• Range Rover

  Range Rover

  Върховият Range Rover

 • Range Rover Sport

  Range Rover Sport

  Най-пъргавият и динамичен Land Rover

 • НОВИЯ RANGE ROVER Velar

  НОВИЯ RANGE ROVER Velar

  Нашият най-елегантен и проходим средноразмерен SUV

 • Range Rover Evoque

  Range Rover Evoque

  С ярка индивидуалност, истински Range Rover в компактна форма

 • DISCOVERY

  DISCOVERY

  Най-функционалният SUV

 • Discovery Sport

  Discovery Sport

  Приключенският и пъргав компактен SUV

 • PLUG-IN ХИБРИД

  PLUG-IN ХИБРИД

  PHEV — НАШИЯТ НАЙ-ИНОВАТИВЕН СИЛОВ АГРЕГАТ ДОСЕГА

 • Special vehical operations

  Special vehical operations

  Лукс, динамика и възможности, изведени до нови нива, за да се създадат уникални автомобили Land Rover

Опции и аксесоари

Не всички опции са налични за всички модели. Моля, свържете се с вашия местен дилър на автомобили Land Rover за повече подробности.

  Екстериорни опции

  Екстериорни опции

  АЛУМИНИЕВИ ДЖАНТИ

  Добавете любимите си алуминиеви джанти в зависимост от избора ви на аксесоари за екстериорен стайлинг. Те се предлагат в различни размери от 17 до 20 инча, както и с най-различни покрития, включително Diamond Turned, Gloss Black или Gloss Dark Grey.

  Конфигурирайте свой модел

  Интериорни опции

  • ГЪВКАВ ИНТЕРИОР
   ГЪВКАВ ИНТЕРИОР

   Интериорът може да се адаптира с лекота и включва опцията 5 + 2 седалки. Седалките на водача и на пътника отпред имат едни и същи функционалности, включително до 10-степенно регулиране на движението и функция за запаметяване. Изберете плъзгащите се и накланящи се седалки на втория ред за гъвкава организация на пространството за багаж и сядане.


  • ФИНИ МАТЕРИАЛИ ЗА КОМФОРТ
   ФИНИ МАТЕРИАЛИ ЗА КОМФОРТ

   Широкото пространство в купето е стилно организирано за удобство на водача и пътниците. С изработка от висококачествени материали като кожа с двоен шев, повърхностите са практични и устойчиви срещу износване. Елегантни, модерни цветови комбинации, като интериорната тема Glacier, открояват модела от останалите.


  • РЕГУЛИРУЕМИ ТЕМПЕРАТУРИ
   РЕГУЛИРУЕМИ ТЕМПЕРАТУРИ

   Климатичната система е задължителна, ако живеете на място с много горещ или много студен климат. Разположени високо в задната част на автомобила вентилационни отвори създават комфорт за пътниците и температурата може да се регулира за различните части на автомобила. Може да изберете и допълнително охлаждане за третия ред седалки.


  Опционални пакети

  Опционални пакети

  Опционални пакети

  Discovery Sport Black

  Лимитираната серия Discovery Sport Black включва съществуващите екстериорни акценти на пакета Black, към които са прибавени уникална радиаторна решетка в стил Dynamic, черна емблема SPORT и тонирани стъкла. Екстериорни покрития на боята в цвят Silicon Silver, Carpathian Grey или Yulong White допълват външния вид на автомобила.

  Конфигурирайте свой модел

  Опционални пакети

  Опционални пакети

  ПАКЕТ BLACK DESIGN

  Пакетът Black Design се предлага във всички екстериорни цветове и включва избор между 18-, 19- и 20-инчови алуминиеви джанти в цвят Gloss Black. Други характеристики включват радиаторна решетка и въздухозаборници на калниците в цвят Narvik Black и капаци на огледалата в цвят Black, а надпис Discovery в цвят Black върху предния капак и емблема на задната врата добавят финални щрихи.

  Опционални пакети

  Опционални пакети

  ПАКЕТ DYNAMIC DESIGN

  Създава по-категорична визия, като същевременно запазва моментално разпознаваемите щрихи от дизайна на Discovery Sport. Пакетът Dynamic Design предлага дързък, нов дизайн на предната и задна част на автомобила с контурни, странични формовани елементи. Хромирано покритие на ауспуха с червена емблема SPORT допълват изключително впечатляващия външен вид на автомобила.

  Конфигурирайте свой модел

  Технологии

  • ИНОВАЦИЯ
   ИНОВАЦИЯ

   Land Rover постоянно разработва нови технологии за двигателя с цел подобряване на икономията на гориво и намаляване на вредните емисии без компромис. Те включват автоматичната система Stop/Start, която изключва двигателя, когато не е необходим, хибридните двигатели, които постигат впечатляващ въртящ момент от 700 Нм, и новите опции за олекотено тегло и трансмисии в цялата гама.

  • ДИНАМИКА ПО ПЪТНИ НАСТИЛКИ
   ДИНАМИКА ПО ПЪТНИ НАСТИЛКИ

   Върху пътни настилки, технологии на Land Rover като Адаптивен автопилот за по-спокойно пътуване на дълги разстояния, Адаптивна динамика, осигуряваща оптимален баланс на возия и контрол, и Векторно разпределение на въртящия момент за плавно, контролирано завиване допринасят за комфортно и уверено шофиране.

  • ОФРОУД ПРОХОДИМОСТ
   ОФРОУД ПРОХОДИМОСТ

   Автомобилите Land Rover са оборудвани с много технологии, които ви позволяват да се справите и с най-трудните терени. От оригиналната система Terrain Response, която адаптира управлението спрямо пътната настилка, до Контрол при спускане по наклон, която ви помага да шофирате безопасно по стръмни склонове, автомобилите Land Rover продължават да предоставят водеща в бранша проходимост.

  • СИСТЕМИ В ПОМОЩ НА ВОДАЧА
   СИСТЕМИ В ПОМОЩ НА ВОДАЧА

   Включващи Следене на мъртвата точка на видимост, която предупреждава водача за приближаващи автомобили от всяка страна, гама технологии, подпомагащи паркирането, които го правят по-лесно, и Предупреждение за ограничение на скоростта, която помага на водача да реагира по-бързо на ограниченията, системите в помощ на водача ви освобождават, за да се концентрирате върху шофирането.

  • КОМФОРТ И УДОБСТВО
   КОМФОРТ И УДОБСТВО

   Автомобилите Land Rover ви обгръщат в комфорт, благодарение на свръхмодерните системи за затопляне и охлаждане, които осигуряват приятна температура в купето независимо от метеорологичните условия. За вашия комфорт се грижат и най-различни технологии за управление с жестове и безключов достъп, дори функцията Автоматична височина на достъп, която улеснява влизането и излизането от автомобила.

  • ИНФОРМАЦИЯ И РАЗВЛЕЧЕНИЕ
   ИНФОРМАЦИЯ И РАЗВЛЕЧЕНИЕ

   Информационно-развлекателните технологии на Land Rover осигуряват свръхмодерно забавление и информация в автомобила и на смартфона ви. Приложенията InControl Connect ви свързват сигурно с вашия автомобил, набор от сензорни екрани ви осигуряват забавление и практичност, а аудиосистемите MeridianTM предлагат звук с концертно качество.

  Аксесоари

  • АКСЕСОАРИ ЗА ЕКСТЕРИОРА
   АКСЕСОАРИ ЗА ЕКСТЕРИОРА

   Придайте още по-забележителен външен вид на вашия автомобил с привличащи погледа детайли, добавете защита, за да предпазите автомобила от повреда, и обновявания за по-сигурно офроуд шофиране.

  • АКСЕСОАРИ ЗА ИНТЕРИОРА
   АКСЕСОАРИ ЗА ИНТЕРИОРА

   Можете да добавяте одобрените екстри на Land Rover по всяко време, от детски седалки и защитни покрития до развлекателни и технологични обновявания.

  • ПРЕНАСЯНЕ И ТЕГЛЕНЕ НА ТОВАРИ
   ПРЕНАСЯНЕ И ТЕГЛЕНЕ НА ТОВАРИ

   С комплекта покривни рейки изберете специализирано пренасяне на спортна екипировка и аксесоари за максимално използване на теглителните възможности на Land Rover.

  • ДЖАНТИ И АКСЕСОАРИ
   ДЖАНТИ И АКСЕСОАРИ

   Персонализирайте външния вид на вашия автомобил Land Rover с алуминиеви джанти и подчертайте тяхната визия със стилни и брандирани аксесоари.