето, чиято работа е да държи автомобила и ремаркето под контрол. Опционалните технологии ви помагат да закачите ремаркето за теглича и насочват маневрите ви.

Изтеглете брошура

Многофункционалност

Многофункционалност

Вродена способност

С натискане на един бутон системата Terrain Response преконфигурира настройките на двигателя, трансмисията, подаването на газ и сцеплението на Discovery за оптимална управляемост. Така че независимо дали го управлявате по асфалт, трева, чакъл, сняг, кал, дълбоки коловози, пясък или камъни, автомобилът ще се справи с терена със съвършена лекота.

Запазете тест драйв

Многофункционалност

Многофункционалност

Олекотете товара

Независимо дали стягате багаж за уикенд извън града или за пътешествието на живота си, двойната врата на багажника на Discovery и регулируемото въздушно окачване правят товаренето по-лесно. Отворете долната част, за да поставите багажа по-ниско или я затворете за по-лесен достъп.

Изтеглете брошура

Многофункционалност

Многофункционалност

Гъвкава организация на пространството

Независимо какви са плановете ви и според избора ви на брой седалки, просторният интериор на Discovery може да се адаптира към почти всякаква употреба, като вторият и третият ред седалки се сгъват независимо едни от други.

Конфигурирайте свой модел

Многофункционалност

Многофункционалност

Изтънчено шофиране

Да се насочиш извън града към страхотната природа трябва да е удоволствие. Затова Discovery е оборудван с усъвършенствана технология, която помага на водача да се чувства по-свързан с пътя и осигурява по-завладяващо и откликващо управление. Сега стигането до там може да е също толкова приятно, както стоенето там.

Резервирайте тест драйв

КРАТЪК ПРЕГЛЕД НА ТЕХНИЧЕСКИТЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ

 • Горивна ефективност

  35.3 мили на галон

  3-литровият дизелов двигател SDV6 с турбокомпресор и интеркулер е съчетан с 8-степенна автоматична трансмисия и интелигентна технология Stop/Start.

 • Пространство за багаж

  2 558 литра

  С втория и третия ред седалки, прибрани при седемместния вариант. Независимо дали за уикенд извън града или за пътешествието на живота ви, Discovery има предостатъчно място.

 • Теглене

  3 500 кг

  Впечатляващият теглителен капацитет на Discovery заедно с опционалния Асистент за стабилност на ремаркето държат под контрол автомобила и ремаркето.

 • ИЗБЯГВАНЕ НА ПРЕПЯТСТВИЯ

  310мм

  Офроуд височина с въздушно окачване и функция за ръчно повдигане. Имате пространство да маневрирате дори по най-трудните терени.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ПЪЛНИТЕ ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

ОПЦИИ И АКСЕСОАРИ

Не всички функции, които са показани, присъстват във всеки модел Discovery

 • Интериор
  Интериор

  Набор от материали и характеристики, за да създадете свое собствено индивидуално пространство.

 • Екстериор
  Екстериор

  Персонализирайте своя автомобил, като изберете от голямото разнообразие от цветове и опции.

 • Пакети
  Пакети

  Набор от опционални екстри за още по-голяма персонализация

 • ТЕХНОЛОГИЯ И СИГУРНОСТ
  ТЕХНОЛОГИЯ И СИГУРНОСТ

  Комплект интуитивни технологии на върха на пръстите ви

 • Развлечение
  Развлечение

  Не просто изследвайте с увереност, забавлявайте се.

 • Аксесоари
  Аксесоари

  Изберете сами необходимото оборудване, за да извлечете максималното от всеки ден.

ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ МОДЕЛ

 • TDV6
 • S
 • SE
 • HSE