• Range Rover

  Range Rover

  Върховият Range Rover

 • Range Rover Sport

  Range Rover Sport

  Най-пъргавият и динамичен Land Rover

 • НОВИЯ RANGE ROVER Velar

  НОВИЯ RANGE ROVER Velar

  Нашият най-елегантен и проходим средноразмерен SUV

 • Range Rover Evoque

  Range Rover Evoque

  С ярка индивидуалност, истински Range Rover в компактна форма

 • DISCOVERY

  DISCOVERY

  Най-функционалният SUV

 • Discovery Sport

  Discovery Sport

  Приключенският и пъргав компактен SUV

 • PLUG-IN ХИБРИД

  PLUG-IN ХИБРИД

  PHEV — НАШИЯТ НАЙ-ИНОВАТИВЕН СИЛОВ АГРЕГАТ ДОСЕГА

 • Special vehical operations

  Special vehical operations

  Лукс, динамика и възможности, изведени до нови нива, за да се създадат уникални автомобили Land Rover

Опции и аксесоари

Не всички опции са налични за всички модели. Моля, свържете се с вашия местен търговец на автомобили Land Rover за повече подробности.

  Екстериорни опции

  Екстериорни опции

  ПАНОРАМЕН ПОКРИВ

  Панорамният покрив, който се предлага като допълнително оборудване във варианти с фиксирано пълноразмерно стъкло или отварящ се покрив, усилва усещането за простор в купето на автомобила и облива в естествена светлина всичките три реда седалки. Закаленото стъкло е затъмнено за поддържане на комфортна температура вътре в купето.

  ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА

  Интериорни опции

  • ФУНКЦИОНАЛЕН ИНТЕРИОР
   ФУНКЦИОНАЛЕН ИНТЕРИОР

   Седемте пълноразмерни седалки на изцяло новия Discovery, които се предлагат като допълнително оборудване, са истински пример на комфорт и функционалност. Като допълнително оборудване на моделите HSE и HSE Luxury се предлага и функцията Интелигентно сгъване на седалките, които можете да конфигурирате с помощта на бутони в багажното отделение, на сензорния екран или от приложението за смартфон InControl Remote. В допълнение на това, имате още повече възможности за съхранение на вещи в купето, благодарение на редица интелигентни решения.

  • НОВА ДЕФИНИЦИЯ ЗА ПРОСТРАНСТВО
   НОВА ДЕФИНИЦИЯ ЗА ПРОСТРАНСТВО

   Внимание към детайлите. Най-фините материали. Можете да избирате между седалки със зърнеста кожа или кожа Windsor и опционални покрития, включително облицовка Brushed Linear Aluminium и дървени фурнири Natural Shadow Oak, Natural Charcoal Oak и High Gloss Charcoal Oak. Каквото и да изберете, несъмнено ще направите своя автомобил още по-отличителен и индивидуален.

  • КЛИМАТИЧНА СИСТЕМА
   КЛИМАТИЧНА СИСТЕМА

   За да се погрижи в интериора да се поддържа идеална температура независимо от времето навън, изцяло новият Discovery е снабден с високоефективна климатична система, която се предлага в дву-, три- и четиризонови конфигурации. Плод на невероятно взискателната програма за разработване, системата е изпитана в реални условия при температури от -40 до +50°C.

  Опционални пакети

  Опционални пакети

  Опционални пакети

  ПЪЛЕН ПАКЕТ DYNAMIC DESIGN

  Уникален дизайн на предната броня, 21-инчови или 22-инчови алуминиеви джанти в цвят Satin Dark Grey и покрив в контрастиращ черен или сив цвят допълват безспорното присъствие на автомобила. Впечатляващите елементи в цвят Narvik Black включват уникална мрежеста радиаторна решетка, въздуховоди, надпис Discovery и капаци на огледалата. В купето контрастиращи декоративни релефни линии и покрития Dark Brushed Aluminium и Titanium Mesh допълват въздействието на трите цветови варианта на кожа Windsor.

  КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

  Опционални пакети

  Опционални пакети

  ПАКЕТ BLACK DESIGN

  За впечатляващ ефект, изцяло новият Discovery може да бъде персонализиран с опционалния пакет Design Pack, който се предлага за моделите SE, HSE и HSE Luxury. Пакетът Black Design включва радиаторна решетка, въздухозаборници и капаци на огледалата в цвят Narvik Black, с надпис на предния капак и задната врата в цвят Black Discovery. В зависимост от модела се предлагат 20-инчови, 21-инчови и 22-инчови алуминиеви джанти в цвят Gloss Black.

  КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

  Аксесоари

  • СИСТЕМА CLICK AND GO
   СИСТЕМА CLICK AND GO

   Системата Click and Go е многофункционална система за прикрепяне на аксесоари на гърбовете на седалките за пътниците на втория ред. Тя се фиксира между монтажните елементи на подглавниците и позволява добавянето на други елементи за прикрепяне и закачане на вашите таблети, чанти, ризи и якета. Системата може лесно да се свали, когато не е в употреба.

   Вижте видео
  • БАГАЖНО ОТДЕЛЕНИЕ
   БАГАЖНО ОТДЕЛЕНИЕ

   Преграда за багаж спомага за оптимизиране на седалките на втория ред с функция за регулиране на наклона. Към нея може да се прибави преграда за багаж за разделяне на багажното пространство на две части, а гумена стелка за багажното отделение предпазва пода му от замърсяване и мокра екипировка.

   Вижте видео
  • ЗАРЕЖДАНЕ НА ТЕЛЕФОН
   ЗАРЕЖДАНЕ НА ТЕЛЕФОН

   Докинг станцията за свързване и зареждане на iPhone® и устройството за безжично зареждане на телефон във формата на чаша** използват пространството за поставки за чаши на централната конзола за видимост на телефона при зареждане. Докинг станцията е съвместима с iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6S и iPhone 5SE.

   Вижте видео
  • БАГАЖНИК ЗА ПОКРИВ
   БАГАЖНИК ЗА ПОКРИВ

   Специално проектиран в цвят Silver aluminium с контрастиращи елементи в черен цвят, този брандиран багажник за покрив на Land Rover с товарен капацитет от 61 кг се предлага в комплект с интегрирани странични конзоли за по-голяма сигурност. За този практичен аксесоар са необходими успоредни и напречни релси за покрива.

   Вижте видео