• Range Rover

  Range Rover

  Върховият Range Rover

 • Range Rover Sport

  Range Rover Sport

  Най-пъргавият и динамичен Land Rover

 • НОВИЯ RANGE ROVER Velar

  НОВИЯ RANGE ROVER Velar

  Нашият най-елегантен и проходим средноразмерен SUV

 • Range Rover Evoque

  Range Rover Evoque

  С ярка индивидуалност, истински Range Rover в компактна форма

 • DISCOVERY

  DISCOVERY

  Най-функционалният SUV

 • Discovery Sport

  Discovery Sport

  Приключенският и пъргав компактен SUV

 • PLUG-IN ХИБРИД

  PLUG-IN ХИБРИД

  PHEV — НАШИЯТ НАЙ-ИНОВАТИВЕН СИЛОВ АГРЕГАТ ДОСЕГА

 • Special vehical operations

  Special vehical operations

  Лукс, динамика и възможности, изведени до нови нива, за да се създадат уникални автомобили Land Rover

  Дизайн

  Функционалност

  Технологии

  • Двигатели
   Двигатели

   Land Rover постоянно разработва нови технологии за двигателя с цел подобряване на икономията на гориво и намаляване на вредните емисии без компромис. Те включват автоматичната система Stop/Start, която изключва двигателя, когато не е необходим, хибридните двигатели, които постигат впечатляващ въртящ момент от 700 Нм, и новите опции за олекотено тегло и трансмисии в цялата гама.

  • ОФРОУД ПРОХОДИМОСТ
   ОФРОУД ПРОХОДИМОСТ

   Автомобилите Land Rover са оборудвани с много технологии, които ви позволяват да се справите и с най-трудните терени. От оригиналната система Terrain Response, която адаптира управлението спрямо пътната настилка, до Контрол при спускане по наклон, която ви помага да шофирате безопасно по стръмни склонове, автомобилите Land Rover продължават да предоставят водеща в бранша проходимост.

  • ДИНАМИКА ПО ПЪТНИ НАСТИЛКИ
   ДИНАМИКА ПО ПЪТНИ НАСТИЛКИ

   Върху пътни настилки, технологии на Land Rover като Адаптивен автопилот за по-спокойно пътуване на дълги разстояния, Адаптивна динамика, осигуряваща оптимален баланс на возия и контрол, и Векторно разпределение на въртящия момент за плавно, контролирано завиване допринасят за комфортно и уверено шофиране.

  • СИСТЕМИ В ПОМОЩ НА ВОДАЧА
   СИСТЕМИ В ПОМОЩ НА ВОДАЧА

   Включващи Следене на мъртвата точка на видимост, която предупреждава водача за приближаващи автомобили от всяка страна, гама технологии, подпомагащи паркирането, които го правят по-лесно, и Предупреждение за ограничение на скоростта, която помага на водача да реагира по-бързо на ограниченията, системите в помощ на водача ви освобождават, за да се концентрирате върху шофирането.

  • КОМФОРТ И УДОБСТВО
   КОМФОРТ И УДОБСТВО

   Автомобилите Land Rover ви обгръщат в комфорт, благодарение на свръхмодерните системи за затопляне и охлаждане, които осигуряват приятна температура в купето независимо от метеорологичните условия, както и на най-различни технологии за управление с жестове и безключов достъп.

  • ИНФОРМАЦИЯ И РАЗВЛЕЧЕНИЕ
   ИНФОРМАЦИЯ И РАЗВЛЕЧЕНИЕ

   Информационно-развлекателните технологии на Land Rover осигуряват свръхмодерно забавление и информация в автомобила и на смартфона ви. Приложенията InControl Connect ви свързват сигурно с вашия автомобил, набор от сензорни екрани осигуряват забавление и практичност, а аудиосистемите MeridianTM предлагат звук с концертно качество.

  Комфорт и удобство

  Проходимост

  Тестван до краен предел

  • ЗАДВИЖВАЩИ УСТРОЙСТВА
   ЗАДВИЖВАЩИ УСТРОЙСТВА

   В неутралната звукова среда на нашата полубезехова камера прецизно излагаме купето на най-различни честоти и вибрации, за да се уверим, че Discovery Sport звучи фино при всякакви скорости и върху всякакви повърхности.

  • СКОРОСТ НА ВЯТЪРА 20 ВЪЗЕЛА
   СКОРОСТ НА ВЯТЪРА 20 ВЪЗЕЛА

   В нашите климатични камери можем да пресъздадем някои от най-трудните ветрови условия, пред които ще се изправи Discovery Sport. Не само в условия на силни виелици със скорост 240 км/ч, но и при високи околни температури и ниски въздушни потоци. Единствено като изпитваме системите до границите на техните възможности, ние създаваме истинска надеждност.

  • МИНУСОВИ ТЕМПЕРАТУРИ
   МИНУСОВИ ТЕМПЕРАТУРИ

   В реални условия и в нашите климатични камери подлагаме автомобилите на екстремни температури от -40°C до 50°C. След това основните функции и системи се подлагат на строг контрол за съответствие с нашите взискателни стандарти. Затова дори и в най-отдалечените места, комфортът и спокойствието никога не са далеч.

  • ОФРОУД
   ОФРОУД

   От заледените земи в Арйеплог, Швеция, до безмилостните пустинни пясъци в Дубай, ние гарантираме, че легендарната ни проходимост на всякакви терени е присъща на всеки автомобил. Прототипите се разработват върху приблизително 8 500 км от най-трудните офроуд маршрути.

  Динамика

  Устойчивост